Къде другаде го има това?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Къде другаде го има това?

Мнениеот Viktor4o_Rs » 19 май 2010 16:02

След отказването на Иванков имаме огромен дефицит на качествени вратари . Да видим с кого разполагаме :
Ники Михайлов - твърда резерва в Твенте , син на шефа на БФС , по-популярен с гаджетата си , отколкото с вратарските си прояви ; въпреки това смятам , че има качества , но когато не играе редовно , това е лошо
Георги Петков - отличен вратар ... ама преди 3-4 години , сега пуска голове от 40-50 метра , вече е несигурен и слаб , мисля също и че е късоглед , може би от възрастта ; въпреки тези негови слабости за момента той трябва да бъде титулярен вратар
Иван Караджов - също по-популярен с изцепките си по дискотеките , отколкото с качествата си , дано се махне по-бързо от България и да развие качествата си , но за момента клони към средна класа вратар , и то за българското първенство
Бих прибавил като възможни варианти Илко Пиргов от Черно море и Благой Макенджиев от Пирин , и двамата са млади , но още са недоказани .
Младоци в чужбина като Михаил Иванов от Сиена и Марио Кирев са бъдещи решения , за момента също нямат игрова практика никаква .
Изводът е , че вратарският пост може би ще се окаже една от многото ахилесови пети на националния отбор , качествен и сигурен вратар за момента нямаме :x
Изображение

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 19 май 2010 16:06

difeza написа:Ако трябва вратаря на Своге ще извика ,но трябва наистина да са футболисти които играят редовно в отборите си.

Та какво му е на Данчо Господинов,един от най-добрите вратари!!!

Жоро_32бс
Контакти:

Мнениеот Жоро_32бс » 19 май 2010 16:07

kireto2 написа:
malchev написа:Абе на мача с Вердер Ники беше на 18!? Айде стига плюене бе, мамка му! Вярно че извън терена е леке, но качества има! На 22 години е и трябва да се налага.. вие сериозно ли искате вратаря на България да е от Миньор?! Ама честно ?!
Иванко го ругахте дълги години, къв бил, що бил..сега всички викате колко ще ни липсва!? Тъпа психология е нашата.. всичко се плюе, всичко се ругае..нищо не е достатъчно достойно за нас!? И Бербатов оплюхме, Божинов беше отречен.. абе не знам има ли някой, който да ви харесва..
Заеби :roll:

Абе човек, ясно е че има качества ,но нека стане титуляр в клуба си и да заповяда.А сега Мъри какво казва "аз ще викам играчи които играят редовно в клубовете си ". Е той защо трябва да е изключение?

Значи на Аглия могат да пазят вратарите на изпадналия Портсмут, на 39 години, и на посредствения Бирмингам, но за България е срамно да пази вратаря на Перник, така ли? Или Стоилов я разбира играта по добре от Капело?

iohan.law
Контакти:

Мнениеот iohan.law » 19 май 2010 16:08

Mourinio написа:
Dust написа:
Mourinio написа:Вратар, който цял сезон е търкал пейката да бъде викан в националния и на всичкото отгоре да е титуляр?Какво като е станал шампион на Холандия, след като е служил за загравка на титулярния вратар на Твенте, а уж в националните отбори трябвало да играят играчи, които на са резерви в клибните си отбори

Кога пък е станал титуляр, че не мога да се сетя?
Вземете мислете, преди да пишете.
Петков се е контузил и се налага да пази той, и ще извикат Иван Караджов за контролата с РЮА

Не трябва изобщо да се викат в националния резерви, това да не е клубен отбор

Значи дори да играе за Куртово Конаре, ако е титуляр хоп титуляр в националния. Приятел колко "титуляри" има в българското първенство, дай да ги викнем всички в националния. Хайде свалете тези червени очила, говорим за националния отбор.

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 19 май 2010 16:08

kireto2 написа:
malchev написа:Абе на мача с Вердер Ники беше на 18!? Айде стига плюене бе, мамка му! Вярно че извън терена е леке, но качества има! На 22 години е и трябва да се налага.. вие сериозно ли искате вратаря на България да е от Миньор?! Ама честно ?!
Иванко го ругахте дълги години, къв бил, що бил..сега всички викате колко ще ни липсва!? Тъпа психология е нашата.. всичко се плюе, всичко се ругае..нищо не е достатъчно достойно за нас!? И Бербатов оплюхме, Божинов беше отречен.. абе не знам има ли някой, който да ви харесва..
Заеби :roll:

Абе човек, ясно е че има качества ,но нека стане титуляр в клуба си и да заповяда.А сега Мъри какво казва "аз ще викам играчи които играят редовно в клубовете си ". Е той защо трябва да е изключение?

Окей, съгласен съм! Но, кажи ми кой е титуляр? Марто 3 години титуляр ли е в Сити? Никой обаче нищо не казва за него че го викат (не ме разбирайте погрешно любимец ми е) .. Божинов играе ли редовно? Домо, Рангелов, Чавдар .. ?
Но предпочитам 100 пъти тях пред местните звезди които знаят само да играят на маси. Просто съм сигурен че след време Ники ще се утвърди като номер 1 на вратата и ще може да се разчита на него. Вярно, леке е, но имаше шанса да се махне от тук много рано, а макар и резерва все още, никой нямаше да го държи в Твенте ако не подхожда сериозно и професионално.
Иначе се надявам много силно Мишо Иванов да заиграе в Сиена защото показа страхотен потенциал.. ще видим.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 май 2010 16:08

Имали значение, кой какъв е ?
Мен лично.... не ме интересува, кой резерва - кой титуляр !
Важното е, да си оставят дробовете по терена за България ! ! !
Щом е викнат в национала, да играе колкото сили има....но не със страх !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

nickynjh
Контакти:

Мнениеот nickynjh » 19 май 2010 16:11

Рядко си позволявам да пиша в форумите , но днес прочетох много и реших да споделя моето виждане .В национала играят само връзкари и тези които се продават от правилните мениджъри. Н.Михайлов според мен е посредствен и има доста по добри опции. Ето 5 предложения за млади играчи с потенциал , които не се викат защото мениджърите им са чужди фирми ;)
вратари: Марио Кирев Ювентус играе под наем в Тюн ; Мишо Иванов в Сиена
Антонио Михайлов нападател Милан 18 год.
Мартин Кожухаров 17 год. Реал Мадрид ляво крило
Илиян Мицански 25 год нападател Заглембе (Любин)

Мога да се сетя поне още толкова , не мислите ли че в контролите трябва да се пробват младите таланти и да им се дава път!!!!

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 19 май 2010 16:16

Дам... аз все си мисля че юношеските формации на Реал, Милан, че дори и Сиена са по-добри от Бг отборите. Т.е. тези момчета ако играят редовно, може да се пробват в националния поне в контрола. Пък и ако ги викнем 1-2 пъти, може това да накара треньорите в отборите им да погледнат на тях с друго око и да почнат да ги включват в първия отбор..? :roll:

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 19 май 2010 16:20

nickynjh написа:Рядко си позволявам да пиша в форумите , но днес прочетох много и реших да споделя моето виждане .В национала играят само връзкари и тези които се продават от правилните мениджъри. Н.Михайлов според мен е посредствен и има доста по добри опции. Ето 5 предложения за млади играчи с потенциал , които не се викат защото мениджърите им са чужди фирми ;)
вратари: Марио Кирев Ювентус играе под наем в Тюн ; Мишо Иванов в Сиена
Антонио Михайлов нападател Милан 18 год.
Мартин Кожухаров 17 год. Реал Мадрид ляво крило
Илиян Мицански 25 год нападател Заглембе (Любин)

Мога да се сетя поне още толкова , не мислите ли че в контролите трябва да се пробват младите таланти и да им се дава път!!!!

А ти как точно прецени качествата на тези момчета ... убеден съм, че не си ги гледал нито веднъж с изключение може би на Кирев докато беше в Славия ... и напиши кои точно са им мениджърите за да не се окаже, че всъщност са българи.
Последна промяна от Oskron на 19 май 2010 16:22, променено общо 1 път.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 19 май 2010 16:20

Вратарският пост в националният ни отбор никога не е бил проблемен, няма да бъде и сега, запомнете го :!:

Голяма работа, че един вратар е допуснал левашки гол, това се случва и ако по-това съдите за качествата на някой е много жалко.

Вече имам чувство, че който и да бъде извикан в националния отбор винаги ще има за какво да бъде оплюван, уникални сте.
Последна промяна от Dust на 19 май 2010 16:23, променено общо 1 път.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Национален отбор”