9-ка?
ако се смята че това е типичния таран, който седи забучен в противниковата отбрана, то тя ще приляга повече на Божинов, защото Попов е по раздвижен и на него му трябват пространства!
Дано Мъри заложи и на двамата, ако ще и Попов да играе малко зад Божинов! Те са млади, бързи и с убийствен инстинкт към гола! Попов има още да израства, но се надявам с Божинов да заформят здрава спойка в атаката ни!
Рангелов, Домо, Макриев, Камбуров и Мицански трябва да се използват само в помощ на дуото Попов-Божинов!
Кой ще бъде номер 9 в националния ви
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Кой ще бъде номер 9 в националния ви
Дреме ми на онази работа кой ще е №9 !
Важното е когато отида на ст. Васил Левски от №1 до №11 да си скъсат гъза за България а не като предишния лигльо все някой да му е виновен !!!
Важното е когато отида на ст. Васил Левски от №1 до №11 да си скъсат гъза за България а не като предишния лигльо все някой да му е виновен !!!
Lyubooo написа:9-ка?
ако се смята че това е типичния таран, който седи забучен в противниковата отбрана, то тя ще приляга повече на Божинов, защото Попов е по раздвижен и на него му трябват пространства!
Дано Мъри заложи и на двамата, ако ще и Попов да играе малко зад Божинов! Те са млади, бързи и с убийствен инстинкт към гола! Попов има още да израства, но се надявам с Божинов да заформят здрава спойка в атаката ни!
Рангелов, Домо, Макриев, Камбуров и Мицански трябва да се използват само в помощ на дуото Попов-Божинов!
Напълно съгласен съм с теб.Време е да налагаме вече титулярно нападение,което да играе постоянно заедно.Разчитам много на дуото Попов-Божинов,дано се справят

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
-
- Контакти:
trakia написа:foryoubitch написа:Аз залагам на Иво Попов -май така беше ?вие
Що така те интерисува националния НИ бе ахрянино?
Бегай в кюрдистан и не се занимавай с нас.
не съм Турчин , а съм Сърбин нямам нищо общо с България ,,но научих български и имам приятелка българка

Просто сме едни и същи даже ние сме по зле от вас
foryoubitch написа:trakia написа:foryoubitch написа:Аз залагам на Иво Попов -май така беше ?вие
Що така те интерисува националния НИ бе ахрянино?
Бегай в кюрдистан и не се занимавай с нас.
не съм Турчин , а съм Сърбин нямам нищо общо с България ,,но научих български и имам приятелка българка![]()
Просто сме едни и същи даже ние сме по зле от вас
Е,че то има ли по-зле от нас

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Титулярна двойка,трябва да са Божинов и Ивелин Попов.А дали ще успеят,е съвсем друг въпрос. 

Само Черно море.
paceto написа:И да не беше се отказал Бербатов дните му в националният бяха преброени и най много щеше да играе още две три години.
Колкото по скоро млади като Попов започнат да се калят в такива битки с националният толкова по добре, защото да ги викат само за контроли просто не си струва.
Братле, искренно ме разсмя с това си мнение! Въобще гледам и Милен два дена какви ги плещи, успя да ме развесели много! Ивелин е невероятен като футболист, притеснява ме, че като характер май никакъв го няма, но едното може да няма нищо общо с другото! Дано се развие, да излезе навън и да бъде новия лидер на националния! За 9-а? Не ми харесва Камбуров, не вярвам, че ще може да направи нещо, дано да греша!