Преди 4 години в Люксембург Стилиян Петров си избърса носа с капитанската лента, хвърли я и напусна отбора. Не каза защо. После се върна, но спря да говори с българските журналисти. С английските не е спирал, щото а е спрял, а е напуснал Острова с ритник в задника. Там такива номера не минават. Ама тук всеки може да ни прави на маймуни.
Вместо да посочи за капитан някой, който има достойнство и не е обиждал отбора и народа, Мъри седнал да навива Стилиян. Моли го да вземе лентата и да говори с журналистите. Като че ли ни прави услуга. Голям праз, че не говори. Но поне да играе. Защото ни омръзна от селски футбол и селски номера.
[offtopic]7 дни спорт[/offtopic]
Капитанската лента на Стилян Петров
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Голяма работа !
Поне имаме Веско Топалов, волейболистите ни, Далъклиев и Йовчев, че на тея ако разчитаме да ни радват... Чакам Световното и мачовете на волейболния ни отбор и това е. Голям праз, че нямаме футбол. И по-зле може да е.
Дреме ми на шапката! Кой ще е капитан не е от значение! Докато има олигофрени като Зетя, Виданов, Сираков и "мъри" е все тая!
YA GUNNERS YA
Според мен Стилиян е най-добрият вариант в момента за капитан на националният отбор.
напълно подкрепям всеки който бие шута на бг журналистите .... по- долни и непрофесионални същества няма ..... опс ...само английските псевдо журналисти са по-зле от наще ....... напълно разбирам Бербо и Стенли ... и аз на тяхно място бих се правил, че не ги забелязвам, когато някакви необразовани и озлобени същества лаят около мен.
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
до автора на темата,който твърдо не е цесекар а е анти-левскар,ще му кажа че Стенли е капитан на отбор от Висшата лига и ако не му харесва това да не пуска смехории по-форума.Да той напусна ,но намери сили да се върни и каквото е имал да каже го е казал.Колокото до медиите сравнението ти с английските и нашите са меко казано смехотворни.
Първо помисли братле и тогава пиши.
Първо помисли братле и тогава пиши.
LEVSKI_FOREVER