И аз се отказвам от националния
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: И аз се отказвам от националния
Пазлама,да ти кажа не уча в Тракийския,а в Софийския,ако има някакво значение това за теб.А дали съм капацитет,много малко ме вълнува ти как мислиш.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- Бижутера
- Контакти:
pazlama написа:След отказването на Димитър Бербатов, Димитър Иванков и Иван Стоянов и аз се отказвам от националния и ще съсредоточа изявите си само към клубния ми футболен фаворит.![]()
а на кой му пука ти какво ще правиш, та пускаш цяла тема за това?
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
acmilan написа:Пазлама,да ти кажа не уча в Тракийския,а в Софийския,ако има някакво значение това за теб.А дали съм капацитет,много малко ме вълнува ти как мислиш.
Ааа,забравих да ти кажа,тези обиди,ако ме познаваше,нямаше да ги изречеш,но както и да е.Може пък да не съм толкова тъп,знае ли човек.Ааа,и още нещо,не те съветвам да се държиш по този начин и в реалния живот,може пък да не попаднеш на толкова толерантни хора като мен.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Бижутера написа:pazlama написа:След отказването на Димитър Бербатов, Димитър Иванков и Иван Стоянов и аз се отказвам от националния и ще съсредоточа изявите си само към клубния ми футболен фаворит.![]()
На има няма 56 човека за сега и особенно на заралийския мърморко

pazlama написа:Бижутера написа:pazlama написа:След отказването на Димитър Бербатов, Димитър Иванков и Иван Стоянов и аз се отказвам от националния и ще съсредоточа изявите си само към клубния ми футболен фаворит.![]()
На има няма 56 човека за сега и особенно на заралийския мърморко![]()
Хаха,жалък си,пич,много,мислиш се за много интересен,а се излагаш...
Linkydj написа:Неутрален написа:Въпреки че темата е написана с голяма ирония, болните мозъци отново защитавът Мърчо. Кажете ми защо , понеже аз не мога да намеря причина за това! Днес в 7дни има хубава статия , добър анализ на един добър журналист. КОНТРОЛА е мач в който трябва да се пускат ВСИЧКИ налични футболисти (колкото разрешава правилника за смени, демек 6) , да поиграят поне по 15-20 минути. Той , "правилният" тренЕр какво направи : Напълни гащите и остави Стилиян да се мъчи като черен дявол и го остави на тези рендета да го ритат почти цял мач. Стенли е към края на кариерата в националния, дано не съм прав но май това ще са последните му квалификации. Дали не трябваше да се изпробва някакъв вариянт в случай че Стенли се контузи или и той се откаже от отбора ? Винаги треньора трябва да има и план Б , даже и план Ц. Тук няма никой обаче...... Другата грешка която допусна според мен е Янков. Това дебеличко вече момче, НЕ СТАВА за национал поне на този етап. Твърде бавен , много брак много грешки , но за сметка на това цял мач. Божинката няма да го коментирам, сетете се защо. Само да вмъкна, Белгийците направиха 2 смени на почивката , две смени в 60 минута и две към края. Ние явно играхме за победа на всяка цена. При положение че напред нещата куцат, какво прави РАНГЕЛОВ в националния отбор. Той има 2 мача този сезон , или е контузен или е на пейката. Дали не беше по добре да викнат Макриев или Мицански , как мислите ? Тези двамата играят редовно и вкарват не малко. За жал, Макриев скоро няма да го видим с националната фанелка, понеже отказа на Левски преди година. Дано това не е причината , ама май на там духа вятъра. Няма да се учуда ако и тези два откажат да играят за националния. Важно зетя е там, нищо че Занев прави страхотен сезон, това няма значение. Май В. Стефанов ще се окаже прав за Благото, когато се върне МАрто, Благой ще си седне отново на пейката, както стана много пъти през последните 2 години. Мисля че достатъчно примери съм написал за това дали си заслужава да играе някой за националния при това управление. Как няма да си обиден когато някакви дървета играят редвоно в нац. отбор, въпреки че за клубния само гледат или от пейката или от трибуните. И. Стоянов не е първа младост , а прави и не лош сезон в чужбина, момечто има правото да избира дали му харесва да играе по 2 минути или да не играе. Защо не пусна Ники Димитров, момчето се старае и има доста качества ? Или понеже вече то продадоха, няма нужда да играе .Понеже сигурно някой ще ме наплюе, редовна практика в БГ, мисля че бившите сини футболисти Миланов и Домовчийски на този етап трябва да гледат мачовете по ТВ. Особено първия, горкия не знаеше къде е и какво прави, но важното е че направиха с тъста една хубава сватба за стотина хилки. Нека се обичат младите, а в националния кво става няма значение. Важно в БФС винаги има по 1-2 хубави секретарки, справка перуката.
П.С. И аз се отказвам от националния, щото вече и бирата не ми върви докато ги гледам !
Съгласен съм с някои неща , които са явни грешки на треньора, но всеки такъв допуска грешки (сега дали са праведни или мениджърски е друг въпрос), не съм съгласен,че Марто въпреки, че има 2 мача за клубния си отбор не трябвало да играе , той 2 години да не е играл пак ще е по-добър от редовно играещия Благой! И за други неща не си прав , но както и да е , в случая въпроса е друг...Ок Мъри прави грешки , напълно съгласен съм , но кой подяволите е Иван Стоянов?
Бербатов напусна , той е в Манчестър , стана шампион на Англия , той ни е най-добрия футболист!Има право!Лично мене даже не ме грее,че напуска , но го оправдавам , играл е достатъчно , знае какво е , преценил е и той сам по себе си има правото!
Иванков също!Постигнал е доста в свойта кариера има не малко мачове за националния, но кой по дяволите е Иван Стоянов , някакъв сополанко , който го викат за 5ти път и се сърди,че не играе?Що за нахалство?Кой е той?Нима не е привилегия за него, че вобще е викнат, да беше играч с 10 години опит разбирам ,н о това е все 1 хичо да се расърди, че не са го пуснали , сигурен съм че Хичо даже се раадва, че вобще е викнат , Иван Стоянов трябва същото да направи.Друг е въпроса, че като е толкова голям , ако беше резерва в клуба си, щеше ли и там да прави такива сценки ?Не нали?Защото му плащат даже и да е резерва и го боли кура, но тук на резерваната скамейка нито слава бере нито пари , така че решил нашия да си тръгва , прав му път!Мъри може да не е прав за много неща , но недейте защитавате подобни псевдо футболисти, защото треньора правил грешки , да прави , но това в случая не е негова грешка и няма защо да защитавате такива лекете като обвинявате други лекета.
+1
Кой е този Иван Стоянов и в кой гранд играе?
- Jorkorazporko
Бижутера написа:pazlama написа:След отказването на Димитър Бербатов, Димитър Иванков и Иван Стоянов и аз се отказвам от националния и ще съсредоточа изявите си само към клубния ми футболен фаворит.![]()
Темата си е много на място! Почти на всеки му пука за бъдещето на националния отбор и за това, че от него бягат най - добрите му футболисти!
acmilan написа:acmilan написа:Пазлама,да ти кажа не уча в Тракийския,а в Софийския,ако има някакво значение това за теб.А дали съм капацитет,много малко ме вълнува ти как мислиш.
Ааа,забравих да ти кажа,тези обиди,ако ме познаваше,нямаше да ги изречеш,но както и да е.Може пък да не съм толкова тъп,знае ли човек.Ааа,и още нещо,не те съветвам да се държиш по този начин и в реалния живот,може пък да не попаднеш на толкова толерантни хора като мен.
Толерантен щеше да бъдеш ако беше написал,че всеки си има право на мнение,а не веднага да лепваш грозни епитети на хората.А иначе самато тема я пуснах на майтап,въобще не очаквах че някой ще прояви интерес

Последна промяна от pazlama на 21 май 2010 13:58, променено общо 1 път.
- Jorkorazporko
kocej написа:Linkydj написа:Неутрален написа:Въпреки че темата е написана с голяма ирония, болните мозъци отново защитавът Мърчо. Кажете ми защо , понеже аз не мога да намеря причина за това! Днес в 7дни има хубава статия , добър анализ на един добър журналист. КОНТРОЛА е мач в който трябва да се пускат ВСИЧКИ налични футболисти (колкото разрешава правилника за смени, демек 6) , да поиграят поне по 15-20 минути. Той , "правилният" тренЕр какво направи : Напълни гащите и остави Стилиян да се мъчи като черен дявол и го остави на тези рендета да го ритат почти цял мач. Стенли е към края на кариерата в националния, дано не съм прав но май това ще са последните му квалификации. Дали не трябваше да се изпробва някакъв вариянт в случай че Стенли се контузи или и той се откаже от отбора ? Винаги треньора трябва да има и план Б , даже и план Ц. Тук няма никой обаче...... Другата грешка която допусна според мен е Янков. Това дебеличко вече момче, НЕ СТАВА за национал поне на този етап. Твърде бавен , много брак много грешки , но за сметка на това цял мач. Божинката няма да го коментирам, сетете се защо. Само да вмъкна, Белгийците направиха 2 смени на почивката , две смени в 60 минута и две към края. Ние явно играхме за победа на всяка цена. При положение че напред нещата куцат, какво прави РАНГЕЛОВ в националния отбор. Той има 2 мача този сезон , или е контузен или е на пейката. Дали не беше по добре да викнат Макриев или Мицански , как мислите ? Тези двамата играят редовно и вкарват не малко. За жал, Макриев скоро няма да го видим с националната фанелка, понеже отказа на Левски преди година. Дано това не е причината , ама май на там духа вятъра. Няма да се учуда ако и тези два откажат да играят за националния. Важно зетя е там, нищо че Занев прави страхотен сезон, това няма значение. Май В. Стефанов ще се окаже прав за Благото, когато се върне МАрто, Благой ще си седне отново на пейката, както стана много пъти през последните 2 години. Мисля че достатъчно примери съм написал за това дали си заслужава да играе някой за националния при това управление. Как няма да си обиден когато някакви дървета играят редвоно в нац. отбор, въпреки че за клубния само гледат или от пейката или от трибуните. И. Стоянов не е първа младост , а прави и не лош сезон в чужбина, момечто има правото да избира дали му харесва да играе по 2 минути или да не играе. Защо не пусна Ники Димитров, момчето се старае и има доста качества ? Или понеже вече то продадоха, няма нужда да играе .Понеже сигурно някой ще ме наплюе, редовна практика в БГ, мисля че бившите сини футболисти Миланов и Домовчийски на този етап трябва да гледат мачовете по ТВ. Особено първия, горкия не знаеше къде е и какво прави, но важното е че направиха с тъста една хубава сватба за стотина хилки. Нека се обичат младите, а в националния кво става няма значение. Важно в БФС винаги има по 1-2 хубави секретарки, справка перуката.
П.С. И аз се отказвам от националния, щото вече и бирата не ми върви докато ги гледам !
Съгласен съм с някои неща , които са явни грешки на треньора, но всеки такъв допуска грешки (сега дали са праведни или мениджърски е друг въпрос), не съм съгласен,че Марто въпреки, че има 2 мача за клубния си отбор не трябвало да играе , той 2 години да не е играл пак ще е по-добър от редовно играещия Благой! И за други неща не си прав , но както и да е , в случая въпроса е друг...Ок Мъри прави грешки , напълно съгласен съм , но кой подяволите е Иван Стоянов?
Бербатов напусна , той е в Манчестър , стана шампион на Англия , той ни е най-добрия футболист!Има право!Лично мене даже не ме грее,че напуска , но го оправдавам , играл е достатъчно , знае какво е , преценил е и той сам по себе си има правото!
Иванков също!Постигнал е доста в свойта кариера има не малко мачове за националния, но кой по дяволите е Иван Стоянов , някакъв сополанко , който го викат за 5ти път и се сърди,че не играе?Що за нахалство?Кой е той?Нима не е привилегия за него, че вобще е викнат, да беше играч с 10 години опит разбирам ,н о това е все 1 хичо да се расърди, че не са го пуснали , сигурен съм че Хичо даже се раадва, че вобще е викнат , Иван Стоянов трябва същото да направи.Друг е въпроса, че като е толкова голям , ако беше резерва в клуба си, щеше ли и там да прави такива сценки ?Не нали?Защото му плащат даже и да е резерва и го боли кура, но тук на резерваната скамейка нито слава бере нито пари , така че решил нашия да си тръгва , прав му път!Мъри може да не е прав за много неща , но недейте защитавате подобни псевдо футболисти, защото треньора правил грешки , да прави , но това в случая не е негова грешка и няма защо да защитавате такива лекете като обвинявате други лекета.
+1
Кой е този Иван Стоянов и в кой гранд играе?
Иван Стоянов е дееспособно лице, гражданин на правова държава, членка на Европейския Съюз! Има абсолютното право да решава сам за себеси всичко свързано с неговите професионални ангажименти, както и в личния си живот! А ти уважаеми съфорумецо кой си ,че да съдиш и определяш кой е лигльо, личност и пр.??!
На който вероятно му пука за твойте пасквилчета в ДБ или за тема за прическата на Йолев от Своге...