Кой друг, освен ние може да защитим честта на България. Напред моряци, човекът отбор, морякът от Мартиника - Матиас Курьор трябва да поведе отбора и разбира се моето откритие - Мехди Бурабия!Много разчитам и на късмета на Спасов, дано не си го е забравил някъде!Само Варна и Черно море!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Футболна България разчита на Черно море в Европа
23 юли 2015, 10:20 | ВарнаУтре
Снимка:
© Varnautre.bg | Ивайло Борисов
Никола Спасов оптимист за двубоя днес
Участието на родните тимове в евротурнирите този сезон е на път да се превърне в истински крах. Лудогорец и Литекс вече отпаднаха, а Берое има много трудна задача срещу Брондби, след като загуби с 0:1 у дома. Само Черно море се представи на ниво в първия мач срещу Динамо (Минск), но и варненци не постигнаха добър резултат. Равенството 1:1 дава по-големи шансове на тима от Беларус, който ще има на своя страна домакинското предимство, но след двубоя в Разград всички в лагера на Черно море се убедиха, че съперникът е напълно преодолим. Най-голям оптимист е наставникът Никола Спасов, който със самочувствие заяви, че "моряците" са по-добрият отбор и излизат за победа в Минск.
Спасов ще заложи на Вилиян Бижев като единствен нападател, но той ще има подкрепата на Симеон Райков, Мехди Бурабия и Матиас Курьор. Последните двама са в отлична форма, а Курьор се превърна в човека за важните голове. С негово попадение Черно море срази Левски във финала за Купата на България, а през последната седмица футболистът от Мартиника се разписа срещу Динамо и срещу Пирин на старта на сезона в "А" група".
Наставникът на беларусите Вук Рашович е наясно, че на неговия отбор предстои трудна битка. Сърбинът реши да запази мълчание в навечерието на двубоя, но се надява футболистите да изпълнят в максимална степен тактическите му указания. Атаката на Динамо отново ще се води от Фатош Бечирай, а бившият халф на ЦСКА Удоджи ще остане на пейката.
Вероятни състави:
ДИНАМО МИНСК (4-4-2): Гутор, Бегунов, Политевич, Бангура, Витус, Биков, Едигарян, Корзун, Адемович, Расадкин, Бечирай
Старши треньор: Вук Рашович
ЧЕРНО МОРЕ (4-2-3-1): Чанович, Станчев, Паланков, Кулибали, Венков, Клок, Буркхард, Курьор, Бурабия, Райков, Бижев
Старши треньор: Никола Спасов
СЪДИЯ: Анатолий Жабченко (Украйна)
СТАДИОН: "Трактор"
НАЧАЛО: 18 часа
Футболна България разчита на Черно море в Европа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Футболна България разчита на Черно море в Европа
На Берое да не разчитаме,така ли? 

гражданин от село написа:На Берое да не разчитаме,така ли?
Берое се издържа от моите и твоите пари. Аз не съм от Берое, следователно крадат от мен, без да ме питат и против волята ми, за да се финансира този отбор. След като взимат от моите пари е редно да дойдат и да ме попитат дали съм съгласен и би трябвало да имам право на глас в управлението им!
Те също така не излязоха от наказателното си поле 90 минути в Стара Загора, за къде са тръгнали?

NLO написа:гражданин от село написа:На Берое да не разчитаме,така ли?
Те също така не излязоха от наказателното си поле 90 минути в Стара Загора, за къде са тръгнали?
Сигурен съм, че вие щяхте да натикате Брьондби в наказателното им поле с невероятната си преса и да не позволите да помръднат цели 180+ мин.

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
korteneca написа:NLO написа:гражданин от село написа:На Берое да не разчитаме,така ли?
Сигурен съм, че вие щяхте да натикате Брьондби в наказателното им поле с невероятната си преса и да не позволите да помръднат цели 180+ мин.
Ако разчитаме на държавни пари като ТЕЦ Берое и Леевски защо не. Със сигурност щяхме да сме съборили вече стадиона и да строим нов по плана поставеното лице на мутата от Банкя - сикаджията Тонев, а именно: строете, после ще платим от билетите!
Последна промяна от NLO на 23 юли 2015 10:43, променено общо 3 пъти.

Берое се издържа от моите и твоите пари. Аз не съм от Берое, следователно крадат от мен, без да ме питат и против волята ми, за да се финансира този отбор. След като взимат от моите пари е редно да дойдат и да ме попитат дали съм съгласен и би трябвало да имам право на глас в управлението им!
Абсолютно съм съгласен!
Успех на Черно море

ПЛОВДИВ Е ... https://www.youtube.com/watch?v=GPA1t7Ank6c !!!
Ако сме стигнали до там да разчитаме на дърварски отбор като Черно море по-добре да закриваме футбола .
Прогноза 1:0 за Динамо естествено
Прогноза 1:0 за Динамо естествено

Това, което си избълвал, не отговаря на въпроса на колегата, а само демонстрира тоталната ти икономическа неграмотност. Да попитам и аз - на Берое да не разчитаме, така ли? И от кога двестата фена от картофената нива са "Футболна България"?
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
Raid написа:NLO написа:гражданин от село написа:На Берое да не разчитаме,така ли?
Това, което си избълвал, не отговаря на въпроса на колегата, а само демонстрира тоталната ти икономическа неграмотност. Да попитам и аз - на Берое да не разчитаме, така ли? И от кога двестата фена от картофената нива са "Футболна България"?
Ние сме създали футбола в България, за първи път футболна топка се е ритала по ''картофени ниви'' във ВАРНА,от предшественика на ЧЕРНО МОРЕ, така че трай си там и си гледай ченгенцата

NLO написа:korteneca написа:NLO написа:гражданин от село написа:На Берое да не разчитаме,така ли?
Ако разчитаме на държавни пари като ТЕЦ Берое и Леевски защо не. Със сигурност щяхме да сме съборили вече стадиона и да строим нов по плана поставеното лице на мутата от Банкя - сикаджията Тонев, а именно: строете, после ще платим от билетите!
Друго си е парите да идват от мутри като ТИМ. Там всичко е законно и проблеми няма.

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
Върни се в “Кошче за отпадъци”