Пропускал ли е Стоичков дузпа за националния отбор ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Пропускал ли е Стоичков дузпа за националния отбор ?
Е да ни е жив и здрав и той и останалите после кви дузпи им биха на мексиканците, а Ицо прегръщаше Кампос след края и го успокоявал като му казъл радвай се че не бих аз последната дузпа защото щях да те вкарам с топката във вратата.
- brat domingo
- Контакти:
Относно този мач с Мексико, един коментар и от мен. Бях на стадиона тогава, а годината беше 1992, доста преди световното в САЩ. Спомням си че Ицо си хвърли фланелката от яд при смяната. Преди мача един журналист му каза, че досега не сме побеждавали Мексико, а Ицо се изцепи в негов стил: "Ами такива са ни били футболистите, ама сега ще видите какво ще стане"
brat domingo написа:Относно този мач с Мексико, един коментар и от мен. Бях на стадиона тогава, а годината беше 1992, доста преди световното в САЩ. Спомням си че Ицо си хвърли фланелката от яд при смяната. Преди мача един журналист му каза, че досега не сме побеждавали Мексико, а Ицо се изцепи в негов стил: "Ами такива са ни били футболистите, ама сега ще видите какво ще стане"
Точно така а в контролата с Мексико точно преди световното 1994 дузпа изпусна Балъков, но този мач не беше в България.
аз си спомням че във всички домакински мачове без един в квалификациите за САЩ 94 даваха дузпи за БГ и Стоичков ги вкара всичките вкл. срещу Швеция на легендарния им вратар Томас Равели, като варди и много интересно се цъклеше
Точно така а в контролата с Мексико точно преди световното 1994 дузпа изпусна Балъков, но този мач не беше в България.[/quote]
Балъков тогава вкара,а изпусна на световното.Нали се ядосваше че след като бил дузпата на световното се сетил,че преди това е бил в същия ъгъл и затова Кампос му я хвана
Балъков тогава вкара,а изпусна на световното.Нали се ядосваше че след като бил дузпата на световното се сетил,че преди това е бил в същия ъгъл и затова Кампос му я хвана
Да уточня и аз, че когато Балъков вкара дузпата беше зимата, някъде през януари 94-та в САЩ мача, а не точно преди световното. Иначе тоя, в който Ицо си хвърли фланелката беше през август 92-ра. 

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Пропусна дузпа срещу Мексико с Кампос на вратата в приятелския мач преди квалификациите за световното...
Нали тогава говеждата журналистика се нахвърли върху него за това,че хвърли фанелката си в публиката...
И точно един месец след това вкара от дузпа на Франция на "Васил Левски"...
Нали тогава говеждата журналистика се нахвърли върху него за това,че хвърли фанелката си в публиката...
И точно един месец след това вкара от дузпа на Франция на "Васил Левски"...