Мечтая да играя в Зенит, заедно с Хълк,Дани, Витсел, Артьом Дзюба , Олег Шатов и Игор Смолников
Един от може би най-актуалните и интересни футболисти в света Томас Мюер се оказа голям болелщик на руския гранд Зенит (Санкт Петербург) и открито заяви желанието и намерението си един ден да облече синьо бялата фланелка . 26-годишният нападател на Байерн(Мюнхен) сподели пристрастията си в интервю за "Bild". "Още от малък съм фен на Зенит! Гледах по телевизията головете на легендите Кержаков, Панов и Аршавин и си обещах, че рано или късно и аз ще играя за този клуб! Освен това, много искам да се състезавам в един отбор с големи футболисти като Хълк,Дани , Олег Шатов, Игор Смолников, Артьом Дзюба , Юри Лодигин ", каза Томас Мюлер! Той заяви отктрито желанито си от лятото да играе за руския гранд Зенит!
Томас Мюлер: Мечтая да играя в Зенит заедно с Артьом Джюба
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Томас Мюлер: Мечтая да играя в Зенит заедно с Артьом Джю
Някакъв линк ако обичате че вече се ядосвам.Световният шампион Томас Мюлер мечате за тандем с Артьом Дзюба.Ай сектир............
Покрай две три русофилчета във форума /или май само едно/ ще взема да намразя всичко руско.
Eм, да пуска мустачки, да вдига ръка към армията и да тръгват към Петербург. Човек трябва да следва мечтите си 

boabbb написа:И аз искам![]()
Меси заспива всяка вечер с тая мисъл в главата и се моли на св. Мария от Гваделупа, остана ти да не искаш....
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
artur_usupov написа:Мечтая да играя в Зенит, заедно с Хълк,Дани, Витсел, Артьом Дзюба , Олег Шатов и Игор Смолников
Един от може би най-актуалните и интересни футболисти в света Томас Мюер се оказа голям болелщик на руския гранд Зенит (Санкт Петербург) и открито заяви желанието и намерението си един ден да облече синьо бялата фланелка . 26-годишният нападател на Байерн(Мюнхен) сподели пристрастията си в интервю за "Bild". "Още от малък съм фен на Зенит! Гледах по телевизията головете на легендите Кержаков, Панов и Аршавин и си обещах, че рано или късно и аз ще играя за този клуб! Освен това, много искам да се състезавам в един отбор с големи футболисти като Хълк,Дани , Олег Шатов, Игор Смолников, Артьом Дзюба , Юри Лодигин ", каза Томас Мюлер! Той заяви отктрито желанито си от лятото да играе за руския гранд Зенит!
Да, това е вярно.
Човекът споменал, че във Валхайм ин Обербайерн всички гледали само руското.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- dreben23
- Контакти:
Артюм Дзюба е по-добър между другото. Тия прехвалените вкарват от 10 мача по 2 гола. Неговата статистика е по-добра. Мен първи априли не ми требе за тия неща, Дзюба си е доста печен играч.
Стига сте се гаврили с отбора на Зенит, втори път не може да отпадне от ШЛ, дори Пеп Гуардиола да им се обясни в любов! Руският футбол е по-слаб и от В група на България в момента, но пък за Артьом Дзюба дълго ще се говори. Още на европейското може да ги зачатка с пет гола. :
Ей го, англичаните ще го ядот... Клубният руски футбол е слаб - тоя сезон не съм гледал руско и пак си правим точен, ама национала си им е добре. Я кат гледам тая група те ще я спечелят.
И ние трябваше така да правим (поне национала не требваше да залязва), не да ни подиграва всека нация и на други дати извън 1-ви април!
И ни става драго, че сме били Македония в неква мизерна контрола. Айдее, Марселиньо вече по-добър и от Дзюба станал, ама ще играе ли на еврофинали? Инак много обичате да зачуквате на хавая ама кат ви зачукам ей ся пак, ще ви болне всичките.
Група "B"
1. Англия
2. Русия
3. Уелс
4. Словакия

Ей го, англичаните ще го ядот... Клубният руски футбол е слаб - тоя сезон не съм гледал руско и пак си правим точен, ама национала си им е добре. Я кат гледам тая група те ще я спечелят.

Група "B"
1. Англия
2. Русия
3. Уелс
4. Словакия
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- atanas7510
- Контакти:
И аз искам да играя за отбора на Нашето село но не отговарям на единственото условия да пия литър ракия след мача.Стигам само до половинка има още да тренирам.
- paceto
- Контакти:
Има тема за Зенит.
Върни се в “Кошче за отпадъци”