И аз се отказвам от националния

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ivanski_95
Контакти:

Re: И аз се отказвам от националния

Мнениеот ivanski_95 » 21 май 2010 14:34

Щом се отказваш от един отбор значи никога не си обичал този отбор а още по зле че става вапрос за НАЦИОНАЛНИЯ все едно да се откажеш от себеси и да искаш и да не искаш ти си БЪЛГАРИН !!! А видях на места коментари като кой е тоя И. Стоянов еми това е ФУТБОЛИСТ които е повикан да му се видят качествата в КОНТРОЛА за 2-3 мин няма как да стане но не го оправдавам този мач е играл 2-3 след 2-3 дена имаш друг мач изчакай ако и тогава не те пусне треньора да ок съгласен !!! п.п Ч. Янков няма място в НАЦИОНАЛНИЯ поне в тази форма и физическа и техническа

Niwroc
Контакти:

Мнениеот Niwroc » 21 май 2010 14:45

Вие луди ли сте бе? Вместо медиите и феновете да го смажат това жалко педалче и да го изкарат каквото е - пияница, леке и предател, хората го защитават. Треньора е решил да го не пуска, не го е пуснал. Защо - треньорска си работа. Какво, по цял свят треньорите са длъжни да пуснат всички футболисти да не вземат да се разсърдят? Аре ситга глупости - тоя си е свикнал да си е Чичовото, да става неговата и да не го ебе за нищо. Да се маха и да се не появява. Само ми не е ясно как може да има хора дето да го защитават...

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 21 май 2010 14:55

Предлагам нова емблема на БФС.

Изображение :)
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 21 май 2010 16:09

Jorkorazporko написа:
Хубаво е че се шегувате и влагате ирония, но в случая футболистите които се отказаха от националния отбор са прави и заслужават адмирации!
И от кога хора, отказващи да защитават цветовете и интересите на собствената си страна са прави и заслужават адмирации???

Откакто начело на федерацията и на отбора стоят хора,които поставят личните и клубните си интереси над интересите на националния отбор.Видях много реплики с въпроса кой е тоя Иван Стоянов и в кой световен гранд играе?Защо не зададохте тоя въпрос и за Бербатов?Просто защото трябва да си хлопате устите,господа "патриоти"!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 21 май 2010 16:24

Не съм тръгнал да защитавам И. Стоянов, даже не съм си го и помислял. Той е един от всички повикани да защитават честа на България ! Дали ще си тръгне или не си е лично негово право. С тази постъпка той затоври вратата на нац. отбор при този треньор и не само при този. Аз лично го подкрепям и ще кажа защо. Контролата е мач в който да изпробваш повече футболисти и различни схеми. Белгийците си направиха 2 смени още на полувремето. Мърчо какво направи ? Разчита на едни и същи да изкарват мачовете до край. До кога, бе Мъри ? Стилиян е към края на кариерата, Янков става все по дебел, това ли е начина ? Затова пусни ги да поритат, да видиме кой колко може, пък ще може да се защитиш , а думите "те толкова си могат" ще имат смисъл и логика. Питате КОЙ Е СТОЯНОВ ? А кой е Иванов, Зетя, Николов, Караджов ? Последния ако не беше пил преди мача може би щеше и да порита 5 минути. Е и 5 стигат , при положение че Мъри прави смени всеедно играе финал на европейско, именно само след 80 минута с цел бавене на играта и губене време. МЪРИ , контролата е да изпробваш нещо различно, а не да браниш резултата. Ти загуби в Кипър квалификация с 4:1 , а тук браниш 1 кирлив гол.Защо ?Не може да скриеш проблемите , ако ще и с 3 : 0 да биеш Белгия! Ние зрителите не искаме да ти гледаме "правилния" футбол, ние искаме добър, техничен и бърз футбол, да умират на терена, а резултата не е от голямо значение. Когато те се раздават и публиката е доволна, а сега какво направихте ти и БФС , изгонихте хората от стадиона. СРАМ, няма и 1 000 човека на мач на нац. отбор! Боби, така ли върна публиката ? Ние не искаме да гледаме агенти по трибуните и техната стока на терена. Кой е мениджър на Стоянов ? Ако знаете пишете. На П. Николов, Иванов, Караджов всички знаеме кои са хората зад тях. Нима Александров от Беров е послаб от Николов ? Нали ни е найдобрия защитник в БГ първенството. Дали чичо Венци не е прав относно мениджърските игри ? Имаме си Занев, който прави супер сезон , обаче зетя е непоклатим в националния, нищо че ве въртя като пумпал в наказателното поле цял мач.Ясно е на всички че вие не искате футболисти със собствено мнение. На вас ви трябват пионки и марионетки послушковци, които са готови на всичко само и само да облекат националната фланелка. Стига вече, започвайте да работите нещо , че бая време мина. Боби , ти обеща да върнеш хората по трибуните, да изградиш 2-3 стадиона, супер модерни, да дигнеш националния отбор на крака и да играе на голям форум, а ти какво направи ? Получи скункс от господарите, за ОБЕЩАНО - НЕСПАЗЕНО ! Аз за друга награда не се сещам. Не мисля че парите които отпуска ФИФА са награда, защото те са задължение за всички управляващи да направят нещо с тях. В Германия започват да строят забележете 1 000 нови стадиони, предимно за деца и юноши.Ти 1 не си построил , камо ли 10. Не вярвам че няма пари за толкова малко. От къде мислиш че ще дойдат бъдещите национали,ако не от детско юношеските отбори. Виждаме как Ферарио Спасов обикаля Европа в търсене на деца българчета , подвизаващи се по стадиони като Бернабеу, Сан Сиро, Фриули и други, умолявайки ги да облекат българската фланелка, преди да облекат някоя чужда. То ли е бъдещето на футбол ни ? Това са само част от проблемите които влияят за решенията на футболистите. Дали футболиста напуснал отбора се казва Иван или Митко или Мартин , няма значение. Важно е този който ще дойде да го замести да бъде поне равностоен като качества.Можеби искам много, май. Докато Белгийците вадят футболисти на 17 години като Лукаку, ние разчитаме на вечните надежди Димитров и Домовчийски, това е разликата между нас и тях. Сигурен съм че и в БГ има футболисти под 20 години готови да играят в първия отбор, само че все още не са намерили подходящия мениджър който да звънне 2-3 телефона и да уреди нащо момче. Докато футбола се управлява от хора които работят на принципа "тези са от наще" а тези от другите нищо няма да стане. Ще гледаме как световните и европейските си идват и заминават, а ние ще си пием бирата и ще стискаме палци футболистите да не се отказват всички на куп. Моля не се бутайте, един по един!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 21 май 2010 16:31

Тъжно ми беше да гледам как на тази контрола нашите лежаха на терена с повод и без повод. Мъри е явно много далече от добрите футболни треньори. При разрешени 6 смени, защо ги направи накрая на мача? За да спечели мача? Не трябва ли контролите да се използват за по-пълноценно обиграване и приобщаване на тези които не са твърди титуляри към играта на отбора? И как ще стане това като ги пуска по 10-15 или 2 минути?

ББ и Мъри са като близнаци. И двамата се считат за 100 процентови специалисти, а всъщност са жалки придатъци, с остарели виждания и без никаква перспектива.

"То само с ядене не става, трябва и акъл." (и почтеност). :(
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 21 май 2010 17:26

Old_death написа:
Jorkorazporko написа:
Хубаво е че се шегувате и влагате ирония, но в случая футболистите които се отказаха от националния отбор са прави и заслужават адмирации!
И от кога хора, отказващи да защитават цветовете и интересите на собствената си страна са прави и заслужават адмирации???

Откакто начело на федерацията и на отбора стоят хора,които поставят личните и клубните си интереси над интересите на националния отбор.Видях много реплики с въпроса кой е тоя Иван Стоянов и в кой световен гранд играе?Защо не зададохте тоя въпрос и за Бербатов?Просто защото трябва да си хлопате устите,господа "патриоти"!

Дали хората стоящи начело на федерацията и на отбора, поставят личните си интереси и клубни такива над националните, няма да коментирам, въпреки че и аз имам такива съмнения. НО!!! Нима Иван Стоянов не постави личните си интереси над националния отбор?! Ако отборът има нужда от него сега или в бъдеще? Той отказа да играе в националния отбор на България, защото не е играч за 2, 3 минути!!! Значи егото му е по-голямо от националния отбор! Значи личното при него е над националното. Е какво да коментирам повече? Мисля, че е напълно излишно. Ако навремето опълченците на Шипка бяха поставили личния интерес (живота си) над националния, Русия губеше войната и сега най-вероятно нямаше да има национален отбор на България!
П.С. Ако Иван Стоянов покажеше с играта си, че заслужава място в националния отбор и покажеше възпитание и всеотдайност, всеки един би го подкрепил! И ако въпреки това не беше викан (в което се съмнявам) от националния ще си тръгне всеки друг, но не и той (треньор, президент и т. н.), защото хората са казали ''ГЛАС НАРОДЕН, ГЛАС БОЖИ''!
Как си тръгна Митко Бербатов и как Иван Стоянов? Отговорът на този въпрос ще ви каже много.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

pazlama
Контакти:

Мнениеот pazlama » 21 май 2010 17:50

pehopeho написа:
Old_death написа:
Jorkorazporko написа:

Дали хората стоящи начело на федерацията и на отбора, поставят личните си интереси и клубни такива над националните, няма да коментирам, въпреки че и аз имам такива съмнения. НО!!! Нима Иван Стоянов не постави личните си интереси над националния отбор?! Ако отборът има нужда от него сега или в бъдеще? Той отказа да играе в националния отбор на България, защото не е играч за 2, 3 минути!!! Значи егото му е по-голямо от националния отбор! Значи личното при него е над националното. Е какво да коментирам повече? Мисля, че е напълно излишно. Ако навремето опълченците на Шипка бяха поставили личния интерес (живота си) над националния, Русия губеше войната и сега най-вероятно нямаше да има национален отбор на България!
П.С. Ако Иван Стоянов покажеше с играта си, че заслужава място в националния отбор и покажеше възпитание и всеотдайност, всеки един би го подкрепил! И ако въпреки това не беше викан (в което се съмнявам) от националния ще си тръгне всеки друг, но не и той (треньор, президент и т. н.), защото хората са казали ''ГЛАС НАРОДЕН, ГЛАС БОЖИ''!
Как си тръгна Митко Бербатов и как Иван Стоянов? Отговорът на този въпрос ще ви каже много.

Ей чакайте малко,темата беше за моето отказване ,а не за това на Иван Стоянов :) :)

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 21 май 2010 17:52

Категорично те подкрепям! :)
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Мнениеот НКВД- » 21 май 2010 17:54

pazlama написа:След отказването на Димитър Бербатов, Димитър Иванков и Иван Стоянов и аз се отказвам от националния и ще съсредоточа изявите си само към клубния ми футболен фаворит. :) :lol:

Най - добре е да си съсредоточиш вниманието върху съдържанието на слиповете си !!! :) Националния отбор явно е нещо твърде далеч от теб и твърде неразбираемо за теб !!!
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

Върни се в “Национален отбор”