Фенове на ЦСКА пребили дядото, а не левскари

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
levski4ever86

Фенове на ЦСКА пребили дядото, а не левскари

Мнениеот levski4ever86 » 22 юли 2015 21:50

Това разкри 67-годишният Красимир Георгиев

67-годишният мъж, който бе брутално пребит пред очите на двете си внучета в Борисовата градина в петък, разкри интересна подробност за нападателите си, а именно, че са били фенове на ЦСКА.

„Бяха привърженици на клуба на армията. Същата тази армия, в която аз съм служил две години, а те не. Чия чест са защитавали те, на чия армия", заяви огорченият Красимир Георгиев пред bTV.

„Бяха голи, с татуировки. Питах най-агресивният, как са избрали мен да бият, защо мен. Отговор не получих", продължи възрастният човек.

Някои от тях са носили обичайния за неонацистите надпис Blood and Honour татуиран върху телата си.

Всички или поне част от въпросните биячи са били членове на някои от организираните фенклубове на ЦСКА.

По първоначална информация причината за агресията им бил бинт на крака на едно от децата, вероятно син или с надпис Левски.

Много хора, включително други фенове на ЦСКА са видели побоя, но от страх или солидарност мнозина от тях са отказали да свидетелстват.

http://topsport.ibox.bg/news/id_716716639

Нека се знае, че всъщност извършителите са фенове на ЦСКА! Защото те обичат да извъртат истината.
[center]България е нашата родина, Апостола е нашия баща, "Георги Аспарухов" е стадиона, а "Левски" е в нашите сърца!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/ByfNCqX.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Фенове на ЦСКА пребили дядото, а не левскари

Мнениеот Кашчей » 22 юли 2015 21:57

levski4ever86 написа:
Това разкри 67-годишният Красимир Георгиев

67-годишният мъж, който бе брутално пребит пред очите на двете си внучета в Борисовата градина в петък, разкри интересна подробност за нападателите си, а именно, че са били фенове на ЦСКА.

„Бяха привърженици на клуба на армията. Същата тази армия, в която аз съм служил две години, а те не. Чия чест са защитавали те, на чия армия", заяви огорченият Красимир Георгиев пред bTV.

„Бяха голи, с татуировки. Питах най-агресивният, как са избрали мен да бият, защо мен. Отговор не получих", продължи възрастният човек.

Някои от тях са носили обичайния за неонацистите надпис Blood and Honour татуиран върху телата си.

Всички или поне част от въпросните биячи са били членове на някои от организираните фенклубове на ЦСКА.

По първоначална информация причината за агресията им бил бинт на крака на едно от децата, вероятно син или с надпис Левски.

Много хора, включително други фенове на ЦСКА са видели побоя, но от страх или солидарност мнозина от тях са отказали да свидетелстват.

http://topsport.ibox.bg/news/id_716716639

Нека се знае, че всъщност извършителите са фенове на ЦСКА! Защото те обичат да извъртат истината.

Кукумицинум левскарикум помага при непреодолимо желание да се изо(а)каш!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Фенове на ЦСКА пребили дядото, а не левскари

Мнениеот vaskonti » 22 юли 2015 22:14

Простотията и малоумието нямат цвят.
Така поставена, темата е провокация, а най-жалкото е, че явно за автора й въпросът е изчерпан след като е узнал чий фенове са тия олигофрени.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Кошче за отпадъци”