Сега защо мълчим?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Сега защо мълчим?

Мнениеот Странджата » 03 юни 2015 19:13

Не подценявам нито една от темите тук, но се питам дали не заслужават нашето възмущение и осъждане безпрецедентните по своята нечовечност снимки на убитото момче в българските медии. Не искам да обсъждам хипотезата, че е жертва на "фенско" сбиване, чието потвърждение би ме отвратило още повече, но не мога да скрия, че за пореден път съм потресен от липсата на вскякакво човешко чувство в стремежа към сензация и тираж. Ако футболът ни е трагичен, медиите ни са потресаващо жалки и отблъскващи ...

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Re: Сега защо мълчим?

Мнениеот BEROE_StZ » 03 юни 2015 21:55

Колега обществото загуби чувствителност към такива трагични случаи, които са особено жестоки към жертвата.
Паоло, момичето във В.Търново, детето с велосипед в Панагюрище, прободеното момче в Борисовата градина и други и други. Станахме безразлични. Утре може да бъде нашето дете.
Нали, ако скочим всички и излезем в 2 последователни вечери по площадите ще замирише на о****и з*****и...на политици и магистрати..
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 04 юни 2015 11:19

Като не мълча, а кажа, че дори само заради този случай ЦСКАне трябва повече да съществува,някой червен ще ме разбере ли? Няма и там е бедата на този сбъркан модел по който живеят хиляди фенове !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 04 юни 2015 11:29

Странджата написа:Не подценявам нито една от темите тук, но се питам дали не заслужават нашето възмущение и осъждане безпрецедентните по своята нечовечност снимки на убитото момче в българските медии. Не искам да обсъждам хипотезата, че е жертва на "фенско" сбиване, чието потвърждение би ме отвратило още повече, но не мога да скрия, че за пореден път съм потресен от липсата на вскякакво човешко чувство в стремежа към сензация и тираж. Ако футболът ни е трагичен, медиите ни са потресаващо жалки и отблъскващи ...

Прибирам се на 2 юни от работа в 19:28. По телевизията вървят новините на Нова. И в този момент онази със сръбската фамилия съобщава новината, че в цялата страна отбелязваме почитта си към загиналите за свободата на България със сирените в 12:00. Викам на майка ми - какво даваха досега, че да съобщят тази новина чак в 19:28??? Не трябваше ли да започнат с нея? А тя ми отговори, че преди това са говорили предимно за убийството на момчето. Гледат да ни тровят само с лоши новини, всичко, което е хубаво и заслужава по-голямо внимание, отива в тъча.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 04 юни 2015 11:36

Удобна теза за МВР....сигурен съм, че никой не вярва на подобна глупост.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 04 юни 2015 12:18

stefani написа:Като не мълча, а кажа, че дори само заради този случай ЦСКАне трябва повече да съществува,някой червен ще ме разбере ли? Няма и там е бедата на този сбъркан модел по който живеят хиляди фенове !

Лельо Стефке,аз те мислех за чорбарка.Извинявай,объркал съм се!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 юни 2015 12:34

Странджата написа:...Ако футболът ни е трагичен, медиите ни са потресаващо жалки и отблъскващи ...

Има нещо вярно в това, но лично аз предпочитам истината в цялата й грозота, отколкото нейното завоалиране или пълно скриване. Тя пак ще си остане грозна истина. В крайна сметка - големи хора сме, предполага се че децата не четат вестници. Що се отнася до телевизията, там обикновено предупреждават, когато предстоят кадри с насилие. Да не забравяме, че точно медиите са тези, които разкриват и/или огласяват широко нередности и престъпления от всякакъв характер. Понякога благодарение именно на тях държавната администрация или правосъдието си свършват работата, защото повече няма как нещата да се потулват. За да завърша мнението си за медиите: Ела зло, че без теб по-зло... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 04 юни 2015 12:39, променено общо 3 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 04 юни 2015 12:35

stefani написа:Като не мълча, а кажа, че дори само заради този случай ЦСКАне трябва повече да съществува,някой червен ще ме разбере ли? Няма и там е бедата на този сбъркан модел по който живеят хиляди фенове !

По дебилско мнение не е излизало в последните 5 години в този форум.
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 04 юни 2015 13:09

run1973 написа:

По дебилско мнение не е излизало в последните 5 години в този форум.

За съжаление има и по-дебилни. Но и това си е "хард-дебилшън".

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 04 юни 2015 13:15

И защо намеси ЦСКА в този случай?Да не очакваш армейците да издигнат паметник на убиеца пред стадиона ни или да кръстят самия стадион на името на касапина?Ако очакваш всичко това,чукаш на грешната врата! :( :shock:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Кошче за отпадъци”