ГОНГ и Лудогорец настояще и бъдеще???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

4au6
Контакти:

ГОНГ и Лудогорец настояще и бъдеще???

Мнениеот 4au6 » 22 юли 2015 10:09

След ПРОВАЛА вчера възникнаха различни мнения относно Лудогорец. Аз обаче бих задал и друг въпрос: Какво става с темите за отбора-кауза? Изчезват почти веднага. Има ли влияние благодетеля на отбора в това? И ако има, то тогава ГОНГ не губи ли своята идентичност като място където можеш да споделиш своето мнение,като място на СВОБОДНОТО СЛОВО.

Sirene

Re: ГОНГ и Лудогорец настояще и бъдеще???

Мнениеот Sirene » 22 юли 2015 10:12

ЛудоГОНГец, домуса спирал парите, скоро си заминава и Гонг. Амин!!!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 юли 2015 10:13

Много неприятно ми стана вчера като чух Стоянов ли беше как сряза Вълчев (?), когато втория си го каза: "Лудогорец е новия евроидиот на България". Така не се прави. Колеги са. После се опита да замаже положението, ма... Пак като не го нарече "улигофрен". :lol:

Потребителски аватар
Brannik82

Мнениеот Brannik82 » 22 юли 2015 10:24

Сега и тази ще я заключат...

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 22 юли 2015 10:30

За ГОНГ, не знам! Но за Лудопилец, знам - чака ги съдбата на Литекс и отказване на Домуса да инвестира...и Домуса само почетен президент...Бе то, дано (за тях де) така стане, щото Домуса е много злобен и не е като Гришата, да прощава грешки ;)
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
bezpanika
Контакти:

Мнениеот bezpanika » 22 юли 2015 10:30

Този филм го гледахме преди десетина години , когато Ганчев купуваше първенството за влизане в ШЛ и отпадаше.Тази година Делиормана така станаха шампиони. Точно тази година!Как не се намери някой да каже на Домусов , че така няма да стане?!?!?

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 22 юли 2015 10:36

kiril.a.d написа:За ГОНГ, не знам! Но за Лудопилец, знам - чака ги съдбата на Литекс и отказване на Домуса да инвестира...и Домуса само почетен президент...Бе то, дано (за тях де) така стане, щото Домуса е много злобен и не е като Гришата, да прощава грешки ;)

Гришата прощавал грешки? :o :lol: Хвани единия, удари другия! ;)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 22 юли 2015 10:36

bezpanika написа:Този филм го гледахме преди десетина години , когато Ганчев купуваше първенството за влизане в ШЛ и отпадаше.Тази година Делиормана така станаха шампиони. Точно тази година!Как не се намери някой да каже на Домусов , че така няма да стане?!?!?

Е като не чете форума на гонг :) А и как да чете, като темите и мненията се трият постоянно.

KellyB

Мнениеот KellyB » 22 юли 2015 10:43

kiril.a.d написа:За ГОНГ, не знам! Но за Лудопилец, знам - чака ги съдбата на Литекс и отказване на Домуса да инвестира...и Домуса само почетен президент...Бе то, дано (за тях де) така стане, щото Домуса е много злобен и не е като Гришата, да прощава грешки ;)

И двамата са достатъчно злобни, арогантни и злопаметни. Само дето Микренския полека-лека се осъзна, че така няма как да стане.

Върни се в “Кошче за отпадъци”