Иван Стоянов : Скарах се с Мъри и напуснах националния отбор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Re: Иван Стоянов : Скарах се с Мъри и напуснах националния отбор

Мнениеот edmon_dantes » 20 май 2010 17:50

Прибързано решение на Иван Стоянов. Все пак след няколко дни има още един мач и Мъри със сигурност щеше да го пусне повече време, дори и титуляр. Нямаше как да пусне всички футболисти срещу Белгия. Глупава постъпка на Иван Стоянов, помисли се за нещо голямо.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 20 май 2010 17:50

viroglav написа:Браво ! Браво на Димитър Иванков , браво и на Димитър Бербатов , браво и на Иван Стоянов ! Очаквам следващите да са Мартин Петров и Стилян Петров. В Подуене ІІ да си играят и съответните футболисти ... Аз това не го възприемам като националния отбор на България , въпреки че така се отъждествяват ... Следващия повикан сигурно ще е Пепеляшко или онзи мегаталант Георги Христов , който го преотстъпваха в Полша през зимата.

Ти си поредната "куха курабия" къде видя левскари тоя мач? Като си толкова отворен и говориш за Левски и цска кажи ми има ли място това недоразумение И.Иванов в националния отбор?
Изображение

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 20 май 2010 17:51

acmilan написа:Той пък голямата звезда...Преди година кой го знаеше,сега вече се изживява като мегазвезда :mrgreen: За съжаление само отворковци,със самочувствие без покритие са вече футболистите.

+1 :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 20 май 2010 17:52

acmilan написа:
Viktor4o_Rs написа:Иван Стоянов е напълно прав според мен , нещата излизат извън контрол и ще има още кадърни футболисти , които няма да искат да играят под ръководството на некадърника Мъри :evil: :evil: Представете си каква е атмосферата и какъв респект имат към него футболистите , щом стават такива неща . Снощи белгийците си направиха смените към 70-та минута , а Кауна чака до последните минути да грохнат , пусна няколко човека и те докато влязат в час , ония ни набутаха 2 гола ... Мъри , некадърнико, махай се , взимай и Наско със себе си :evil: :evil: :evil:

Ако беше направил смените на полувремето например,много по-рано мачът щеше да се реши в полза на Белгия.А и ние сме фенове и си пишем каквото искаме,но не може някакво си футболистче да се прави на много голямо,при положение,че е на 27 години,а играеше доскоро в Б група.

Как така ако сме си направили смените по-рано , мачът щял да бъде решен за Белгия ? Излиза , че резервите са пълни некадърници и нямат място в националния отбор ( то повечето наистина нямат де :mrgreen: :mrgreen: ) , тогава защо са извикани ? Първо Иванков , после Бербатов , Иван Стоянов , кои следват - Марто и Стилян ли ? Мислиш ли , че тази тенденция е случайна , не бъдете наивни , че Иванков и Бербатов са се отказали само защото искат да се посветят на клубовете , не сме на 5 години ... Помислете какво е мнението на футболистите за техния наставник , щом стават непрестанно такива скандали ... МЪРИ И НАСКО - ВЪН :!: :!: :!:
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 20 май 2010 17:52

viroglav написа:Браво ! Браво на Димитър Иванков , браво и на Димитър Бербатов , браво и на Иван Стоянов ! Очаквам следващите да са Мартин Петров и Стилян Петров. В Подуене ІІ да си играят и съответните футболисти ... Аз това не го възприемам като националния отбор на България , въпреки че така се отъждествяват ... Следващия повикан сигурно ще е Пепеляшко или онзи мегаталант Георги Христов , който го преотстъпваха в Полша през зимата.

Айде пак :lol: Какво да коментираме повече,очилата никога няма да се свалят,запомнете това от мен,никога.Всеки дърпа чергата към себе си(отбора си).Добре,че не съм аз някакъв треньор или ръководител,че отдавна щях да съм теглил майната на всички медии,фенове и т.н.Пак не виждам нито оценки за качествата на даден футболист,нито за мястото му в схемата,нито за играта на отбора,нито нищо...Пак Подуене,пак говеда,от другата страна скоро ще се появят с кочината,прасетата и т.н.Егати тъпия народ сме,пичове,честно...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 20 май 2010 17:53

Никой не е по-голям от националната фланелка, така че прав му път и успех в Алания ли беше там, че не помня.
Чичо му Лече добре го учи, Лечков преди и той така напусна в знак на някакъв протест срещу Бонев.

Голяма звезда стана изведнъж, все едно Пламен Николов и той да се откаже, защото и той записа само две минути.

Бай, няма да ми лиспваш
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

aalexxanderr
Контакти:

Мнениеот aalexxanderr » 20 май 2010 17:53

Когато започне повече да играе, отколкото да се прави на звезда по дискотеките, ще може евентуално да се отказва. До тоя момент не е показал нищо. Сега трябва да е благодарен да играе дори 2 минути за България, защото това е национален отбор - никой не би трябвало да гледа на себе си като на нещо отделно. В случая постъпката на един млад лиглю показва мисленето на българските футболисти. После се чудим защо няма дух, отборна игра и пр. Заради хора като тоя разсърдения.

Потребителски аватар
Sporter
Контакти:

Мнениеот Sporter » 20 май 2010 17:55

Казах на Мъри, че не съм футболист за 2-3 минути. Ако ще играя, да ме пуска повече. Събрах си багажа и си тръгнах.

Да си жив и здрав, желаем ти много успехи занапред. :arrow:

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 20 май 2010 17:55

Айде сърдитковците се разотиват. Несериозно е това отношение на професионален играч. По неговата логика не трябва да има резерви :lol: Стига вече с тези клубни пристрастия. Аз съм от Левокраково (за инф. лично аз нз да съществува) и всички от там трябва да играят по 90 мин в националния отбор, защото е играл в любимият ми отбор. И Мауринио да дойде не може да угоди на всички. А и не се знае дали ще ни класира. Жалко. Бъдете реалисти и избройте 5 български треньора с успехи през последните 10 години. Е кой е най-подходящ за национален селекционер ;)

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 20 май 2010 17:56

Постъпката на Стоянов е тъпа, глупава и безмсилнена.
Стоилов е човекът, който ще прецени кой да пусне и кога да го пусне. Това че не си играл в даден мач, не е повод да се нацупиш и да си биеш камшика...

Въпреки това обаче, ако сега Иван Стоянов не играе, кога ще го прави. Какво щеше да му стане на Мъри да го пусне по-рано ? Ако сега не изпробва новите играчи, в квалификациите ли ще го направи ? Защото да държиш Пеев на терена до 90 минута (при положение, че се умори зверски), е безмсилено. Това обаче, пак казвам, че не оправдава Стоянов. Вместо да си бие камшика, съвсем спокойно можеше да поговори със Стоилов за това.
Последна промяна от Гуу на 20 май 2010 17:57, променено общо 1 път.

Върни се в “Национален отбор”