Иван Стоянов : Скарах се с Мъри и напуснах националния отбор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Иван Стоянов : Скарах се с Мъри и напуснах националния отбор
Напълно селска и жалка постъпка! Никой няма право да постъпва така с националния отбор! И без това тази институция е с много лош рейтинг от години ами сега някво си футболистче дето го продадоха именно заради повиквателната в национала преди време,заради елементарно несъгласие с треньора ще се самоотлъчва!? Ето заради такива жалки хорица,футбола ни е на тва дередже! В друга държава,тоя няма да има право да се прибере в тях заради постъпката си! НЕЩАСТНИК! Не защитавам никой,просто това е националния отбор и ако искаме отново да бием наред,такива смешници никога не трябва да припарват в отбора! Къв е тоя,че да се сърди,колко минути щял да играе?????????????????????......................
Това е първия мач на националния под ръководството на Стоилов, в който играта на отбора горе-долу ми харесва....Но се зачудих все пак - нали уж контрола а пък някои играха почти до края а други наистина само по 4-5 минути....
Сега, вярно че мамин Ники тоя пък добре пази, ама за къв ч** го привика Караджов като хич не го пусна в игра....
Същото и с Иван Стоянов - играч неиграч, звезда ли е вече или не е не знам, ама и него - защо го викаш от на майната си от Владикавказ като го пускаш 3 минути...
Уж в контролите резултата не е важен , а май на нашия старши треньор му хареса, че може да вземе един мач и накрая когато реши да прави смените си беше помислил че мача е свършил ама онези ни мушнаха 2 парцала за 3 минути...Ето това е евроидиотизъм, без да се засягат някои хора....Имам предвид, че не става така - водиш, играеш добре и накрая оцапваш пеизажа....Нали всички все ревем за коефициент....

Селекцията на хасковския Моуриньо изобщо не я коментирам - кой извикал, пък кой не извикал...
Просто смятам, че с този треньор няма да се класираме
Иначе играчите ни не са толкова зле, колкото някои ги изкарват!
Но трябва на пейката да има някой, който разбира от ФУТБОЛ!
От "правилен" футбол разбираме всички

Сега, вярно че мамин Ники тоя пък добре пази, ама за къв ч** го привика Караджов като хич не го пусна в игра....
Същото и с Иван Стоянов - играч неиграч, звезда ли е вече или не е не знам, ама и него - защо го викаш от на майната си от Владикавказ като го пускаш 3 минути...

Уж в контролите резултата не е важен , а май на нашия старши треньор му хареса, че може да вземе един мач и накрая когато реши да прави смените си беше помислил че мача е свършил ама онези ни мушнаха 2 парцала за 3 минути...Ето това е евроидиотизъм, без да се засягат някои хора....Имам предвид, че не става така - водиш, играеш добре и накрая оцапваш пеизажа....Нали всички все ревем за коефициент....

Селекцията на хасковския Моуриньо изобщо не я коментирам - кой извикал, пък кой не извикал...
Просто смятам, че с този треньор няма да се класираме

Но трябва на пейката да има някой, който разбира от ФУТБОЛ!
От "правилен" футбол разбираме всички

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
Колега(викторчо–рс),аз още снощи ти казах,че много от извиканите,аз никога не бих ги извикал,камо ли пък пуснал.Нито защитавам треньора,нито директора,нито никого,просто не може някакво разглезено футболистче,играло до 25-тата си година в Б и В група,на когото му опростяват едногодишно наказание за удар над съдия,да ми казва какъв футболист бил,ами ако ще най-големият глупак да е треньорът,той решава.Не стига че го викаха за всеки мач и това му помогна за трансфер в чужбина,ами сега обиден бил.
Последна промяна от acmilan на 20 май 2010 17:57, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Много непрофесионална постъпка от Иван Стоянов.
Сега на тоя принцип Караджов какво да каже ???? Пича го дигнаха от тоалетната да лети до Белгия.

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Аз не мога да разбера някой хора що за мазохизъм и дебелоочие имат , ако утре се откажат Марто и Стилян , 100 % пак ще има такива ,които ще кажат вън предателите и манекените , Мъри е прав и точка
Кеф ли ви прави да ни блъскат като тъпан навсякъде и националния да се върти около мениджърите , кажете ми ?

acmilan написа:garfild8 написа:acmilan написа:Той пък голямата звезда...Преди година кой го знаеше,сега вече се изживява като мегазвездаЗа съжаление само отворковци,със самочувствие без покритие са вече футболистите.
Ще поспоря малко с теб.Това дето го написа,важи и за треньорското управление,на национала.
На Мъри,не му е за сефте,да прави за по 2-3 минути,изпробване на играчи.
Ами ок,нека спорим.Кой е Иван Стоянов да казва колко ще играе?Че и нямало да играе за национала,ами ти кога си играл,бе,пич?Никой не може да ме убеди,че Вуйчовото е постъпил правилно.Що се отнася со снощния мач,напълно съм съгласен с Мъри,че трябваше да играем за резултат,за да се поуспокоят малко нещата,но като почнаха смените,ни натикаха в нашата половина и накрая ни вкараха два гола.
Аз затова критикувам Мъри.Това е контрола.Имаш 6 смени.Изпробвал си само двама от 6-те резерви.А другите?Да гледат мача отблизо,като Иво Иванов в двата мача с Шахтьор и Малта.Пускай ги и ги гледай,как се представят.Стават ли,не стават ли?Какви са тия смени в 89-90 минута в контрола?Какво ще видиш от тези играчи,как ще ги оцениш,за 2 или 5 минути?А дали ще имат време,да докоснат поне веднъж топката?Защо не пробва освежаване на отбора,след почивката,някъде около 65-70 минута?Нормално е на човек,в случая Вуйчовото да избухне и да си каже мнението и да си хване шапката.Замислете се всички.Защо играчите един по един бягат от национала?Нормално ли е това?

Само Черно море.
Viktor4o_Rs написа:Аз не мога да разбера някой хора що за мазохизъм и дебелоочие имат , ако утре се откажат Марто и Стилян , 100 % пак ще има такива ,които ще кажат вън предателите и манекените , Мъри е прав и точка![]()
![]()
Кеф ли ви прави да ни блъскат като тъпан навсякъде и националния да се върти около мениджърите , кажете ми ?
Еми да се отказват бе

Гуу написа:Постъпката на Стоянов е тъпа, глупава и безмсилнена.
Стоилов е човекът, който ще прецени кой да пусне и кога да го пусне. Това че не си играл в даден мач, не е повод да се нацупиш и да си биеш камшика...
Въпреки това обаче, ако сега Иван Стоянов не играе, кога ще го прави. Какво щеше да му стане на Мъри да го пусне по-рано ? Ако сега не изпробва новите играчи, в квалификациите ли ще го направи ? Защото да държиш Пеев на терена до 90 минута (при положение, че се умори зверски), е безмсилено. Това обаче, пак казвам, че не оправдава Стоянов. Вместо да си бие камшика, съвсем спокойно можеше да поговори със Стоилов за това.
Точно това имам предвид и аз.Не казвам нито кой е по-добър между Пеев и Стоянов,въпреки че кариерите им го показват,но решението кой ще играе е на треньора.Аз мога да имам мнение,ти можеш да имаш мнение,ако искаме можем да псуваме Мъри,футболистите,Боби Михайлов,администратора Сашо Динев,доктор Мишо Илиев и т.н.,но не може един новоизлюпен национал да се прави на обиден,че бил играл 2-3 мин.Ами ако се наложи няма да играеш,бе,мой човек!Иначе чисто хипотетично,кой може да каже дали Стоилов нямаше да пусне Иван Стоянов титуляр срещу ЮАР?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Кой пък беше този иван стоянов. Да не нашия домоуправител?