И аз се отказвам от националния

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Re: И аз се отказвам от националния

Мнениеот pehopeho » 21 май 2010 18:15

НКВД- написа:
pazlama написа:След отказването на Димитър Бербатов, Димитър Иванков и Иван Стоянов и аз се отказвам от националния и ще съсредоточа изявите си само към клубния ми футболен фаворит. :) :lol:

Най - добре е да си съсредоточиш вниманието върху съдържанието на слиповете си !!! :) Националния отбор явно е нещо твърде далеч от теб и твърде неразбираемо за теб !!!

Спокойно пич. Човека очевидно е вкарал малко повече ирония. Някой хора не го разбраха и го изядоха веднага.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 21 май 2010 23:46

До всички отказали се от Националният Отбор!!!

Ми върнете си личните документи и се откажете и от гражданство...В една друга тема написах-В Националният отбор няма клубни пристрастия-ИМА БЪЛГАРИЯ И ТЯ Е НАД ВСИЧКО И НАД ВСИЧКИ...
За жалост в момента нещата продължават да се делят на Л и Ц-типично по Български...
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 21 май 2010 23:49

azata написа:До всички отказали се от Националният Отбор!!!

Ми върнете си личните документи и се откажете и от гражданство...В една друга тема написах-В Националният отбор няма клубни пристрастия-ИМА БЪЛГАРИЯ И ТЯ Е НАД ВСИЧКО И НАД ВСИЧКИ...
За жалост в момента нещата продължават да се делят на Л и Ц-типично по Български...

Ако се намери и някой да им го обясни на ония дето движат футбола ни :lol:

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 22 май 2010 02:04

Още на първия домакински мач да отидем и да кажем гласно мнението си за Боби Михайлов , Станимир Стоилов и Атанас Сираков ... Да изхвърлим тези предатели от футбола и да върнем националния отбор по футбол на България и българите !!!

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 22 май 2010 07:41

8-)

Още миналата есен предупреждавах за предстоящия срив в националния отбор, ако не се смени Мъри Стоилов и не се назначи доказан чужд специалист.
Сега вече пропадането в бездната стана неконтролируемо ... :evil:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 22 май 2010 10:05

viroglav написа:Още на първия домакински мач да отидем и да кажем гласно мнението си за Боби Михайлов , Станимир Стоилов и Атанас Сираков ... Да изхвърлим тези предатели от футбола и да върнем националния отбор по футбол на България и българите !!!

много хубаво се получи на мача с Грузия, само около 1000 заблудени зрители! Това е най- добрия протест!
Ако се добавят и няколко транспаранта по пустите трибуни, то ефекта ще е по- пълен!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 22 май 2010 13:35

viroglav написа:Още на първия домакински мач да отидем и да кажем гласно мнението си за Боби Михайлов , Станимир Стоилов и Атанас Сираков ... Да изхвърлим тези предатели от футбола и да върнем националния отбор по футбол на България и българите !!!

А когато се излагахме при предишните треньори и мениджърските игри пак бяха в разцвета си,защо не протестира тогава?Много избирателно разсъждаваш,защо така :o Аз лично си подкрепям отбора винаги,без значение кой е треньор и кой е на терена,ама не всички са като мен,отдавна съм разбрал това...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 22 май 2010 13:50

от acmilan на 22 Май 2010 13:35

viroglav написа:
Още на първия домакински мач да отидем и да кажем гласно мнението си за Боби Михайлов , Станимир Стоилов и Атанас Сираков ... Да изхвърлим тези предатели от футбола и да върнем националния отбор по футбол на България и българите !!!
А когато се излагахме при предишните треньори и мениджърските игри пак бяха в разцвета си,защо не протестира тогава?Много избирателно разсъждаваш,защо така Аз лично си подкрепям отбора винаги,без значение кой е треньор и кой е на терена,ама не всички са като мен,отдавна съм разбрал това...

Напротив,ти си един от малкото останали,които не са разбрали че това отдавна не е националния отбор на България,а мениджърската сергия на Танев,Сираков и Ко!Точно тоя екип хората,а се оказа че и част от футболистите отказват да поддържат!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 22 май 2010 13:55

Old_death написа:
от acmilan на 22 Май 2010 13:35

viroglav написа:
А когато се излагахме при предишните треньори и мениджърските игри пак бяха в разцвета си,защо не протестира тогава?Много избирателно разсъждаваш,защо така Аз лично си подкрепям отбора винаги,без значение кой е треньор и кой е на терена,ама не всички са като мен,отдавна съм разбрал това...

Напротив,ти си един от малкото останали,които не са разбрали че това отдавна не е националния отбор на България,а мениджърската сергия на Танев,Сираков и Ко!Точно тоя екип хората,а се оказа че и част от футболистите отказват да поддържат!

Всеки си има мнение,моето го казах,както и ти твоето,това е ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Национален отбор”