ПФК ЦСКА поиска фалита на клуба

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Dachi
Контакти:

ПФК ЦСКА поиска фалита на клуба

Мнениеот Dachi » 19 май 2016 14:42

Изпълнителният директор на ПФК ЦСКА АД Николай Паслар поиска от Софийски градски съд да се прекрати дейността на дружеството.
http://www.sportal.bg/news.php?news=605026 :lol: :lol: :lol: :lol:
Честито на всички цецка умре :)
Въз основа на предоставени документи Лицензионната комисия на БФС изменя издадения лиценз на "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД, както следва:
1. Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: ПФК ЦСКА поиска фалита на клуба

Мнениеот dreben23 » 19 май 2016 14:49

А на теб не ти ли се живее? :cry: Ще има франкенщайн, не разбрахте ли? Просто уточняваме дали да не баптисаме некой салетит на лошите. Въпрос на дни! :) Каква е файдата от всички тези теми като после пак ще ревете, че новото ЦСКА и то ви бие под път и над път? :lol: Франкенщайн ще е, ама не ми пука- стига да носи четирите за мен важни букви и петолъчка на емблема! 8-)
Последна промяна от dreben23 на 19 май 2016 14:53, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 19 май 2016 14:51

dreben23 написа:А на теб не ти ли се живее? :cry: Ще има франкенщайн, не разбрахте ли? Просто уточняваме дали да не баптисаме некой салетит на лошите. Въпрос на дни! :)

Има разлика между Франкенщайн и оригинала .Нормалните се надяваме на първото и лека-полека да изчезнете . 8-)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 19 май 2016 14:57

ЕМИЛ написа:
dreben23 написа:А на теб не ти ли се живее? :cry: Ще има франкенщайн, не разбрахте ли? Просто уточняваме дали да не баптисаме некой салетит на лошите. Въпрос на дни! :)

Има разлика между Франкенщайн и оригинала .Нормалните се надяваме на първото и лека-полека да изчезнете . 8-)

И после един подир друг след нас, умниче! Дори за една година се скапало българско футболче, а какво остава за повече. И ще ви харесва ли да сме по-слаби като ниво на футбола от Малта и Андора заради единия грозен и егоистичен инатчек? Айде закрийте ни ако ви стиска бе! 8-) Всичко ке загине за две години бре юначе будаляво, празноглаво, алкохолизирано такова! lol: Айде чакам да ни закриете и след две години на Кърниградска ще трябва да отваряте международен пункт за сушена манатарка! :)

Момци, лошите няма да си вземат поуките, предлагам да не се връщаме А група, за да изчезне футболчето в България! Айде щом ще ми правят на инат. Гриша, мой, прави си франкенщайно и да почваме от В група. И кво пак много супа ще има за малки и никому ненавредили отбори, ама после ще има супа и за всичките лоши с кураре по вотре. Айде бе, нали само обичате да дрънкате колкото да се намирате на работица, чекаме да ни закриете и после ще има забавление за всички и дискусиите ще започват с въпросчека : Колко животец му остава на българскио футбол? :lol: :)
Последна промяна от dreben23 на 19 май 2016 15:12, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 19 май 2016 15:05

За четрибуквените най важното е петолъката?! Нямам думи за малоумието на някой? Закривай! :)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 19 май 2016 15:06

Манатарката е скъпа гъба която върви със свинско или телешко бонфиленце .Така , че фалирайте и бг футбола да тръгне напред .

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 19 май 2016 15:11

Dachi написа:Изпълнителният директор на ПФК ЦСКА АД Николай Паслар поиска от Софийски градски съд да се прекрати дейността на дружеството.
http://www.sportal.bg/news.php?news=605026 :lol: :lol: :lol: :lol:
Честито на всички цецка умре :)

Има си тема за управлението на ЦСКА, а ти мърлячо си за БАН. Считай, че вече си докладван!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Lovech2000
Контакти:

Мнениеот Lovech2000 » 19 май 2016 15:11

dreben23 написа:Франкенщайн ще е, ама не ми пука- стига да носи четирите за мен важни букви и петолъчка на емблема! 8-)

Хахаха, петолъчката ли била най-важната бе, другарю???
Губят всички отличия като закрият сегашното цесека!!!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 19 май 2016 15:15

ЦСКА ви е откарал на големио кръстопът, лошотийки и ще трябва да избирате по-малкото зло- съществуването на ЦСКА или българският футбол! Та кой требе да се смее като целио измислен виртуален свет зависи от славни розови армейци? Безмозъчни калпазани! :lol: :lol:

Петолъчката ми, почти съм убеден, че първо всеки истински армеец е бил привлечен от нея в красивата ни запорирана емблема! Тя е най-важна за нас, господа министри! :)

Ето, тук отдолу е, вижте каква красота- не ме е привлякъл нито Стоичков, нито идола ми Костадинов, нито Суперавтоголовете в националния на Супер Любо, тя ме привлече и си я рисувахме из всичките листа и тетрадки! :) И другите са го направили като деца, сигурен съм, че са си одраскали всеки възможен листчек с красива запориранка емблема с петолъчка! :)
Последна промяна от dreben23 на 19 май 2016 15:24, променено общо 3 пъти.
***САМО ЦСКА!***

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 19 май 2016 15:18

Най после да направят нещо разумно
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Върни се в “Кошче за отпадъци”