Журналист на годината

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kanar76
Контакти:

Журналист на годината

Мнениеот kanar76 » 10 дек 2015 10:24

Предлагам за спортен журналист на годината да бъде избран Михаил Стоянов. Репортер на topnovini.bg.

Журналист,който вместо карта провисната на вратлето е носил синьо шалче. И след като е участвал в размириците и е трошил и безчинствал е имал наглостта да се лигитимира. Браво на него. След геройските му постъпки и отнесения пердах, този "герой" на гилдията заслужава номинация. Нека го подкрепим!!!

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56EC538C

Потребителски аватар
Brannik82

Re: Журналист на годината

Мнениеот Brannik82 » 10 дек 2015 10:38

Аз те номинирам за папагал на годината ! Тъпак !

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 10 дек 2015 10:44

Brannik82 написа:Аз те номинирам за папагал на годината ! Тъпак !

Няма шанс .Там с голяма преднина е Жони Монтаната .

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 10 дек 2015 10:53

Малко са го били !
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

kanar76
Контакти:

Мнениеот kanar76 » 10 дек 2015 10:53

ЕМИЛ написа:

Дайте и вашите номинации за спортен журналист на годината. Според мен този човек заслужава, след претърпените неприятности. И въпреки това е успял да си лакира ноктите с цветовете на любимия отбор.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 10 дек 2015 11:06

kanar76 написа:
ЕМИЛ написа:

Дайте и вашите номинации за спортен журналист на годината. Според мен този човек заслужава, след претърпените неприятности. И въпреки това е успял да си лакира ноктите с цветовете на любимия отбор.

По тези критерии предлагам Томислав Русев, него може и да не го бият /бяга бързо/.
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 10 дек 2015 11:39

kanar76 написа:
Предлагам за спортен журналист на годината да бъде избран Михаил Стоянов. Репортер на topnovini.bg.

Журналист,който вместо карта провисната на вратлето е носил синьо шалче. И след като е участвал в размириците и е трошил и безчинствал е имал наглостта да се лигитимира. Браво на него. След геройските му постъпки и отнесения пердах, този "герой" на гилдията заслужава номинация. Нека го подкрепим!!!

Простотията в сините редица е всеобхватна. Като се започне от най-големите прошляци в агитката им, разните наркосборища наречени сини фенклубове, мине се през журналистическата гилдия(смях в залата), минем през собствениците им свинята Пеевски, корумпира Сталийски и приключим с мутрата Бойко Борисов.

Ситуацията е: Хвани единия удари другия!
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 10 дек 2015 13:10

Hrabar написа:
kanar76 написа:

Простотията в сините редица е всеобхватна. Като се започне от най-големите прошляци в агитката им, разните наркосборища наречени сини фенклубове, мине се през журналистическата гилдия(смях в залата), минем през собствениците им свинята Пеевски, корумпира Сталийски и приключим с мутрата Бойко Борисов.

Ситуацията е: Хвани единия удари другия!

Затова пък червеното паство е съставено само от църковни хористи, ядрени физици, нобелови лауреати и носители на "Пулицър" ... :lol: Иначе в интерес на истината по времето, когато господстваха вашите бащици Милко Балев и Добри Джуров, за подобни обидни писания милицията щеше да звъни на вратата ти още докато четеш това мнение, но сега нали е демокрация и ти си "храбър" като никнейма си, червен пикльо смотан! :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 10 дек 2015 13:36

Captain Stottlemeyer написа: червен пикльо смотан! :lol:

Деде, на твоята преклонна възраст да наричаш някой "пикльо" е доста съмнително...
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

frantoti
Контакти:

ист на годината

Мнениеот frantoti » 10 дек 2015 13:47

Ефрем Димитров.И ако може Ромислав и Вальо тъпото говедо да празнуват Коледа със него.

Върни се в “Кошче за отпадъци”