msm написа:Много ли ти е смешно или така се хилиш по-принцип (както в едни здравни заведения). Я извади Ст.Петров (Астън Вила),В.Божинов(Парма), Ст.Манолев(Айндховен) и до някъде Ст.Ангелов(Енерги К) и виж къде играят останалите, а някой даже и не играят. Нещата не са изобщо смешни, а жалки и трагични. Ама така е, като си имаме Николай Михайлов (Твенте)-пълна резерва, Иван Иванов (Алания) -същия отбор на Стоянов, Благой Георгиев (Терек) -европейски колос, Чавдар Янков (Металург) - всички помним какво прави, Георги Пеев (Амкар) - голям европейски отбор, Живко Миланов (Васлуй) - велик отбор и велик играч, И.Попов (Литекс). Аааа, забравих Хичо (Касъмпаша) . Абе, направо е жестоко. Звезда до звезда, всеки от които велик от по-велик.
Aйде да направим някои уточнения по състава

Николай Михайлов-резерва или не- ако не се лъжа е шампион на Холандия? Благо Георгиев е звездата и мотора на Терек, достатъчно негови мачове съм гледал за Терек. Определено е най-добрият им играч. Георги Пеев е няколкократен шампион на Украйна с Динамо Киев мисля? Ивелин Попов- най-добрият играч на настоящия шампион на България? Касъмпаша- отбор средняк в Турция, с поне 2-3 пъти по-голям бюджет от всички български отбори

За Иван Иванов , Чавката и Жиката съм съгласен ,ама за другите

А и още нещо, повтарям го отново. Живко Миланов игра мач в понеделник! В сряда той пак беше на терена и то за 90 минути.

Да не очаквате чудеса от него
П.С. Живко Миланов определено беше грешка на Мъри , и ако има нещо от което не съм доволен от Мъри, определено е включването му в мача.