Кой би бил най-големият дразнител на Левски, ако няма ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Демба Ба
Контакти:

Кой би бил най-големият дразнител на Левски, ако няма ЦСКА?

Мнениеот Демба Ба » 14 юни 2015 14:05

Въпрос към феновете на Левски- ако ЦСКА ги няма в А група, кой би бил най-големият дразнител за нас?...Предлагам ви четири опции, ако искате добавяйте и вие:

1) Ботев ПД
2) Берое
3) Лудогорец
4) Славия

Колкото и странно да ви звучи, но мен Венци Дебелия адски много ме дразни, така че много бих искал някой ден да видим Славия в Б група...за мен "белите" биха били най-голям дразнител, само заради Венци.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Кой би бил най-големият дразнител на Левски, ако няма ЦС

Мнениеот ЕМИЛ » 14 юни 2015 14:09

Те се знаят червените протежета от миналото —Ботев и Черно море и неприятния отбор на Миньор Пк :x

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 14 юни 2015 14:13

Демба Ба написа:Въпрос към феновете на Левски- ако ЦСКА ги няма в А група, кой би бил най-големият дразнител за нас?...Предлагам ви четири опции, ако искате добавяйте и вие:

1) Ботев ПД
2) Берое
3) Лудогорец
4) Славия

Колкото и странно да ви звучи, но мен Венци Дебелия адски много ме дразни, така че много бих искал някой ден да видим Славия в Б група...за мен "белите" биха били най-голям дразнител, само заради Венци.

Всички държавни отбори като Ботев,Берое и Черно море,без Лудогорец все пак те са ни клиенти.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 14 юни 2015 14:14

Ботев, Морето, Лудогорец.. И традиционно Перник.

Венци няма какъв да го извади на Батков, въпречи и Тодар не му се дават пари. Не помня Славия да са надигравали силен Левски някога, а не сбирщайн като сегашния.
Венци ако спре да говори глупости, ще го забравят бързо хората и за това се обажда..

sandi74

Мнениеот sandi74 » 14 юни 2015 14:15

Хасково и Марек,с тези два отбора са мачовете на истината за Левски на другите отбори им омръзна да ви бият когато и където ви барнат.Сега може спокойно да запеете за Купата и ако имате желание за Супер купата. :!: :idea: :mrgreen:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 юни 2015 14:18

Само дето вие сте държавното отборче, нали помните кой ви плати дълговете, за да вземете лиценза и кой ви постори трибуната? Винаги сте били номер 1 фаворит на всички власти. И не търсете дразнители, върпоса е дали вашия "сбирщайн" е дразнител за някого чисто футболно...Иначе ясно, емоционално сте враг номер 1 на абсолютно целия народ, като държавен отбор протекциониран от властта няма как да е иначе. Затова и цяла България празнува след Финала на 30-ти :P
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 14 юни 2015 14:19

Този сезон Левски ще има няколко дразнители - Славия най-вече, защото ще се борят с тях за 7-9 място и евентуално с Пирин ако в Благоевград намерят пари и се включат в битката за оставане в групата.

Демба Ба
Контакти:

Мнениеот Демба Ба » 14 юни 2015 14:22

Аз говоря за отборите в А група. Ако Миньор са в А група е ясно че те ще са ни голям дразнител заради антипатичните им фенове. Но така като гледам скоро няма да се засечем с тях... :lol:

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 14 юни 2015 14:22

след ЦСКА ,Ботев има най-много победи срещу Фк Левски от всички други отбори,нормално е да най-голям дразнител

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 14 юни 2015 14:23

ShooterMan написа:Само дето вие сте държавното отборче, нали помните кой ви плати дълговете, за да вземете лиценза и кой ви постори трибуната? Винаги сте били номер 1 фаворит на всички власти. И не търсете дразнители, върпоса е дали вашия "сбирщайн" е дразнител за някого чисто футболно...Иначе ясно, емоционално сте враг номер 1 на абсолютно целия народ, като държавен отбор протекциониран от властта няма как да е иначе. Затова и цяла България празнува след Финала на 30-ти :P

Кой имаш предвид под абсолютно целия народ? 2-те хиляди, които викаха против Левски на финала, или 12-те хиляди, които го подкрепяха?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Кошче за отпадъци”