"ЦСКА вече не е на Божков! Най-авторитетният български клуб най-сетне се изтръгна от смъртната хватка на задкулисната футболна олигархия. На историята принадлежи седемгодишната агония в Борисовата градина, довела отбора до ръба на съществуването, а неговите привърженици до жестоко морално страдание. Отива си един ненавиждан собственик, който не можеше или не искаше да стане "свой" на червената общност. От първия до последния ден той говореше за "армейците" в трето лице и с хладно безразличие всячески се дистанцираше от ценностната система на ЦСКА. Истеричната реакция на сините кръгове и трогателната носталгия по Божков и Орманджиев подсказват много неща. И най-вече това, че промяната на властта в Борисовата градина бе не просто наложителна, а животоспасяваща. Каквото и да се случи, по-лошо за ЦСКА не може да стане!
ГЕОРГИ АТАНАСОВ пред "Канал 3" от 5 декември 2006 г.
Единственото хубаво нещо на интернет е, че помни. Думите винаги остават....
Васил Божков се отказа от ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Васил Божков се отказа от ЦСКА
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Re: Васил Божков се отказа от ЦСКА
Тоя твоя подпис направо смърди на ИРОНИЯ... Ицата само на картинка може да го гледате, Господа сини фенчета 

Стига глупости бе !.. Аман от клошари !
Прокобо мръсна, върви на майната си! 

ДЕБИЛИ, не клошари! 

DmG написа:и?
А, нищо, само припомням...
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- Megatron_69
- Контакти:
Бойко.....курво,Бойко.....курво иииииии Благодарим ви г-н премиер....Да,интернет наистина помни..... 

Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......
-
- Контакти:
Герги Атанасов е едно от най-големите нищожества хващали някога перото. Не гъза си за пари, тоя сребролюбец и майка си ще продаде ако има изгода.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- dreben23
- Контакти:
И ти си се отказал от живота си, но никой не ти гледа хронологията по давност!
Идиоти!

Идиоти!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Върни се в “Кошче за отпадъци”