Томе ехидник такъв .Ти за или против си ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Томе ехидник такъв .Ти за или против си ?
Томе какво е твоето мнение ?
Re: Томе ехидник такъв .Ти за или против си ?
Какво да ти отговори пък той?
Няколко пъти го изкритикувах в ефир и му зададох въпроси, на които не можа да отговори и ми запомниха номера. Днес 6 пъти хванах свободна линия, ама не ми вдигнаха да ме допуснат до ефира.
Предният път, когато имаше игра 4 пъти хванах свободна линия. По предният път 6 пъти хванах свободна линия и същият резултат.
Номера го знам на изуст 02 984 983.
Аз съм Томе Мишо АТАКИСТА, дето сме имали странни мнения.
Ами днес не те ли интересуваше странното ми мнение по въпроса с Литекс?
Ако не искаш да ми отговориш публично, имам елекронна поща:
misho.levski@abv.bg
Можеш и там да отговориш.
И пак ми хвалите Григор Димитров... Тоя кога се състезава за България? Още не е потвърдил участието си дори.
Няколко пъти го изкритикувах в ефир и му зададох въпроси, на които не можа да отговори и ми запомниха номера. Днес 6 пъти хванах свободна линия, ама не ми вдигнаха да ме допуснат до ефира.
Предният път, когато имаше игра 4 пъти хванах свободна линия. По предният път 6 пъти хванах свободна линия и същият резултат.
Номера го знам на изуст 02 984 983.
Аз съм Томе Мишо АТАКИСТА, дето сме имали странни мнения.
Ами днес не те ли интересуваше странното ми мнение по въпроса с Литекс?
Ако не искаш да ми отговориш публично, имам елекронна поща:
misho.levski@abv.bg
Можеш и там да отговориш.
И пак ми хвалите Григор Димитров... Тоя кога се състезава за България? Още не е потвърдил участието си дори.
и кво като си мишо атакиста аз съм за
- barsa79
- Контакти:
И аз неможах да се свържа - чакаме утре...... то ако всички закони така се спазваха......
Баси с какви неща губите времето на шоуто и на Томето. Бойко Борисов беше прав за материала
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Не е само за днес бре човек.
Тука пишат страшни малоумници. Сигурно повечето живеете с майките си и голо момиче сте виждали единствено през монитора. 

ей диди братче и аз така мисля ,за темаджийте ,май си нямат гадже ,и си бъркат в гъза по цял ден и пишат глупости
ico49 написа:ей диди братче и аз така мисля ,за темаджийте ,май си нямат гадже ,и си бъркат в гъза по цял ден и пишат глупости
Баси кухия..Иди го напиши това на още 10 места .. Все "темаджийте" са ти в устата .
А за какво става дума изобщо?
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Върни се в “Кошче за отпадъци”