Иван Стоянов : Скарах се с Мъри и напуснах националния отбор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Re: Иван Стоянов : Скарах се с Мъри и напуснах националния отбор

Мнениеот fire » 20 май 2010 17:56

Напълно селска и жалка постъпка! Никой няма право да постъпва така с националния отбор! И без това тази институция е с много лош рейтинг от години ами сега някво си футболистче дето го продадоха именно заради повиквателната в национала преди време,заради елементарно несъгласие с треньора ще се самоотлъчва!? Ето заради такива жалки хорица,футбола ни е на тва дередже! В друга държава,тоя няма да има право да се прибере в тях заради постъпката си! НЕЩАСТНИК! Не защитавам никой,просто това е националния отбор и ако искаме отново да бием наред,такива смешници никога не трябва да припарват в отбора! Къв е тоя,че да се сърди,колко минути щял да играе?????????????????????......................

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 20 май 2010 17:56

Това е първия мач на националния под ръководството на Стоилов, в който играта на отбора горе-долу ми харесва....Но се зачудих все пак - нали уж контрола а пък някои играха почти до края а други наистина само по 4-5 минути.... :roll:

Сега, вярно че мамин Ники тоя пък добре пази, ама за къв ч** го привика Караджов като хич не го пусна в игра....

Същото и с Иван Стоянов - играч неиграч, звезда ли е вече или не е не знам, ама и него - защо го викаш от на майната си от Владикавказ като го пускаш 3 минути... :?:

Уж в контролите резултата не е важен , а май на нашия старши треньор му хареса, че може да вземе един мач и накрая когато реши да прави смените си беше помислил че мача е свършил ама онези ни мушнаха 2 парцала за 3 минути...Ето това е евроидиотизъм, без да се засягат някои хора....Имам предвид, че не става така - водиш, играеш добре и накрая оцапваш пеизажа....Нали всички все ревем за коефициент.... :?: :roll:

Селекцията на хасковския Моуриньо изобщо не я коментирам - кой извикал, пък кой не извикал...
Просто смятам, че с този треньор няма да се класираме :!: Иначе играчите ни не са толкова зле, колкото някои ги изкарват!
Но трябва на пейката да има някой, който разбира от ФУТБОЛ!

От "правилен" футбол разбираме всички :!:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 20 май 2010 17:56

Колега(викторчо–рс),аз още снощи ти казах,че много от извиканите,аз никога не бих ги извикал,камо ли пък пуснал.Нито защитавам треньора,нито директора,нито никого,просто не може някакво разглезено футболистче,играло до 25-тата си година в Б и В група,на когото му опростяват едногодишно наказание за удар над съдия,да ми казва какъв футболист бил,ами ако ще най-големият глупак да е треньорът,той решава.Не стига че го викаха за всеки мач и това му помогна за трансфер в чужбина,ами сега обиден бил.
Последна промяна от acmilan на 20 май 2010 17:57, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 20 май 2010 17:57

Много непрофесионална постъпка от Иван Стоянов.

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 20 май 2010 17:57

Сега на тоя принцип Караджов какво да каже ???? Пича го дигнаха от тоалетната да лети до Белгия.
Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 20 май 2010 17:58

Аз не мога да разбера някой хора що за мазохизъм и дебелоочие имат , ако утре се откажат Марто и Стилян , 100 % пак ще има такива ,които ще кажат вън предателите и манекените , Мъри е прав и точка :lol: :lol: :lol: Кеф ли ви прави да ни блъскат като тъпан навсякъде и националния да се върти около мениджърите , кажете ми ?
Изображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 20 май 2010 18:00

acmilan написа:
garfild8 написа:
acmilan написа:Той пък голямата звезда...Преди година кой го знаеше,сега вече се изживява като мегазвезда :mrgreen: За съжаление само отворковци,със самочувствие без покритие са вече футболистите.

Ще поспоря малко с теб. :) Това дето го написа,важи и за треньорското управление,на национала. ;) На Мъри,не му е за сефте,да прави за по 2-3 минути,изпробване на играчи. :roll:

Ами ок,нека спорим.Кой е Иван Стоянов да казва колко ще играе?Че и нямало да играе за национала,ами ти кога си играл,бе,пич?Никой не може да ме убеди,че Вуйчовото е постъпил правилно.Що се отнася со снощния мач,напълно съм съгласен с Мъри,че трябваше да играем за резултат,за да се поуспокоят малко нещата,но като почнаха смените,ни натикаха в нашата половина и накрая ни вкараха два гола.

Аз затова критикувам Мъри.Това е контрола.Имаш 6 смени.Изпробвал си само двама от 6-те резерви.А другите?Да гледат мача отблизо,като Иво Иванов в двата мача с Шахтьор и Малта.Пускай ги и ги гледай,как се представят.Стават ли,не стават ли?Какви са тия смени в 89-90 минута в контрола?Какво ще видиш от тези играчи,как ще ги оцениш,за 2 или 5 минути?А дали ще имат време,да докоснат поне веднъж топката?Защо не пробва освежаване на отбора,след почивката,някъде около 65-70 минута?Нормално е на човек,в случая Вуйчовото да избухне и да си каже мнението и да си хване шапката.Замислете се всички.Защо играчите един по един бягат от национала?Нормално ли е това? :roll:
Само Черно море.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 20 май 2010 18:00

Viktor4o_Rs написа:Аз не мога да разбера някой хора що за мазохизъм и дебелоочие имат , ако утре се откажат Марто и Стилян , 100 % пак ще има такива ,които ще кажат вън предателите и манекените , Мъри е прав и точка :lol: :lol: :lol: Кеф ли ви прави да ни блъскат като тъпан навсякъде и националния да се върти около мениджърите , кажете ми ?

Еми да се отказват бе :!: На който не му се играе в националния отбор-няма място в него :!: Аман от чалгаджийски лигльовци :x

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 20 май 2010 18:01

Гуу написа:Постъпката на Стоянов е тъпа, глупава и безмсилнена.
Стоилов е човекът, който ще прецени кой да пусне и кога да го пусне. Това че не си играл в даден мач, не е повод да се нацупиш и да си биеш камшика...

Въпреки това обаче, ако сега Иван Стоянов не играе, кога ще го прави. Какво щеше да му стане на Мъри да го пусне по-рано ? Ако сега не изпробва новите играчи, в квалификациите ли ще го направи ? Защото да държиш Пеев на терена до 90 минута (при положение, че се умори зверски), е безмсилено. Това обаче, пак казвам, че не оправдава Стоянов. Вместо да си бие камшика, съвсем спокойно можеше да поговори със Стоилов за това.

Точно това имам предвид и аз.Не казвам нито кой е по-добър между Пеев и Стоянов,въпреки че кариерите им го показват,но решението кой ще играе е на треньора.Аз мога да имам мнение,ти можеш да имаш мнение,ако искаме можем да псуваме Мъри,футболистите,Боби Михайлов,администратора Сашо Динев,доктор Мишо Илиев и т.н.,но не може един новоизлюпен национал да се прави на обиден,че бил играл 2-3 мин.Ами ако се наложи няма да играеш,бе,мой човек!Иначе чисто хипотетично,кой може да каже дали Стоилов нямаше да пусне Иван Стоянов титуляр срещу ЮАР?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

devl77
Контакти:

Мнениеот devl77 » 20 май 2010 18:01

Кой пък беше този иван стоянов. Да не нашия домоуправител?

Върни се в “Национален отбор”