Капитан на националите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Капитан на националите

Мнениеот Viktor4o_Rs » 15 май 2010 16:22

Може би трябва да се проведе тайно гласуване сред националите и да се избере нов капитан . Моето мнение е , че капитан трябва да бъде Мартин Петров , доказан мъжкар , винаги играещ с хъс и енергия , винаги раздаващ се за България , наказвал много силни отбори - Италия , Холандия , двата му гола с Румъния , Хърватска , Словения ... Стилян не виждам как може да е капитан , след като не говори пред медиите и им е сърдит , това не е нормално , ако Стенли преодолее този конфликт и започне да контактува нормално с журналистите , това ще е друго нещо , но явно той не иска да бъде отново капитан ;) Затова - Марто :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 май 2010 19:25

Viktor4o_Rs написа:Може би трябва да се проведе тайно гласуване сред националите и да се избере нов капитан . Моето мнение е , че капитан трябва да бъде Мартин Петров , доказан мъжкар , винаги играещ с хъс и енергия , винаги раздаващ се за България , наказвал много силни ...

Говориш за същите медии, които изгониха Бербо, нали? Стенли знае поговорката "Убий глупака с мълчание" за разлика от Митето, който се омота и вместо да се махне от Юнайтед и да спаси кариерата си заигравйки по-добре и помогайки ни за Еврото, той избра по-глупавия вариант. Стенли се връща в защита, организира атаки, помага на нападатели и защитници, нахъсва съотборниците си, ама не като Марто, дето им вика C'mon (умрях от смях като го видях това). Марто да вземе да играе и да вкарва голове.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 15 май 2010 19:30

Нормално ли е капитанът да не говори пред журналистите ? И всъщност за какво точно се сърди Стилян , жълти медии има навсякъде , омръзна ми да давам примери с Англия , някой знае ли какво иска , може би каквото Георги Стоев писа за жена му е причината ...
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 май 2010 19:33

Ми според мен, когато журналистите са безмозъчни и подкупни хрантутници, може. Голяма част от тях са безмозъчни копи/пейстъри, някои от тях на хранилка при президенти и шефове. Аз ги разбирам, че човек трябва да си изкарва хляба по някакъв начин, ама...
Защо например не нападат Иван Иванов и Мъри за избора му. Очевидно е, че тук не става въпрос за футболни качества. Сигурен съм, че който и наш отбор да срещне Анжи ще им набута кошницата с 5-6 парчета, но... Ив. Иванов, та Ив. Иванов, 'дето скача надолу :mrgreen: .
Ами Ники Михайлов? Котев?
А иначе поведението на Марто и Стенли преди мача с Швеция, когато си изкараха жълтите картони намирасваше леко...

Agentriot
Контакти:

Мнениеот Agentriot » 15 май 2010 22:34

За мен даже не подлежи на обсъждане и на спорове-Стилиян трябва да е!Винаги се е раздавал докрай и се е опитвал да води отбора в тежките моменти.Марто макар и страшно добър и талантлив някак си не мога да си го представя като капитан,което важи и за Бербата де,а и не се сештам в момента за капитан на някой отбор,който да е крило-не че това има чак такова значение де,но просто го споменавам като някаква тенденция.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 15 май 2010 22:59

Твърдо съм за Стилян :!:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Национален отбор”