Да възродим треньорската кариера на Гонзо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Inspektor_Gadje

Да възродим треньорската кариера на Гонзо

Мнениеот Inspektor_Gadje » 21 мар 2016 15:05

Привет и от мен. Използвам тази трибуна за да призова за нещо. Гонзо е изклюителен футболен специалист по мое мнение само хаби таланта си като не изпълнява треньорски функции. Гонзо направи страхотни неща в любимия на Варна - Черно море и аз призовавам да го върнем!По мое мнение и вярвам не само аз мисля така, Гонзо е страхотен футболен тактик и умее да мотивира футболистите. В момента Никола Спасов дълбае дъното с прекрасни футболисти като Романов, Жоро Илиев, Курьор, Бакари, Венков и Стенио. Време е да се смени и според мен Гонзо е точния човек, тук му е втория дом, публиката го харесва и уважава след работата, която свърши тук. А и след две години ще има честта да изведе Черно море на най-модерния футболен стадион у нас - а именно строящия се стадион Варна с капацитет от 25 000 зрители с всички луксове отговарящи на всички изсиквания на УЕФА, едно уникално съоражение, което ще задължава отбора да е всяка година в групите на ЛЕ или ШЛ!
Последна промяна от Inspektor_Gadje на 21 мар 2016 15:22, променено общо 8 пъти.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Re: Да възродим треньорската кариера на гения Гонзо

Мнениеот korteneca » 21 мар 2016 15:09

А аз като фен на Левски с удоволствие ви го подарявам. :lol:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Да възродим треньорската кариера на футболния гений Гонз

Мнениеот bilyaletdinov » 21 мар 2016 15:20

Що не пробвате Владо Гаджев, така и така е без работа :lol: Гари Невил от коментаторския стол стана треньор на Валенсия, пък наш Владо ли няма да се оправи по-добре от Мастиката :roll: Може да се пусне и на Тича двамата с Жоро Илиев да си припомнят как я разцъкваха в национала.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Inspektor_Gadje

Re: Да възродим треньорската кариера на гения Гонзо

Мнениеот Inspektor_Gadje » 21 мар 2016 15:21

korteneca написа:А аз като фен на Левски с удоволствие ви го подарявам. :lol:

Грешката му бе, че се върна по настояване на Батков, но една от причините бе, че имаше да взима много лични пари там, иначе не мисля, че би напуснал клуб, в който му върви като треньор.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 21 мар 2016 15:22

Гонзо е треньор,точно колкото беше и футболист...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 21 мар 2016 15:24

Гонзо е идеален за Левски.Няма да го пипате от ръководството на Левски докато е жив.Какво е Левски без Гонзо?Едно нищо!
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Да възродим треньорската кариера на Гонзо

Мнениеот Eminem » 21 мар 2016 15:25

На гръб ще ви го донеса.

Потребителски аватар
Inspektor_Gadje

Мнениеот Inspektor_Gadje » 21 мар 2016 15:28

Eminem написа:На гръб ще ви го донеса.

И преди така говорихте, ние го взехме и тук показа що за специалист е! В Левски не са успявали още футболни специалисти като Илиян Илиев, Николай Костов, Йоканович и много други, а навсякъде другаде са се представяли стрехотно. Така че спроед мен проблемът не е в Гонзо, а в обкръжението му, винаги в тези два клуба ЦСКА и Левски, старите легенди плетат интриги и за това никога не вървят нагоре тези два клуба, все се намира кой да накисне някого за нещо, недоволен от това, че е легенда на самия клуб, а го пренебрегват.
Последна промяна от Inspektor_Gadje на 21 мар 2016 15:33, променено общо 3 пъти.

Leeroy
Контакти:

Мнениеот Leeroy » 21 мар 2016 15:29

Бат Гонзи завинаги в Левски! :)

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 21 мар 2016 15:42

Ако говорим сериозно обаче, Никола Спасов Ви донесе купата.А преди години и бронзови медали и беше на крачка от отстраняването на Щутгарт. А какво Ви донесе Гонзо? Едно пето място доколкото си спомням. Ами той сега и Спасов ще завърши на шесто място да речем което не е по различно. Можете да смените треньора, ако решите, но не слагайте Гонзо.Той не става за треньор, или по точно не е треньор за големите неща. И за директор не става, но това е друга тема.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Върни се в “Кошче за отпадъци”