Предпочитан сайт за футболни прогнози?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- stenli92
- Контакти:
Предпочитан сайт за футболни прогнози?
Моля,препоръчайте сайт за футболни прогнози с висок процент на познаваемост.Лично аз използвам http://*****i-bg.com/football_predictions/index.php
- Pragmatichen
Re: Предпочитан сайт за футболни прогнози?
И аз съм се интересувал, но стигнах до извода, че нито един сайт няма интерес да ти даде точни прогнози, защото все едно ти подаряват пари в ръцете.
А както добре знаеш, хазартът е направен да взима парите на хората, а не да раздава
Освен това, убеден съм, че всички такива сайтове нямат за цел да ти дават точни прогнози, а по-скоро объркващи и някакъв 10-20% успеваемост макс.
Просто, защото те са пряко обвързани с букитата и както се казва, нито една мафия не си разкрива тайните или казано по нашенски "който плаща, той поръчва музиката"
Съветът ми е залагай на своя глава, мисли сам и никога преди мача, а винаги на живо.
Не разчитай на сайтове за прогнози, защото ако прогнозите в тях бяха точни, всички да сме богати, а букитата да са фалирали.
Както е казал Чърчил "Стане ли дума за пари, всички хора ставаме от една религия"
Късмет!
А както добре знаеш, хазартът е направен да взима парите на хората, а не да раздава

Освен това, убеден съм, че всички такива сайтове нямат за цел да ти дават точни прогнози, а по-скоро объркващи и някакъв 10-20% успеваемост макс.
Просто, защото те са пряко обвързани с букитата и както се казва, нито една мафия не си разкрива тайните или казано по нашенски "който плаща, той поръчва музиката"

Съветът ми е залагай на своя глава, мисли сам и никога преди мача, а винаги на живо.
Не разчитай на сайтове за прогнози, защото ако прогнозите в тях бяха точни, всички да сме богати, а букитата да са фалирали.

Както е казал Чърчил "Стане ли дума за пари, всички хора ставаме от една религия"

Късмет!
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.
- trokadero_
- Контакти:
Не си ли го измислиш сам , чакай някой да ти даде добра прогноза 

-
- Контакти:
statarea.com
Подобни реклами не се допускат.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Върни се в “Кошче за отпадъци”