Във Варна заваля дъжд - никой не знае дали не е радиоактивен
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Във Варна заваля дъжд - никой не знае дали не е радиоактивен
Аз предочпитам да си стоя вкъщи, навсякъде ни лъжат ''няма страшно'', разбира се, че им повярвахме, за това военните и другите институции са предупредени какво да правят и че има опасност от радиация. A и днес вече официално има замерване на повишени нива на радиация, но било ''в рамките на нормалното'', а от къде ли започва ''ненормалното''...
Последна промяна от kapacitet на 03 юли 2015 16:26, променено общо 1 път.
- Андре-Пиер Жиняк 96
Re: Във Варна заваля дъжд - никой не знае дали е радиоактиве
Предлагам ти да излезеш на дъжда и после на всеки час да ни информираш за състоянието си в тази тема. Само така според мен ще научим истината дали е радиоактивен или не. 

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]
Андре-Пиер Жиняк 96 написа:Предлагам ти да излезеш на дъжда и после на всеки час да ни информираш за състоянието си в тази тема. Само така според мен ще научим истината дали е радиоактивен или не.
Аз като инженер по радиолокация в радиозавода съм наясно с нещата, да ти приличам на някой като другите от форума с две мозъчни клетки, дето ги бива само да си показват простотията без граници?!
kapacitet написа:Андре-Пиер Жиняк 96 написа:Предлагам ти да излезеш на дъжда и после на всеки час да ни информираш за състоянието си в тази тема. Само така според мен ще научим истината дали е радиоактивен или не.
Аз като инженер по радиолокация в радиозавода съм наясно с нещата, да ти приличам на някой с 2 мозъчни клетки?
Радиоактивност, радиолокация, радиозавод.... хм, ти си мишената да знаеш.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- PorcoRosso
- Контакти:
Re: Във Варна заваля дъжд - никой не знае дали не е радиоакт
Излез да те навали, па ако ти окапат зъбите и косата - значи е радиоактивен 

Андре-Пиер Жиняк 96 написа:Предлагам ти да излезеш на дъжда и после на всеки час да ни информираш за състоянието си в тази тема. Само така според мен ще научим истината дали е радиоактивен или не.
Даже по-добра идея - за всяка нова информация, пускай нова тема

Леевски, оле

Нали вече е демокрация,има свобода на словото и сме в ЕС!Щом по медиите казват,че няма никаква опасност,значи е така!Аз им вярвам безрезервно!
Излез да те навали, може да ти влее малко здрав разум! 

- Синьо сърце
- Контакти:
Инженерите знаят как се измерва радиационен фон, в какви единици се измерва и какви са допустимите граници. Ти може и да си завършил някое СПТУ, но дотам с техническото образование. И си ти личи...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Синьо сърце написа:Инженерите знаят как се измерва радиационен фон, в какви единици се измерва и какви са допустимите граници. Ти може и да си завършил някое СПТУ, но дотам с техническото образование. И си ти личи...
Meн хората са ме оценили, да настройваш локатора е само за кадърни и интелигентни хора!За мен това е най-висшата наука и други специалисти го споделят.
Върни се в “Кошче за отпадъци”