БРАВО НИКИ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

rapatrak
Контакти:

БРАВО НИКИ

Мнениеот rapatrak » 15 юли 2016 13:51

към Ники Александров .Престани да наричаш това нещо цска .това не е нещото което ме запали по футбола след победата над ливерпул ,това не е нещото в което игра Стоичков цска е мъртъв лека му пръст .Нещото ,което наричаш цска ограби всички българи с доста милиони ,обаче тебеподобните винаги гледат в чинията на другия ,на кой помогнала държавата , на кой направила трибуна .Браво Ники доказахте че сте злобни ,завистливи и слепи . Ти отврати безпристрастните хора с малоумните си изказвания за законност .ти отврати хората с неадекватните ти коментари как щом може да не се плаща не е проблем,обаче на края на всеки месец си търсиш заплатата . Браво Ники сега вече знаеш ,че хората не мразят цска защото е силен .

кристи3
Контакти:

Re: БРАВО НИКИ

Мнениеот кристи3 » 15 юли 2016 14:09

Айде, поредният лилав комплексар се изказа. Браво, Ники, давай все така! Щом нервираме лилавите по този начин, значи сме на прав път.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

rapatrak
Контакти:

Мнениеот rapatrak » 15 юли 2016 14:14

кои сте вие литекс или ,,,,,,,,,,,,,,,, не ме дразните вие дразни ме малоумщината че това е в реда на нещата.вие сте си фенове харесвайте си който си искате

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 15 юли 2016 14:21

Кои сме ние, си е наша работа. Ела на 23-ти т.м. на Българска армия и ще можеш да разбереш кои сме ние.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 юли 2016 14:21

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Кошче за отпадъци”