В момента в който ЦСКА обяви фалит,Левски се сдоби с нов спонсор!!!Как мислите, има ли някаква зависимост???Питам като напълно неутрален и страничен наблюдател,на когото му правят впечатление подобни съвпадения!!!Както знаете.любимият ми Лудогорец е със стария си спонсор!!!
П.П.Моля за акуратна и конструктивна дискусия,без обиди и квалификации!!!Търсим зависимости!!!
СлучаЕнос?Не вЕрвам!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: СлучаЕнос?Не вЕрвам!
Няма нищо случаЕно 

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
- santiliana
Брееей... Еж, вЕрно.... В същият този ден и другия мобилен оператор, който до вчера беше генерален спонсор на Левски, а понастоящем- такъв на Литекс, си смени силната фигура и постави Александър Димитров за изп. директор... Който пък до вчера беше такъв на Виваком... А, и да не забравим- Виваком е и един от основните спонсори на каузата от Разград...
Значи какво излиза?! Левски- Литекс- Цска- Лудогорец са в едни и същи ръце... Бреййй... Ко стаа, бре?
Не знам само, докога подобни комплексирани теми, пуснати от емоционално ограничени индивиди, постоянно ще пълнят интернет пространството... И няма ли вече мааалко от малко да "поузреят кратуните" на някои хора...
Значи какво излиза?! Левски- Литекс- Цска- Лудогорец са в едни и същи ръце... Бреййй... Ко стаа, бре?
Не знам само, докога подобни комплексирани теми, пуснати от емоционално ограничени индивиди, постоянно ще пълнят интернет пространството... И няма ли вече мааалко от малко да "поузреят кратуните" на някои хора...
santiliana написа:Брееей... Еж, вЕрно.... В същият този ден и другия мобилен оператор, който до вчера беше генерален спонсор на Левски, а понастоящем- такъв на Литекс, си смени силната фигура и постави Александър Димитров за изп. директор... Който пък до вчера беше такъв на Виваком... А, и да не забравим- Виваком е и един от основните спонсори на каузата от Разград...
Казахме без обиди и квалификации!!!Ако виждаш някакви зависимост или пък знаеш нещо,което другите не знаят,сподели!!!Но да правиш нещо което не ти харесва,без някой да те кара,както ти с твоя пост...ето това е пример за емоционално ограничен индивид!!!
Като откриеш корелация между събитията, можеш да я споделиш. До тогава си спести подозренията.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Върни се в “Кошче за отпадъци”