Боби, Наско, Мъри и потъващият кораб

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

SHAKOMINATORA
Контакти:

Re: Боби, Наско, Мъри и потъващият кораб

Мнениеот SHAKOMINATORA » 21 май 2010 14:01

tprodanov написа:Преди година беше друг треньор. И съм убеден, че мача с Белгия не беше с нищо по-лош от който и да е мач в последните 3 години.

Само ние сменяме толкова често треньори :lol: Още ми е смешно как сменихме Марков (май той беше) след три равни резултата като направихме доста приличен мач тогава срещу Италия. (предвид нашето ниво и тяхното)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 21 май 2010 14:02

СВОБОДЕН написа:Националите вероятно няма да се класират скоро за голямо първенство (дай Боже да греша), защото нямаме достатъчно силно вътрешно първенство и достатъчно класни футболисти в чужди отбори. Това ще се случи който и да е треньор и няма да има значение дали ще играе Бербатов или не. Пък и аз не бих искал да гледам някое първенство като последното, на което се класирахме с късмет и там записахме три загуби и голова разлика 1:9. От това никой няма полза. Що се отнася до Мъри, то при него отборът има напредък в сравнение с това което беше при Младенов, Марков, Стоичков и пр. При това като класа на играчите и потенциал сме на по ниско ниво. По тази причина, това което е направил Мъри, независимо от загубата заслужава уважение. За пръв път от много време отборът има стил. При това става въпрос за отбор съставен от посредствени играчи, защото те са такива. Вярно е, че националният отбор не е на Боби, Наско или Мъри. Но той не е и на такива псевдоразбирачи, като Данчо Лечков. Не е и на феновете на ЦСКА. За мое съжаление и Мъри в момента не треньор на Левски. Защото според мен в националния той ще си загуби времето. Отборът няма да се класира, а каквото и да направи половин България няма да е с него. Но дори и да се сбъднат мечтите на тази червена България, то отборът пак няма да се класира, но ще играе доста по-лошо. За съжаление и в този случай Стоилов няма да се върне в Левски където му е мястото. Не и докато Батков е тук. А той за съжаление каквото и да си говорим, изглежда непоклатим в момента.

+1 :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

пелинат

Мнениеот пелинат » 21 май 2010 14:17

dodo7271 написа:Добре бе, хора, разбрахме, че може да плюем. Дайте идеи как да излезем от това положение. Авторът на материала е умопомрачен цесекар и злобее срещу Наско и Мъри, защото са свързани с Левски. Ок, махаме Наско и Мъри, идват Стойчо Младенов (директор) и Йешич треньор. Играчите обаче не може да се махнат, защото това са футболистите на България, други няма. Освен Мицански, има ли други, които може да извика? Добре, няма повече Лъчо Танев и Емил Данчев да влияят върху отбора, а ще го правят Катерина Паунич и Байдек. Аз нещо не виждам разлика.

Вече 2 години националния отбор се върти в един омагьосан кръг и не виждам изход с този треньор.Тука не опира въпроса до това ,че съм от ЦСКА,защото аз виждам ,че Иван Иванов още не е за титуляр в националния отбор,може да се погледнат Милиев,Пл.Николов,Иво Иванов ,Караславов и т.н.Загадъчно е присъствието на Ж.Миланов и Сърмов в отбора ,а Гаджев няма повиквателна.Ч.Янков трябва ли да е титуляр,колко години вече чакаме от него да заиграе.Бл.Георгиев също си играе някаква своя игра ,която не помага на отбора.В същото време не се налага Ив.Стоянов,който е във възход последната година и показва доста добри качества.Връщането на Ст.Ангелов като централен защитник отслабва центъра на отбора и там Стилиян изнемогва,това се видя ясно в Брюксел.А за тези,които казват,че който и да е треньор все ще е тая ще им дам пример с Литекс тази година.Стойлов ги остави мисля,че на 8място без шанс за призово място,но дойде Червенков и със същите играчи стана шампион и то убедително.Имам предчуствие ще още след мача с ЮАР около националния отбор ще се вихрят страсти.Жалко ще е да чакаме още две години за да се разбере,че царят е гол/в случая Мъри/.Стойлов преди две години стана треньор с обещанието ,че ще промени играта на отбора към добро.Играта не само не се е подобрила ,ами нещата отиват на зле.

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 21 май 2010 14:21

НКВД- написа:Какви лъжи бълваш тука ! Мъри е треньор от 1 година. Преди това треньор беше Стоичков - трагични резултати, Пламен Марков - трагични резултати ............ какви ми ги пелтечиш тука , я се събуди !!!!

Трябва да си уникално тъпо и скопено говедо, че да твърдиш, че резултатите на Пламен Марков са трагични.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

windy
Контакти:

Мнениеот windy » 21 май 2010 14:23

Stiga gluposti,kak 6te se otrazi negativno otsustvieto na futbolist,koito ne e igral za nacionalniq otbor? i o6te Micanski ?????Toi puk kakvo 6te pravi v A otbora,to na tiq polqci tam v SKROMNIQ otbor i az 6te im vkaram 14 gola...ne moje vsi4ki SLU4AINI hora da sa v nacionalniq...da vzemat nqkoi i ot "V" grupa vkaral 10tina gola...

georgisd
Контакти:

Мнениеот georgisd » 21 май 2010 14:26

Ммм да, жалко за едно поколение талантливи национали, които все ги чакаме нещо да направят и все нещо не се получава...
Аз и преди бях и сега съм на мнение, че следва да се помисли за варианта чуждестранен доказан специалист.
Вземете, като пример Гус Хидинк в Русия. Е вярно ще трябват значително повече пари... ;)

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 21 май 2010 14:36

Докато на всички не им дойде до гуша, да се обединят феновете и да наизлязат по улиците и да я изметат тая пасмина от горе, НИЩО нямада се промени! Айде вече да си го кажем това. Като си спомня как хората роптаеха срещу Батето.. Бобито надмина всички очаквания!

Потребителски аватар
plamenfm
Контакти:

Мнениеот plamenfm » 21 май 2010 15:03

Всички в глас ривахти' срещу отказа на Бербатов от националния и срещу това, че нищо не бил направил, хайде сега идете и ривете против Сър Алекс, който вчера заяви: "Той е фантастичен футболист и ще бъде с нас и през следващия сезон".

Нещо като че, ли започнаха да се увеличават Бербатовците!? И темата тук донякъде подсказва за конкретната причина за това явление...

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 21 май 2010 15:19

Извинения на БФС и треньора са това за ниското качество на родното първенство и липсата на футболисти.
Не сме чак толкова зле колкото искат да ни го представят.
Пробелма е другаде,а именно че се използва националния отбор за разни мръсни игрички и припечелване на допълнителни пари от под масата,комбинирано с некадърноста на треньора и грубите му грешки картината става много жалка.Това няй-явно се вижда с повиквателните на футболистите.Онзи ден на пожар беше викнат Караджов :o .Не стига че слаб,ами постоянно се замесваше в скандали.Значи от избор с далеч по-класни вратари като Илко Пиргов,Благой Макенджиев,Тодор Тодоров,на Берое вратаря се вика този който е най-удобен.От този дето при трансфер всички ще делят мангизи,този дето е в отбора на приятели и познати.Да не говорим с прослувутия инат за Камбуров и кога почва да го вика.Дали не е за да го убеди в това да премине в Левски,удобен момент.Дали скоро и Данчо Тодоров няма да е в национала ако подпише с Левски тези дни.За какво му е Мицански,в него няма далавера.....
Това е истината и докато всички не я осъзнаят и да се вдигнем на бунт,нищо добро не ни чака.Истината ще лъсне още в първите официални мачове и супер успех ще е ако се класираме в тая група на 3-то място.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

chorbeto
Контакти:

Мнениеот chorbeto » 21 май 2010 15:21

Точно тези двамата "специалисти" бяха изритани от Левски, като мръсни котета ,защото където са те има и далавера. Нямам спомен до сега НV Сираков да е бил някъде треньор или директор и да не е имало покупко продажби на мачове и футболисти. Спомнете си Ивелин Попов , Атанас Курдов и т. н. млади футболисти на школота на Левски, които бяха ицзгонени от дуото само защото от тях няма комисионни. Спомнете си преди години Чиликов, който беше купен за три милиона от Нафтекс. Да не изреждам всички техни далавери. Те не са специалисти те са търговци. Аз съм цесекар ,но не искам такъв за треньр на националния отбор. Искам специалист от чужбина, който ще спре далаверата, налагането на слаби роднини и влиянието на мениджърите.Тези хора ,които в момента са начело на българския футбол са неспособни да го направят. То Боби Михайлов постоянно е на екскурзии по света с парите на спонсорите какво да очакваме да го интересува от нивото на футбола ни. Погледнете и с какви хора се е обрадил в БФС. Да продължавам ли....?

Върни се в “Национален отбор”