Скандално студио по БТВ ЕКШЪН
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Георги Ифандиев
- Контакти:
Скандално студио по БТВ ЕКШЪН
Цяло студио ни занимават с Роналдо - с кой спал, колко пари имал, къщата му. По чалгарско студио преди мач не съм гледал досега през живота си! 

Re: Скандално студио по БТВ ЕКШЪН
Георги Ифандиев написа:Цяло студио ни занимават с Роналдо - с кой спал, колко пари имал, къщата му. По чалгарско студио преди мач не съм гледал досега през живота си!
Другарю,с кой да ни занимават ако не с Роналдо

Роналдо да ни е проблема. Медиите тотално промиха обществото. Култ на селянията. Не говоря само за телевизия..всичко що е българско и медия лъха на аматьорщина, жълтина и силикон. Виждаш и фактите най-слушана песен за последните години е на Азис и с турско име - хабиби. Възродителен процес ли е кво е но не е на добре.
Ето заради такива индивиди в това студио( изключвам хърватина) ме е срам.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

аз гледах панорама , беше интересно да се слушат и гледат интелигентни хора, после по кана3 даваха без монтаж от парламента тронното слово на тиквоча и веднага усещаш разликата от преждеговорящите.
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!
За 3 минути домакините имаха 3 положения за гол
Закривай катуна наречен български национален отбор по футбол

- paceto
- Контакти:
Има тема за мача.
Върни се в “Кошче за отпадъци”