Истината зад портите на Аушвиц

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Истината зад портите на Аушвиц

Мнениеот MoNteSo » 08 авг 2015 21:10

Неоспорим факт от историята е, че през втората световна война, германците са държали мрежа затворнически и работни лагери на техни и на контролирани от тях територии. Във тези лагери са били изпращани евреи, военнопленници, бойци от съпротивата, цигани и други хора смятани за врагове на Третия Райх. Най-големият от тези лагери е бил Аушвиц, разположен в Полша. Интернираните в Аушвиц идват от цяла Европа и се състоят от мъже, жени и деца. Можещите да работят са били използвани като такива за германските военни планове. Аушвиц е бил освободен от съветската армия през януари 1945г. Но до тук свършва консенсусът…

Потребителски аватар
bartolini
Контакти:

Re: Истината зад портите на Аушвиц

Мнениеот bartolini » 08 авг 2015 21:29

Аз съм бил в Аушвиц или на полски Освиенцим в така нареченият щам лагер, влизал съм в газовата камера, в блока на смърта № 11, бил съм пред стената на смъртта и смятам, че те са неоспорими доказателства за ужаса на холокоста!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 08 авг 2015 21:33

"По-добре е руснаците да ти спрат газа, отколкото германците да ти го пуснат." (еврейска поговорка)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 08 авг 2015 21:38

bartolini написа:Аз съм бил в Аушвиц или на полски Освиенцим в така нареченият щам лагер, влизал съм в газовата камера, в блока на смърта № 11, бил съм пред стената на смъртта и смятам, че те са неоспорими доказателства за ужаса на холокоста!

Смяташ това, което ти е втълпено да смяташ. Чел съм доста литература по темата и тези "доказателства" за масовото унищожение на милиони в лагерите са оборими. Не случайно в много страни отричането на холокоста е наказуемо и не е е позволено да се рови в този период и да се отричат и поставят под съмнение официалните данни.

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 08 авг 2015 21:39

А аз смятам, че ако изгледаш филма, ще разбереш, че шефът на лагера в Аушвиц сам признава, че газовите камери са строени наново от поляци и руснаци след освобождението на лагера от червената армия. Т.е. си бил в газова камера, толкова колкото и всички ние, които не сме пътували до Полша. Резюмирам какво съдържа филма, за да няма повече такива коментари.
Създателят му Дейвид Кол е евреин по кръв, но атеист - не изповядва никаква религия. Той е от холокост ревизионистите, тези които оборват с доказателства масовото изтребление на евреите през ВСВ. Въпросният човек влиза в лагера Аушвиц като турист, който иска да направи репортаж и интервюира част от екипа на лагера. Той е под прикритие. Носи кипа(еврейската шапка), за да заблуди персонала, и задавайки уж random въпроси, много здраво ги овърта в лъжите им. Въпросният доктор, ръководител на лагера по онова време признава и за други промени по лагера, направени след войната. Същият този човек е и този, който през 1990 променя цифрата на паметната плоча пред Аушвиц от 4 млн, на 1.5млн жертви.
Ако искаш все пак изгледай филма - има доста кадри от лагера, крематориумите и т.н. газова камера. Предполагам, че си ходил след 1997, и съм убеден, че ще видиш че мястото е било променено когато си го посетил.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 08 авг 2015 21:51

MoNteSo написа:Неоспорим факт от историята е, че през втората световна война, германците са държали мрежа затворнически и работни лагери на техни и на контролирани от тях територии. Във тези лагери са били изпращани евреи, военнопленници, бойци от съпротивата, цигани и други хора смятани за врагове на Третия Райх. Най-големият от тези лагери е бил Аушвиц, разположен в Полша. Интернираните в Аушвиц идват от цяла Европа и се състоят от мъже, жени и деца. Можещите да работят са били използвани като такива за германските военни планове. Аушвиц е бил освободен от съветската армия през януари 1945г. Но до тук свършва консенсусът…

Оспорим е.Освен ако не си руснак или юдеин.Което си е почти едно и също.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 авг 2015 21:56

Blue1914 написа:Айде пак! :mrgreen: :mrgreen:

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=192585

Ооо, това дори не е първата тема, преди нея имаше поне още 6-7 такива. Тук периодично почва една и съща тъпотия да се повтаря отново и отново.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 08 авг 2015 22:00

Пълни глупости, не е имало никакви газови камери. Всичко е построено след войната с пропагандна цел и шараните лапат като невидели.

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 08 авг 2015 22:02

Мистри написа:
Оспорим е.Освен ако не си руснак или юдеин.Което си е почти едно и също.

И какво е общото между руснак и юдеин? Русия е била най-антисемитската държава, затова евреите правят революция с подкрепата на Запада, за твоя информация, невежа.

Върни се в “Кошче за отпадъци”