Според мен съставът на бъдещия европейски първенец трябва да бъде:
Игор Акинфеев
Дмитрий Комбаров
Иван Новоселцев
Сергей Игнашевич
Игор Смолников
Александър Самедов
Олег Шатов
Алан Дзагоев
Юрий Жирков
Артьом Дзюба
Александър Кокорин
Россия трябва да заложи на бързината и експлозивността, от по-опитните оставям в състав Жирков, Игнашевич и Дзагоев. Давам шанс на по-млади футболисти, които правят фурор в руската Премиер лига като за мен жокерът се казва Артьом Дзюба, по мое мнение, а и по мнение на колеги този футболист има всички шансове да стане по-добър от надцените футболисти от западноевропейските грандове като Меси и Роналдо, изкуствено превърнат с множество пропаганди като топ футболисти.
Стартовата единайсеторка на Сборная за Евро 2016
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Стартовата единайсеторка на Сборная за Евро 2016
Последна промяна от bayern_munchen на 16 мар 2016 16:33, променено общо 1 път.
Re: Стартовата единайсеторка на Сборная за Евро 2016
Тия няма ли да бойкотират? На всички е ясно, че още първият в мач САЩ ще наредят на съдията да свири измислени 17 дузпи за да спре непобедимия отбор.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
-
demy27 написа:Тия няма ли да бойкотират? На всички е ясно, че още първият в мач САЩ ще наредят на съдията да свири измислени 17 дузпи за да спре непобедимия отбор.
На всички е ясно, че Сборная трябва да се бори с всякакви провокации не само съдийскии, поставям под съмнение и технологиите на новите съоражение във Франция, за мен по принцип в топкатата има инсталиран чип и на по-модерните стадиони са разположени техники, чрез които с дистанционно тя да може да променя траекторията си в определени ситуации!
bayern_munchen написа:demy27 написа:Тия няма ли да бойкотират? На всички е ясно, че още първият в мач САЩ ще наредят на съдията да свири измислени 17 дузпи за да спре непобедимия отбор.
На всички е ясно, че Сборная трябва да се бори с всякакви провокации не само съдийскии, поставям под съмнение и технологиите на новите съоражение във Франция, за мен по принцип в топкатата има инсталиран чип и на по-модерните стадиони са разположени техники, чрез които с дистанционно тя да може да променя траекторията си в определени ситуации!
Тц-тц-тц Съдии Американски атлантически ченгета, топки с чипове, и въпреки това Русия шампион - тия са машини.
L'Europa non è lontana
bayern_munchen написа:demy27 написа:Тия няма ли да бойкотират? На всички е ясно, че още първият в мач САЩ ще наредят на съдията да свири измислени 17 дузпи за да спре непобедимия отбор.
Е това вече беше добро !!!

Не знам за топката,но ти определено имаш нужда от чип в мозъка!
-
Използвам тази тема и за да благодаря на днешните отговорници на форум Гонг. Дежурните модератори от днес показаха адекватно мнение за разлика от други, които щом прочетат нещо свързано с Русия и надвишават правомощия като налагат цензура над свободата на словото. Тези които дежурят днес на постовете си в екипа на Гонг ме карат да бъда оптимист, че този форум е за свободното слово!Продължавайте така колеги. И тук е случея също да подчертая, че нямам нищо общо с други потребители на този форум с подобни възгледи свързани с руския футбол.
bayern_munchen написа:Използвам тази тема и за да благодаря на днешните отговорници на форум Гонг. Дежурните модератори от днес показаха адекватно мнение за разлика от други, които щом прочетат нещо свързано с Русия и надвишават правомощия като налагат цензура над свободата на словото. Тези които дежурят днес на постовете си в екипа на Гонг ме карат да бъда оптимист, че този форум е за свободното слово!Продължавайте така колеги. И тук е случея също да подчертая, че нямам нищо общо с други потребители на този форум с подобни възгледи свързани с руския футбол.
Тези които дежурят, трябваше досега да ти свият перките, трол шибан.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Тези ще са европейски шампион толкова колкото Зенит спечели ШЛ. Т.е. три пъти подред... поне.
Русия шампион на Европа
Та те класираха ли се изобщо?!

Върни се в “Кошче за отпадъци”