Кой ще е съперникът на Лудогорец за Суперкупата?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кой ще е съперникът на Лудогорец за Суперкупата?
Казус който идва на дневен ред.Ако се осъществи планът на ГГ за ликвидирене на сегашния ПФК Цска-действащ носител на Купата, и създаване на някакъв нов клуб, то по правилник най-вероятно за Суперкупата трябва да играе Монтана....прав ли съм или не? 

-
- Контакти:
Re: Кой ще е съперникът на Лудогорец за Суперкупата?
Може би пак Черно море,щом тази година вече няма реален Носител на Купата,a Монтана не са спечелили на практика нищо.
Последна промяна от ticha i vladislav на 25 май 2016 17:06, променено общо 2 пъти.
Черно море-първият шампион по футбол в България
Демба_Ба написа:Казус който идва на дневен ред.Ако се осъществи планът на ГГ за ликвидирене на сегашния ПФК Цска-действащ носител на Купата, и създаване на някакъв нов клуб, то по правилник най-вероятно за Суперкупата трябва да играе Монтана....прав ли съм или не?
Лецки ще са. Като сме тръгнали да пишеме грешно имената ...
Леевски, оле

Съвсем резонен въпрос. Може би не трябва да се играе такъв мач, щом отборът спечелил купата на практика не съществува вече.
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!
boabbb написа:Демба_Ба написа:Казус който идва на дневен ред.Ако се осъществи планът на ГГ за ликвидирене на сегашния ПФК Цска-действащ носител на Купата, и създаване на някакъв нов клуб, то по правилник най-вероятно за Суперкупата трябва да играе Монтана....прав ли съм или не?
Лецки ще са. Като сме тръгнали да пишеме грешно имената ...
Що да е грешно бе колега

По темата. "Вторите"

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Каквото е правилото при дубъл от страна на някой отбор. Би трябвало да е между Левски и Лудогорец.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Каквото е правилото при дубъл от страна на някой отбор. Би трябвало да е между Левски и Лудогорец.
Мазохисти такива

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
- Captain Stottlemeyer
Демба_Ба написа:Казус който идва на дневен ред.Ако се осъществи планът на ГГ за ликвидирене на сегашния ПФК Цска-действащ носител на Купата, и създаване на някакъв нов клуб, то по правилник най-вероятно за Суперкупата трябва да играе Монтана....прав ли съм или не?
Според мен (съвсем сериозно) - "Монтана".

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Captain Stottlemeyer
Red_Pride написа:W84me написа:Каквото е правилото при дубъл от страна на някой отбор. Би трябвало да е между Левски и Лудогорец.
Мазохисти такива
Това беше добро!

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Red_Pride написа:W84me написа:Каквото е правилото при дубъл от страна на някой отбор. Би трябвало да е между Левски и Лудогорец.
Мазохисти такива
Мазохисти, защото? Не можете да хванете ръка срещу Лудогорец ли?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Върни се в “Кошче за отпадъци”