ГОНГ и Лудогорец настояще и бъдеще???
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ГОНГ и Лудогорец настояще и бъдеще???
След ПРОВАЛА вчера възникнаха различни мнения относно Лудогорец. Аз обаче бих задал и друг въпрос: Какво става с темите за отбора-кауза? Изчезват почти веднага. Има ли влияние благодетеля на отбора в това? И ако има, то тогава ГОНГ не губи ли своята идентичност като място където можеш да споделиш своето мнение,като място на СВОБОДНОТО СЛОВО.
Re: ГОНГ и Лудогорец настояще и бъдеще???
ЛудоГОНГец, домуса спирал парите, скоро си заминава и Гонг. Амин!!!
- metodito
- Контакти:
Много неприятно ми стана вчера като чух Стоянов ли беше как сряза Вълчев (?), когато втория си го каза: "Лудогорец е новия евроидиот на България". Така не се прави. Колеги са. После се опита да замаже положението, ма... Пак като не го нарече "улигофрен". 

Сега и тази ще я заключат...
За ГОНГ, не знам! Но за Лудопилец, знам - чака ги съдбата на Литекс и отказване на Домуса да инвестира...и Домуса само почетен президент...Бе то, дано (за тях де) така стане, щото Домуса е много злобен и не е като Гришата, да прощава грешки 

Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
Този филм го гледахме преди десетина години , когато Ганчев купуваше първенството за влизане в ШЛ и отпадаше.Тази година Делиормана така станаха шампиони. Точно тази година!Как не се намери някой да каже на Домусов , че така няма да стане?!?!?
kiril.a.d написа:За ГОНГ, не знам! Но за Лудопилец, знам - чака ги съдбата на Литекс и отказване на Домуса да инвестира...и Домуса само почетен президент...Бе то, дано (за тях де) така стане, щото Домуса е много злобен и не е като Гришата, да прощава грешки
Гришата прощавал грешки?

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
- vg_vasilev
- Контакти:
bezpanika написа:Този филм го гледахме преди десетина години , когато Ганчев купуваше първенството за влизане в ШЛ и отпадаше.Тази година Делиормана така станаха шампиони. Точно тази година!Как не се намери някой да каже на Домусов , че така няма да стане?!?!?
Е като не чете форума на гонг

ЗАКРИВАЙ!!!
kiril.a.d написа:За ГОНГ, не знам! Но за Лудопилец, знам - чака ги съдбата на Литекс и отказване на Домуса да инвестира...и Домуса само почетен президент...Бе то, дано (за тях де) така стане, щото Домуса е много злобен и не е като Гришата, да прощава грешки
И двамата са достатъчно злобни, арогантни и злопаметни. Само дето Микренския полека-лека се осъзна, че така няма как да стане.
Върни се в “Кошче за отпадъци”