Здравейте,
ако обичате футбола и го следите в детайли, владеете писмено английски език на високо ниво и имате време и желание, то може да се включите в един много интересен проект от който да печелите допълнителни средства, използвайки свободното си време.
Ако отговаряте на тези условия, то моля изпратете ми вашия скайп на ЛС и аз ще се свържа с Вас!
Писане на спортни анализи на бг и енг
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Писане на спортни анализи на бг и енг
Разбира се, за пари винаги имам желание и време.
Колко снасяте, аз нямам скайп, мога да ти изпратя само писмо по Български пощи, но те предупреждавам, че бачкам само в Бенджамини

Колко снасяте, аз нямам скайп, мога да ти изпратя само писмо по Български пощи, но те предупреждавам, че бачкам само в Бенджамини

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
- Контакти:
1982 написа:Разбира се, за пари винаги имам желание и време.
Колко снасяте, аз нямам скайп, мога да ти изпратя само писмо по Български пощи, но те предупреждавам, че бачкам само в Бенджамини![]()
Ха-Ха-Ха оригинален си ! Браво ! Това с пощите как го измисли ?

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- paceto
- Контакти:
Такива теми са в нарушение на правилата.
Върни се в “Кошче за отпадъци”