Пропускал ли е Стоичков дузпа за националния отбор ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Xanko
Контакти:

Re: Пропускал ли е Стоичков дузпа за националния отбор ?

Мнениеот Xanko » 31 мар 2010 15:37

Е да ни е жив и здрав и той и останалите после кви дузпи им биха на мексиканците, а Ицо прегръщаше Кампос след края и го успокоявал като му казъл радвай се че не бих аз последната дузпа защото щях да те вкарам с топката във вратата.

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 31 мар 2010 16:32

Относно този мач с Мексико, един коментар и от мен. Бях на стадиона тогава, а годината беше 1992, доста преди световното в САЩ. Спомням си че Ицо си хвърли фланелката от яд при смяната. Преди мача един журналист му каза, че досега не сме побеждавали Мексико, а Ицо се изцепи в негов стил: "Ами такива са ни били футболистите, ама сега ще видите какво ще стане"

batbore
Контакти:

Мнениеот batbore » 31 мар 2010 17:14

brat domingo написа:Относно този мач с Мексико, един коментар и от мен. Бях на стадиона тогава, а годината беше 1992, доста преди световното в САЩ. Спомням си че Ицо си хвърли фланелката от яд при смяната. Преди мача един журналист му каза, че досега не сме побеждавали Мексико, а Ицо се изцепи в негов стил: "Ами такива са ни били футболистите, ама сега ще видите какво ще стане"

Точно така а в контролата с Мексико точно преди световното 1994 дузпа изпусна Балъков, но този мач не беше в България.

ilsengard

Мнениеот ilsengard » 31 мар 2010 17:19

аз си спомням че във всички домакински мачове без един в квалификациите за САЩ 94 даваха дузпи за БГ и Стоичков ги вкара всичките вкл. срещу Швеция на легендарния им вратар Томас Равели, като варди и много интересно се цъклеше

sin_fen
Контакти:

Мнениеот sin_fen » 31 мар 2010 17:58

Точно така а в контролата с Мексико точно преди световното 1994 дузпа изпусна Балъков, но този мач не беше в България.[/quote]

Балъков тогава вкара,а изпусна на световното.Нали се ядосваше че след като бил дузпата на световното се сетил,че преди това е бил в същия ъгъл и затова Кампос му я хвана

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 31 мар 2010 20:16

Да уточня и аз, че когато Балъков вкара дузпата беше зимата, някъде през януари 94-та в САЩ мача, а не точно преди световното. Иначе тоя, в който Ицо си хвърли фланелката беше през август 92-ра. :)
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 13 май 2010 23:46

Пропусна дузпа срещу Мексико с Кампос на вратата в приятелския мач преди квалификациите за световното...
Нали тогава говеждата журналистика се нахвърли върху него за това,че хвърли фанелката си в публиката...
И точно един месец след това вкара от дузпа на Франция на "Васил Левски"...

Върни се в “Национален отбор”