Иван Стоянов : Скарах се с Мъри и напуснах националния отбор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Иван Стоянов : Скарах се с Мъри и напуснах националния отбор

Мнениеот garfild8 » 21 май 2010 12:10

pazlama написа:Много сте прости бе !!! На никой ли не му прави впечатление ,че Мъри мърморкото постоянно го вика от около година ама никога не го пуска или го пуска за по 2 ,3 минути.Ядосало се е момчето ,защото това не беше прецидент ,а тенденция.Постоянно го разкарва като циркова маймуна и на човека му писнало.Уж нов отбор щяхме да градим,то пак 100 и кусур годишни ще ми играят.И аз се отказвам от националния.Даже и тема ще направя за това. :) :lol:

Ще те подкрепя колега. :)
Само Черно море.

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Мнениеот НКВД- » 21 май 2010 12:13

Това Владикав.как.се.казваше. :) на земята ли се намира или къде ..... Щом идваш от отбор, който се казва Алания и е от някъде в Азия , нормално е да си смъртна резерва !!!!! Ако искаш да си титуляр , направи нещо първо да ти запомнят феновете името, после да те вземат да риташ поне в европийски отбор и тогава изявявай претенции ...... то българските футболисти свикнаха да спят в дискотеките и от там след 5-тата водка да извяват претенции и да правят изявления .... :)
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 21 май 2010 12:51

НКВД- написа:Това Владикав.как.се.казваше. :) на земята ли се намира или къде ..... Щом идваш от отбор, който се казва Алания и е от някъде в Азия , нормално е да си смъртна резерва !!!!! Ако искаш да си титуляр , направи нещо първо да ти запомнят феновете името, после да те вземат да риташ поне в европийски отбор и тогава изявявай претенции ...... то българските футболисти свикнаха да спят в дискотеките и от там след 5-тата водка да извяват претенции и да правят изявления .... :)

Много ли ти е смешно или така се хилиш по-принцип (както в едни здравни заведения). Я извади Ст.Петров (Астън Вила),В.Божинов(Парма), Ст.Манолев(Айндховен) и до някъде Ст.Ангелов(Енерги К) и виж къде играят останалите, а някой даже и не играят. Нещата не са изобщо смешни, а жалки и трагични. Ама така е, като си имаме Николай Михайлов (Твенте)-пълна резерва, Иван Иванов (Алания) -същия отбор на Стоянов, Благой Георгиев (Терек) -европейски колос, Чавдар Янков (Металург) - всички помним какво прави, Георги Пеев (Амкар) - голям европейски отбор, Живко Миланов (Васлуй) - велик отбор и велик играч, И.Попов (Литекс). Аааа, забравих Хичо (Касъмпаша) . Абе, направо е жестоко. Звезда до звезда, всеки от които велик от по-велик.

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Re: Иван Стоянов:Скарах се с Мъри и напуснах националния отбор

Мнениеот moonlight » 21 май 2010 13:01

msm написа:Много ли ти е смешно или така се хилиш по-принцип (както в едни здравни заведения). Я извади Ст.Петров (Астън Вила),В.Божинов(Парма), Ст.Манолев(Айндховен) и до някъде Ст.Ангелов(Енерги К) и виж къде играят останалите, а някой даже и не играят. Нещата не са изобщо смешни, а жалки и трагични. Ама така е, като си имаме Николай Михайлов (Твенте)-пълна резерва, Иван Иванов (Алания) -същия отбор на Стоянов, Благой Георгиев (Терек) -европейски колос, Чавдар Янков (Металург) - всички помним какво прави, Георги Пеев (Амкар) - голям европейски отбор, Живко Миланов (Васлуй) - велик отбор и велик играч, И.Попов (Литекс). Аааа, забравих Хичо (Касъмпаша) . Абе, направо е жестоко. Звезда до звезда, всеки от които велик от по-велик.

Aйде да направим някои уточнения по състава :lol: Николай Михайлов-резерва или не- ако не се лъжа е шампион на Холандия? Благо Георгиев е звездата и мотора на Терек, достатъчно негови мачове съм гледал за Терек. Определено е най-добрият им играч. Георги Пеев е няколкократен шампион на Украйна с Динамо Киев мисля? Ивелин Попов- най-добрият играч на настоящия шампион на България? Касъмпаша- отбор средняк в Турция, с поне 2-3 пъти по-голям бюджет от всички български отбори :shock: За Иван Иванов , Чавката и Жиката съм съгласен ,ама за другите :shock: А и още нещо, повтарям го отново. Живко Миланов игра мач в понеделник! В сряда той пак беше на терена и то за 90 минути. :shock: Да не очаквате чудеса от него :shock:
П.С. Живко Миланов определено беше грешка на Мъри , и ако има нещо от което не съм доволен от Мъри, определено е включването му в мача.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 21 май 2010 13:10

Вжното е да се защити селската проява на Иван Стоянов само защото мразим Мъри :) Браво,кефите ме все повече и повече :mrgreen: Ще се повторя за кой ли път-какъвто и да глупак да е треньорът,той решава кой ще играе и разбирам вуйчовото да е играл НЯКОГА при друг треньор освен при бат Пламен в сръбската епопея за 20 минути,ама...Или пък да не играеше за първи път в А група чак на 25 години ама...Или пък да не му бяха опростили наказание за удар срещу съдия ама...Или пък да играеше в сериозен отбор в чужбина,за да има по-големи претенции от другите ама...Толкова за смешника Стоянов,бих си оттеглил думите,ако се извини,но ако е наследил характера на вуйчо си(очевидно не е наследил футболните му качества) едва ли.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
dobrotiza
Контакти:

Мнениеот dobrotiza » 21 май 2010 13:16

"Както е известно племенникът на Йордан Лечков разтръби по вестниците, че се отказва от националния отбор на България заради Мъри.

„Момчето дойде при мен и ми каза, че не му се пътува до Южна Африка, за да стои резерва. Попитах го директно „Преди аз да стана национален селекционер, ти беше ли викан в националния отбор?". Той седи и мълчи. После ми каза, че не бил играч за две минути. Това какво означава? Че ми поставя условия и казва на националния селекционер на България какво да прави. Как може да има такова отношение и аз да го търпя?", заяви Станимир Стоилов по телефона от Йоханесбург.

„Искам да попитам, не е ли предателство това, да си в групата за мач на националния отбор на България и преди двубоя да си събереш багажа. Този разговор можехме да го проведем още след последните мачове от световните квалификации и аз да знам, че повече не мога да разчитам на него. Можех още тогава да преценя да повикам друг човек на негово място. Аз съм човекът, който заложи на Иван Стоянов в националния тим. Щом го викам значи разчитам на него, но това не означава, че той ще ми казва дали ще бъде титуляр или резерва", отсече Мъри.

„Условията в Южна Африка са невероятни. Феновете на Мондиал 2010 трябва да са спокойни, защото организацията тук е перфектна и по всичко личи, че ще се проведе едно страхотно Световно първенство по футбол," завърши по телефона от Йоханесбург селекционерът Станимир Стоилов."

на иван стоянов не му се пътувало (все едно пеш ще ходи до ЮАР) и му отнемали времето за морето...
case closed.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Re: Иван Стоянов:Скарах се с Мъри и напуснах националния отбор

Мнениеот msm » 21 май 2010 13:35

moonlight написа:Aйде да направим някои уточнения по състава :lol: Николай Михайлов-резерва или не- ако не се лъжа е шампион на Холандия? Благо Георгиев е звездата и мотора на Терек, достатъчно негови мачове съм гледал за Терек. Определено е най-добрият им играч. Георги Пеев е няколкократен шампион на Украйна с Динамо Киев мисля? Ивелин Попов- най-добрият играч на настоящия шампион на България? Касъмпаша- отбор средняк в Турция, с поне 2-3 пъти по-голям бюджет от всички български отбори :shock: За Иван Иванов , Чавката и Жиката съм съгласен ,ама за другите :shock: А и още нещо, повтарям го отново. Живко Миланов игра мач в понеделник! В сряда той пак беше на терена и то за 90 минути. :shock: Да не очаквате чудеса от него :shock:
П.С. Живко Миланов определено беше грешка на Мъри , и ако има нещо от което не съм доволен от Мъри, определено е включването му в мача.

И какво искаш да ми кажеш , че отбора ни е бъкан от незаменими супер таланти ли? Виж какво, явно не си прочел предишните ми мнения, но аз не правя разлика от това, кой къде играе и как се представя, особенно пък в контрола. Щом са извикани в Нац. отбор значи имат нещо с което са впечатлили. И когато си договорил 6-7 смени , а пускаш двама след 60м. и двама в 90м., а другите си седят на пейката, каква контрола е това, какво аджаба си изпробвал. Борим се за по-малка загуба или градим нов отбор със състав от тригодишни квалификации? Май новите в отбора са само резервите ( ама поне да ги избира по красота, те така или иначе са си на пейката). Само там, винаги има ротация, но никога в титулярния.

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 21 май 2010 13:36

Много са ми интересни хората които плюят по Камбура. При полужение , че ние второто полувреме нямахме почти никакви атаки , как така Камбура бил виновен едва ли не за загубата? Нито той , нито Рангелов имаха каквито и да е шансове напред , а и Попето и Божинката нямаха кой знае какви преди това.

Върни се в “Национален отбор”