Аудио Мачове Еф Бет Лига… ужасен хаос
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Аудио Мачове Еф Бет Лига… ужасен хаос
Защо е необходимо звука от агитките и стадиона да бъдат по силни като звук от гласа на коментаторите на мачовете от Ефбет Лига… безумен хаос и вреден шум… микрофоните се слагат пред 4-5 фена (на повечето отбори) и звука се усилва за да останем с впечатление за невероятна атмосфера. Така се чуват всички псувни и др които са идеални за младите фенове. В крайна сметка се получава такава какафония, че просто се чудиш дали да спреш звука. Тонрежисьора ви е трагичен. Вижте Английските и Немските мачове и как се миксира звука там! Имате професионален промер пред очите си. Бъдете реалисти и не изкривявайте атмосферата. Аз не съм чул един треньор или вратар като звук в Английското… тук само глупости…
-
- Контакти:
Re: Аудио Мачове Еф Бет Лига… ужасен хаос
И тва е част от мача.
Пусни си в бета и слушай коментаторът как бърбори от хола си.Нема да чуваш агитки и прочие....
Пусни си в бета и слушай коментаторът как бърбори от хола си.Нема да чуваш агитки и прочие....
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Върни се в “Кошче за отпадъци”