Да възродим треньорската кариера на Гонзо
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Inspektor_Gadje
Да възродим треньорската кариера на Гонзо
Привет и от мен. Използвам тази трибуна за да призова за нещо. Гонзо е изклюителен футболен специалист по мое мнение само хаби таланта си като не изпълнява треньорски функции. Гонзо направи страхотни неща в любимия на Варна - Черно море и аз призовавам да го върнем!По мое мнение и вярвам не само аз мисля така, Гонзо е страхотен футболен тактик и умее да мотивира футболистите. В момента Никола Спасов дълбае дъното с прекрасни футболисти като Романов, Жоро Илиев, Курьор, Бакари, Венков и Стенио. Време е да се смени и според мен Гонзо е точния човек, тук му е втория дом, публиката го харесва и уважава след работата, която свърши тук. А и след две години ще има честта да изведе Черно море на най-модерния футболен стадион у нас - а именно строящия се стадион Варна с капацитет от 25 000 зрители с всички луксове отговарящи на всички изсиквания на УЕФА, едно уникално съоражение, което ще задължава отбора да е всяка година в групите на ЛЕ или ШЛ!
Последна промяна от Inspektor_Gadje на 21 мар 2016 15:22, променено общо 8 пъти.
Re: Да възродим треньорската кариера на гения Гонзо
А аз като фен на Левски с удоволствие ви го подарявам. 

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: Да възродим треньорската кариера на футболния гений Гонз
Що не пробвате Владо Гаджев, така и така е без работа
Гари Невил от коментаторския стол стана треньор на Валенсия, пък наш Владо ли няма да се оправи по-добре от Мастиката
Може да се пусне и на Тича двамата с Жоро Илиев да си припомнят как я разцъкваха в национала.

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- Inspektor_Gadje
Re: Да възродим треньорската кариера на гения Гонзо
korteneca написа:А аз като фен на Левски с удоволствие ви го подарявам.
Грешката му бе, че се върна по настояване на Батков, но една от причините бе, че имаше да взима много лични пари там, иначе не мисля, че би напуснал клуб, в който му върви като треньор.
- Drunken_Master
- Контакти:
Гонзо е треньор,точно колкото беше и футболист...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

-
- Контакти:
Гонзо е идеален за Левски.Няма да го пипате от ръководството на Левски докато е жив.Какво е Левски без Гонзо?Едно нищо!
Черно море-първият шампион по футбол в България
Re: Да възродим треньорската кариера на Гонзо
На гръб ще ви го донеса.
- Inspektor_Gadje
Eminem написа:На гръб ще ви го донеса.
И преди така говорихте, ние го взехме и тук показа що за специалист е! В Левски не са успявали още футболни специалисти като Илиян Илиев, Николай Костов, Йоканович и много други, а навсякъде другаде са се представяли стрехотно. Така че спроед мен проблемът не е в Гонзо, а в обкръжението му, винаги в тези два клуба ЦСКА и Левски, старите легенди плетат интриги и за това никога не вървят нагоре тези два клуба, все се намира кой да накисне някого за нещо, недоволен от това, че е легенда на самия клуб, а го пренебрегват.
Последна промяна от Inspektor_Gadje на 21 мар 2016 15:33, променено общо 3 пъти.
Бат Гонзи завинаги в Левски! 

Ако говорим сериозно обаче, Никола Спасов Ви донесе купата.А преди години и бронзови медали и беше на крачка от отстраняването на Щутгарт. А какво Ви донесе Гонзо? Едно пето място доколкото си спомням. Ами той сега и Спасов ще завърши на шесто място да речем което не е по различно. Можете да смените треньора, ако решите, но не слагайте Гонзо.Той не става за треньор, или по точно не е треньор за големите неща. И за директор не става, но това е друга тема.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
Върни се в “Кошче за отпадъци”