Браво, отличници!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

NOone

Браво, отличници!

Мнениеот NOone » 07 окт 2015 17:13

Какво става с управлението на тоя форум?
Перманентно ми банираха първия акаунт от 2008 и след това един от 2012? Заобикаляне на бан? Еми направете го IP РЕГ. и няма да се правят нови акаунти, докато мейна е в застой, но не е нужно всички акаунти които са на по 6-7 години да са перманентно банирани... аз в тоя форум официално влизам от октомври 2008, а повечето тук даже не са и чували, че има такъв форум (това, че някой през годините се правеха на меки китки и станаха някакви ''началници'' тука и сега раздават правосъдие ми е направо смешно)! Тука има хора с по 20 акаунта и си пишат с тях постоянно, нз само защо аз получавам перма-бан като майн акаунта е бан, а си пиша свободно без никакви провокации и обиди с втория... jesus. Поне като перма-банирате второстепенни акаунти го правете с еднакъв аршин към всички, а не избирателно! Повечето модове даже не са знаели какво е форум.гонг.бг, докато аз съм влизал в тоя форум. Вече знам кой са, но както и да е.... имена няма да споменавам, а тука се нарушават такива от модове спрямо - потребители които официално афишират имена. Принципно имам 1-2 акаунта с които пускам по 1-2 мнения на година, но и те вече перма-изгонени... Никога не съм претендирал да съм мод и никога не бих искал да стана, но поне малко от малко си спазвайте вашите собствени правила и поведение и след това натискайте бутони и наказвайте потребителите на тоя форум, някой от които са повече от 7 години тук. С писането ми повече вече знаят кой съм, така, че може и да го обявите, няма проблем. Един отбор е трън в очите на друг, но явно тук когато се излагат неща които са е 1 към 1 с истината се третират като провокации. Поне имайте малко съвест и ми върнете акаунта от 2008...знаете кой е!
Живи и здрави бъдете.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Браво, отличници!

Мнениеот diplomat » 07 окт 2015 17:17

Кауза пердута си си избрал, братле. Дай на човек власт и той се самозабравя, особено ако е тотално комплексиран селяндур.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 окт 2015 17:28

А модераторите перманентно си превишават правата, като съдят потребителите с двоен аршин, но явно това го имат за нормално. Дори не спазват и срока за изтичането на БАН-а!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 окт 2015 17:41

damyanov1963 написа:А модераторите перманентно си превишават правата, като съдят потребителите с двоен аршин, но явно това го имат за нормално. Дори не спазват и срока за изтичането на БАН-а!

Когато си с бан, часовникът на форума при теб е с разлика 1 час назад. Няма как да не се спазва срока, защото той се следи от софтуера на форума.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 07 окт 2015 17:43

Навремето беше яко, големи майтапи имаше и много точни пичове,някои са още тук но пишат много рядко

NOone

Мнениеот NOone » 07 окт 2015 17:43

От кога МОД има правото да казва публично кой пише от даден акаунт? Това изрично се забранява в правилата Ви.
Въпроса ми е следния: той сега не подлежи ли на санкция? Демоуд до обикновен потребител?

NOone

Мнениеот NOone » 07 окт 2015 17:48

soilwork написа:Навремето беше яко, големи майтапи имаше и много точни пичове,някои са още тук но пишат много рядко

Повечето от новите станаха модове, защото се правиха на меки китки и пишеха само в добрия тон да може да се наквасят като ''началници'' .
Пишеш ли само по темата и се правиш на добричък те повишават. После раздават правосъдие на потребителите, че са пуснали една тема различна с тяхното мнение или пък перма-изтриват акаунти на хора които са от 7 години тук.

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 07 окт 2015 17:58

Моля, върнете акаунта на човека, от 2008 г. е!
Какво е направил чак толкова за да го убивате виртуално, да не е убил човек реално?

Някои сме в този форум много отдавна, когато форума беше "откраднат" от ДАТА бг, даже модовете в датата и тук са същите(за сега няма да споменавам никове)!

Още веднъж Ви моля, като стар потребител, моля, върнете акаунта на човека! Не го познавам, но въпроса е принципен!!!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

NOone

Мнениеот NOone » 07 окт 2015 18:16

DANS написа:Моля, върнете акаунта на човека, от 2008 г. е!
Какво е направил чак толкова за да го убивате виртуално, да не е убил човек реално?

Някои сме в този форум много отдавна, когато форума беше "откраднат" от ДАТА бг, даже модовете в датата и тук са същите(за сега няма да споменавам никове)!

Още веднъж Ви моля, като стар потребител, моля, върнете акаунта на човека! Не го познавам, но въпроса е принципен!!!

Този от 2008г. не ми е мейн, но ми е първия в тоя форум!
Искам да ми бъде върнат... чакам отговор!

Потребителски аватар
Mango Jeri

Мнениеот Mango Jeri » 07 окт 2015 18:25

върнете акаунта на човека!!! аллах акбар само цска

Върни се в “Кошче за отпадъци”