ПАПУНЯК ЖЕНА В МЪЖКО ТЯЛО ИЗЛЕz WEEE
Изпратено на: 15 Юни 2015 14:42
От: August Burns Red
До: kapacitet
БРАВОО ЖЕНА В МЪЖКО ТЯЛОО БРАВО КАПАЦИТЕТА ВИШИСТА ХАХЕХЕ С 4 ВИСШИ БИХ КАЗАЛ ЧЕ СИ МХМ ВЪПРОС ЗА 5 БИЛИОНА ДОЛАРА ХХХА СМЯЯЯХ СЛУШАЙ СИГА ДЖИПСИ ЗАЩО неси ПЛАТИ СМЕТКАТА ЗА ТОКА ТОЗИ МЕСЕЦ а? ДЪЛЖИШ НА ТЕЦА ААА ЧАЙ СМЕТНА АААА 10 ХИЛЯДИ ЕВРОПА ТОВА Е ЗАПЛТАТА НА МОЯТ ЛЮБИМЕЦ МАПУКУ СИ НАПРАИ СЕПУКУ АКО НЕ СИ ПЛАТИШ СМЕКАТА ЗА ТОКА АХААХАХААХААААА АААА АААХАХ ХХХААХА СМЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯХ
Ново писмо от August Burns Red
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Ново писмо от August Burns Red
Re: Ново писмо от August Burns Red
Стига си пускал теми за всяко писмо. 

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
Да го спрат модераторите, аз какво да направя, трябва да сигнализирам, аз знам че модераторите са ченгета и следят всичко, не ме обичат много, защото мразя ченгетата.
gong/viewtopic.php?f=53&t=24725
Тук може да се оплакваш колкото искаш.

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
-
- Контакти:
Капацитет много си докачлив.Не виждаш ли че човека е болен.Остави го на мира и ще се успокои.За успокоението ти пускам и ЛС на този идиот,но не смятам да му отговарям.орбата турчин хахаа
Изпратено на: 15 Юни 2015 12:37
До: КРАСОТА ВЯРА БОРБА
ЧОРБАР ЧОРБАР УУУУУУУУУ УБИЙТЕ ГО ЧОРБАРРР ДОЛЕН МРЪСЕН ТУРЧИН ЧОРБАРРР ми простички сте фалит в група и на чисто като ботев пд преди време ама сте тъпи шопи и турци това сте вие и администрацияи фенове и на цецка и уефски това е боклуци !!
Изпратено на: 15 Юни 2015 12:37
До: КРАСОТА ВЯРА БОРБА
ЧОРБАР ЧОРБАР УУУУУУУУУ УБИЙТЕ ГО ЧОРБАРРР ДОЛЕН МРЪСЕН ТУРЧИН ЧОРБАРРР ми простички сте фалит в група и на чисто като ботев пд преди време ама сте тъпи шопи и турци това сте вие и администрацияи фенове и на цецка и уефски това е боклуци !!
- Avgusta 1916
- Контакти:
Той и към мен ги праща ей такива
Не му обръщайте внимание

Не му обръщайте внимание

Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.
Avgusta 1916 написа:Той и към мен ги праща ей такива![]()
Не му обръщайте внимание
И на мен,ама не отварям тема.Лапешки работи!
I'M BLIND!IMPRESS ME!
варненския капацитет със стоте ника е най-големия олигофрен в тоя форум и е нормално да получава писма от себеподобни
Уважавайте се един друг и не ни занимавайте с вашите близки взимотношения (сношения) 

когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!
TNT написа:варненския капацитет със стоте ника е най-големия олигофрен в тоя форум и е нормално да получава писма от себеподобниУважавайте се един друг и не ни занимавайте с вашите близки взимотношения (сношения)
Къде ми видя 100-те ника бе нискоинтелигентен индивиде. Май говориш за себе си, под нивото ми е да коментирам повече такива олигофрени с ченгесарско мислене, аут!
kapacitet написа:ПАПУНЯК ЖЕНА В МЪЖКО ТЯЛО ИЗЛЕz WEEE
Изпратено на: 15 Юни 2015 14:42
До: kapacitet
БРАВОО ЖЕНА В МЪЖКО ТЯЛОО БРАВО КАПАЦИТЕТА ВИШИСТА ХАХЕХЕ С 4 ВИСШИ БИХ КАЗАЛ ЧЕ СИ МХМ ВЪПРОС ЗА 5 БИЛИОНА ДОЛАРА ХХХА СМЯЯЯХ СЛУШАЙ СИГА ДЖИПСИ ЗАЩО неси ПЛАТИ СМЕТКАТА ЗА ТОКА ТОЗИ МЕСЕЦ а? ДЪЛЖИШ НА ТЕЦА ААА ЧАЙ СМЕТНА АААА 10 ХИЛЯДИ ЕВРОПА ТОВА Е ЗАПЛТАТА НА МОЯТ ЛЮБИМЕЦ МАПУКУ СИ НАПРАИ СЕПУКУ АКО НЕ СИ ПЛАТИШ СМЕКАТА ЗА ТОКА АХААХАХААХААААА АААА АААХАХ ХХХААХА СМЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯХ
В следващата тема която пуснеш искам да му предложиш да му станеш законна съпруга.Пожелавам ти късмет и успех в това начинание.

Върни се в “Кошче за отпадъци”