Поредни загубени квалификации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: Поредни загубени квалификации

Мнениеот DmG » 12 май 2010 11:13

С този треньор и разни мениджърчета единствения ни шанс да отидем на европейско е :
Швейцария ( която сигурно 200 години не е била в война) по въздух и с военните си кораби, които строи тайно в Холандия , да нападне Англия , но Уелс от солидарност отвърне .И УЕФА ги изхвърли и трите. Даже и при тоя сценарии ще играем бараж!
Яд ме е , че има двайсетина добри играчи , но трябва да ги повика някой, да ги подреди и да им обясни за какво играят - за една БЪЛГАРИЯ !!!!!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 12 май 2010 11:15

Е не знам как разбирате кой става и кой не , като почти всички , които са изброени , не са викани и 1 път в националния ;) Със сигурност Словакия и Словения имат огромна класа спрямо нас :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 12 май 2010 11:16

Viktor4o_Rs написа:Е не знам как разбирате кой става и кой не , като почти всички , които са изброени , не са викани и 1 път в националния ;) Със сигурност Словакия и Словения имат огромна класа спрямо нас :lol: :lol: :lol:

А ти как прецени, че тези момчета стават?Цялото ти мнение се базира на няколко видеота от ютуб и родното първенство, което е ...хм... продажно/слабо и каквото се сетиш още?
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 12 май 2010 11:19

DmG написа:С този треньор и разни мениджърчета единствения ни шанс да отидем на европейско е :
Швейцария ( която сигурно 200 години не е била в война) по въздух и с военните си кораби, които строи тайно в Холандия , да нападне Англия , но Уелс от солидарност отвърне .И УЕФА ги изхвърли и трите. Даже и при тоя сценарии ще играем бараж!
Яд ме е , че има двайсетина добри играчи , но трябва да ги повика някой, да ги подреди и да им обясни за какво играят - за една БЪЛГАРИЯ !!!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Мисля, че това мнение казва почти всичко!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 12 май 2010 11:20

Vojdek написа:
Viktor4o_Rs написа:Е не знам как разбирате кой става и кой не , като почти всички , които са изброени , не са викани и 1 път в националния ;) Със сигурност Словакия и Словения имат огромна класа спрямо нас :lol: :lol: :lol:

А ти как прецени, че тези момчета стават?Цялото ти мнение се базира на няколко видеота от ютуб и родното първенство, което е ...хм... продажно/слабо и каквото се сетиш още?

Аз казвам да бъдат извикани и Мъри да си преценява , не съм казал , че са огромна класа , нали затова са контролите - за да бъдат изпробвани ? Павел Виданов става ли , след като всички цесекари казват , че е безобразен ? Мицански и Макриев вкарват редовно в Полша и Израел , но не , и те са слаби :roll: Ами аз пък застъпвам тезата да не се вика Бербо за контролите , където и без това не се раздава достатъчно , и да се изпробват други момчета , не казвам , че не трябва да бъде титуляр , ясно е , че Бербо , Марто и Стенли са константи :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 12 май 2010 11:22

Само се надявам млади футболисти като Кожухаров (Реал), Михайлов (Милан), Мишо Иванов (Сиена), Кирев (Юве) да пробият .. дори не в тея отбори и още мнооого такива да отиват в чужбина на по 12-13 най-късно... барем стане нещо от тях.

marcas
Контакти:

Мнениеот marcas » 12 май 2010 11:26

Принципно към момента е много трудно да се види и избере играч с добро представяне играещ в българското първенство и то поради един прост факт-първенството ни е изключително слабо , като дори играчите , които играят във водещите клубове са лишени от средноевропейска класа.Какво да говорим за първенство , в което при пълно себераздаване се елиминира предимството на по-големия клуб-именно липса на класа.Без да обиждам по-малките отбори като Берое, Черно море и Миньор , но не може при най-слабите отбори на Левски и ЦСКА в историята и техни победи и равни мачове с грандовете да се изтъйват техни играчи.Към момента е ясно дори как ще изглежда националния отбор в тези два мача, може би и за в бъдеще!
1.Н.Михайлов( за искрено мое съжаление, просто няма как да посочим по-добър вариант в момента, тъй като Г.Петков премина зенита а кариерата си , Иванков се отказа , а Ив.Караджов за мен е доста слаб вратар , макар да съм от ЦСКА)
2.Манолев
3.Ив.Иванов
4.Миланов
5.Пл.Николов
6.Ст.Ангелов
7.Бл.Георгиев
8.Георги Пеев
9.Д.Бербатов
10.Ст.Петров
11.Ивелин Попов
Обзалагам се поне на 80% , че това ще са титулярите в двете контроли.Просто няма по-добро в момента.Алтернатива на Пелето е може би Гаджев , на Бербатов Божинов, Попето е без алтернатива , да не говорим за крилата.Там евентуално Манолев може да се използва като крило, а негово място да отиде да играе Живко , тогава на левия бек може да се появи някои от двамата близнака, може би Йордан за момента играе по-силно!Чавдар е някаква мъглява алтернатива на Стилян, както и Велизар евентуално да се проба вместо Гошко Пеев или Попето.И за жалост това ние най-доброто в момента , а може би и занапред в близките 2-3 години.Жалко, но факт!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 12 май 2010 11:29

malchev написа:Само се надявам млади футболисти като Кожухаров (Реал), Михайлов (Милан), Мишо Иванов (Сиена), Кирев (Юве) да пробият .. дори не в тея отбори и още мнооого такива да отиват в чужбина на по 12-13 най-късно... барем стане нещо от тях.

На тия всичките трябва да им се забрани да припарват до България, дори и за отпуските, поне до навършване на 25 годишна възраст!!!

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 12 май 2010 11:32

tprodanov написа:
malchev написа:Само се надявам млади футболисти като Кожухаров (Реал), Михайлов (Милан), Мишо Иванов (Сиена), Кирев (Юве) да пробият .. дори не в тея отбори и още мнооого такива да отиват в чужбина на по 12-13 най-късно... барем стане нещо от тях.

На тия всичките трябва да им се забрани да припарват до България, дори и за отпуските, поне до навършване на 25 годишна възраст!!!

НЕ! ПОНЕ ДО 29!!!
Няма нужда и тия да ги опропастяваме!!!
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 12 май 2010 11:34

tprodanov написа:

Нека бъде до 30. Че и на 25 не е късно да станеш за резил...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Национален отбор”