Колеги, за всички е ясно, че в събота Еди направо от Разград ще продължи към Дунав мост.
Въпросът е кой ще смени румънското недоразумение. Разумните предположения са тези, по азбучен ред:
Живко Желев
Любослав Пенев
Люпко Петрович
Паро Никодимов
Пламен Марков
Синът на някой
Стамен Белчев
Стойчо Младенов
Христо Стоичков
Христо Янев
Моля само за смислени предположения.
Новият треньор на ЦСКА-София(София)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Новият треньор на ЦСКА-София(София)
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!
Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!
Re: Новият треньор на ЦСКА-София(София)
1.Люпко, за да затворим цикъла и да дойдат нещата по местата си.
или
2.Стойчо, защото знае португалски.
или
2.Стойчо, защото знае португалски.
Последна промяна от NOMER14 на 31 окт 2016 20:18, променено общо 1 път.
Люпко или Стойчо 

Стойкас Стойлас защото познава играчите от години и може да държи съблекалнята и винаги може да изведе отбора. 

svetli-lz написа:Стойкас Стойлас защото познава играчите от години и може да държи съблекалнята и винаги може да изведе отбора.
Не го поставих в списъка по две причини: пелтечи като говори и куца като ходи.
Преди една година -
Без двама трима недоразуменията са в състава (отбора).
Аз бих му дал време за след зимната пауза.
Ако обаче го уволнят съм за Ст. Младенов
Аз бих му дал време за след зимната пауза.
Ако обаче го уволнят съм за Ст. Младенов
Йорданеску няма да бъде сменян. Ще участва в зимната селекция, ще проведе подготовката и ще води отбора през пролетта. Пък после ще видим. Ръководството не пасе трева и не се подвежда по пристъпите на истеричните фенове, които в най-добрия случай са ритали топка в училище. Бързи резултати, които после ще ни излязат през носа, не ни трябват. Детронирането на Лудогорец изисква професионална подготовка и дълосрочна стратегия, а не решения на парче.
А който е следил внимателно новините през последните месеци, може да бъде сигурен, че Стойчо Младенов няма да се върне на Армията. За това си има добра причина. Почти сигурно и Любо Пенев няма да видим, за което аз лично съм много доволен.
Ще докладвам темата за подвеждащо заглавие.
А който е следил внимателно новините през последните месеци, може да бъде сигурен, че Стойчо Младенов няма да се върне на Армията. За това си има добра причина. Почти сигурно и Любо Пенев няма да видим, за което аз лично съм много доволен.
Ще докладвам темата за подвеждащо заглавие.
kremi82 написа:svetli-lz написа:Стойкас Стойлас защото познава играчите от години и може да държи съблекалнята и винаги може да изведе отбора.
Не го поставих в списъка по две причини: пелтечи като говори и куца като ходи.
Грешка е, да не е в списъка.
Много хора пелтечат, но го крият. Този поне е искрен!

В ППЛ всички треньори куцат (този с двата крака), да увеличим бройката с още един.
Последна промяна от krumeto на 31 окт 2016 20:37, променено общо 1 път.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
- bilyaletdinov
- Контакти:
Йешич сте го пропуснали
Иначе Еди може да е всякакъв, ама не съм сигурен, че има български треньор, който да говори английски като него. Като треньор е менте, ама Стойчо Оловото му докара кофти материал.
Иначе за мен най-добрият вариант е малкия Тройчо!

Иначе Еди може да е всякакъв, ама не съм сигурен, че има български треньор, който да говори английски като него. Като треньор е менте, ама Стойчо Оловото му докара кофти материал.
Иначе за мен най-добрият вариант е малкия Тройчо!
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Дотук , единственото недоразумение е автора на темата и дежурните кухороги които са побързали да се изакат .
Като уволнят треньора , ще мислим за смяна . Добре е , за разнообразие да не сменяме треньори на 2 месеца .
Като уволнят треньора , ще мислим за смяна . Добре е , за разнообразие да не сменяме треньори на 2 месеца .

realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
Върни се в “Кошче за отпадъци”