Поли Генова на финал на Евровизия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Поли Генова на финал на Евровизия
Поли Генова преодоля полуфиналите и е на финал на Евровизия 

Re: Поли Генова на финал на Евровизия
Великобритания класира ли се на финал, защото тяхната песен ми хареса най-много !?
dunavfc написа:Великобритания класира ли се на финал, защото тяхната песен ми хареса най-много !?
Те са класирани директно на финала.
А Австралия що участва в този конкурс 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:А Австралия що участва в този конкурс
Логичен въпрос.
Дам и на мен, това ми направи впечатление, каква е причината !? Догодина очакваме и Американците !
Скоро ще влизат в европейския съюз. Сигурно това е причината. 

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
dunavfc написа:Дам и на мен, това ми направи впечатление, каква е причината !? Догодина очакваме и Американците !
Американците пращат лейди гага и майли сайръс, ние азис и кои бяха - пращат травестита дето спечели преди време. ГолЕмо шоу.
Австралия е гост изпълнител. Певица с дръпнати очи, пее за Австралия на Евровизия....

korteneca написа:Скоро ще влизат в европейския съюз. Сигурно това е причината.
С оглед на това, че Великобритания все още има някакво участие в тамошното управление, пък било и то само представително, то Австралия, Нова Зенландия и т.н направо са си част от ЕС

Върни се в “Кошче за отпадъци”