Който иска да направи пари - коефицент от 6.00 в магазините на Еворуфутбол за победа на Сборная си е абсолютен подарък!
ВПЕРЁД РОССИЯ!!!
Командата на Леонид превзема Франция днес
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Командата на Леонид превзема Франция днес
Последна промяна от Sibir_Novosibirsk на 29 мар 2016 15:11, променено общо 5 пъти.
Re: Командата на Слуцки превзема Франция днес
Ей писна ми.Няма такова клонирано същество.И научи как се пише Слуцкий.
Re: Командата на Слуцкий превзема Франция днес
Sibir_Novosibirsk написа:Който иска да направи пари - коефицент от 6.00 в магазините на Еворуфутбол си е абсолютен подарък!
ЧеСно

Леевски, оле

-
Re: Командата на Слуцки превзема Франция днес
saract написа:Ей писна ми.Няма такова клонирано същество.И научи как се пише Слуцкий.
Да прав си, на български е Слуцки, а на руски Слуцкий, моя грешка. Дори за твое удовлетворения ще пиша Россия, а не Русия.
Не и на български и на руски си е все Слуцкий-Така просто се казва този деблелак.
-
saract написа:Не и на български и на руски си е все Слуцкий-Така просто се казва този деблелак.
Kaжи го на по-неграмотните от теб в уикипедия, умествен слабак. Леонид е един прекрасен треньор - ниво, който заслужава уважение освен за големите си треньорски качества, а и заради това, че се съгласи да поеме Сборная почти без пари, след като Фабио Капело лапна тлъстната неустойка за слабата си работа!
https://bg.wikipedia.org/wiki/Леонид_Слуцки
Последна промяна от Sibir_Novosibirsk на 29 мар 2016 15:03, променено общо 1 път.
Sibir_Novosibirsk написа:saract написа:Не и на български и на руски си е все Слуцкий-Така просто се казва този деблелак.
Kaжи го на по-неграмотните от теб в уикипедия, умествен слабак.
Ей русофилче я по леко с обидите.Ще престана да те приема като симпатичен олигофрен.И аз мога да хапя.
-
saract написа:Sibir_Novosibirsk написа:saract написа:Не и на български и на руски си е все Слуцкий-Така просто се казва този деблелак.
Kaжи го на по-неграмотните от теб в уикипедия, умествен слабак.
Ей русофилче я по леко с обидите.Ще престана да те приема като симпатичен олигофрен.И аз мога да хапя.
Tи първи започна, клонирането е в Америка, те вече са правили неуспешни и антихуманни опити с хора и с животни, да същите на които им се кланяш.
Sibir_Novosibirsk написа:saract написа:Не и на български и на руски си е все Слуцкий-Така просто се казва този деблелак.
Kaжи го на по-неграмотните от теб в уикипедия, умествен слабак. Леонид е един прекрасен треньор - ниво, който заслужава уважение освен за големите си треньорски качества, а и заради това, че се съгласи да поеме Сборная почти без пари, след като Фабио Капело лапна тлъстната неустойка за слабата си работа!
Не може ли по-умерено, приятел? Самото ти заглавие звучи като Червената армия превзема Андора! Каква реплика очакваш? Руснаците са типичен пример за интензивен футбол без голов ефект - дори и Слуцки (на български) трудно ще промени тази яловост! Това пролича в толкова много мачове, че аз, ако следвам твоята стилистика, трябва пък да кажа, че се надяваш щъркела да им донесе бебе! Капело просто направи добри пари от пълната безпомощност на руснаците да променят това статукво, ефектът Слуцки е като ефекта Зидан в Реал (Мадрид)!
-
g3_ev2 написа:Sibir_Novosibirsk написа:saract написа:Не и на български и на руски си е все Слуцкий-Така просто се казва този деблелак.
Не може ли по-умерено, приятел? Самото ти заглавие звучи като Червената армия превзема Андора! Каква реплика очакваш? Руснаците са типичен пример за интензивен футбол без голов ефект - дори и Слуцки (на български) трудно ще промени тази яловост! Това пролича в толкова много мачове, че аз, ако следвам твоята стилистика, трябва пък да кажа, че се надяваш щъркела да им донесе бебе! Капело просто направи добри пари от пълната безпомощност на руснаците да променят това статукво, ефектът Слуцки е като ефекта Зидан в Реал (Мадрид)!
Тази яловост отпадна, след като в отбора играе Артьом Дзюба - бъдещата звезда на световния футбол и бъдещ носител на Златната топка!Капело направи поредица от глупости със състава, неща които новия шаб се опитва да коригира и за мен поне успешно от мачове, които наблюдавах на Сборная под ръководството на Леонид!Има едно подмладяване на състава, което мен ме радва, ясно е че основната цел е спечелването на Мондиал 2018 в Русия, Европейското ще бъде един тест на новото руско поколение, което тряба да покори върха и да грабне Световната титла, аз прогнозирам това да стане с Европейската тази година, просто съм убеден, че ще спечелим Купата!
Върни се в “Кошче за отпадъци”