След 7 години сме отново в Европа, за което трябва да благодарим и на ръководството на отбора, не само на треньора, и на играчите!
Драги Господа от ТИМ, благодаря ви, не само че донесoхте такава радост на мен и цяла Варна. Благодаря ви и затова, че се започна ремонтна дейност на стадион Варна. Благодаря ви, че сме един от малкото отбори, в които се плащат редовно заплати и на всичкото отгоре имаме добри футболисти. Благодаря ви, че от както вие сте на пост, Черно море в нито един мач не е играл симулативно с настройка за загуба, а напротив - мъжки от 1-та до 90-та минута. От ВАС не се иска много. В днешно време, да играеш в Европа всяка година не е трудно, а Варна го заслужава! Защо? Феновете ни не са толкова колкото феновете на левски и цска, НО за сметка на това манталитета ни е различен. За разлика от Тодор Батков, вие, много, ама много рядко получавате глоба, заради нас. Ние не трошим седалки, не целим футболистите на другия отбор с кутийки от кока-кола, не палим огън на стадиона. Не целим ДЕЦА с бомбички. Не целим ПОЛИЦАИ със седалки, въпреки че имаме право да го правим доста повече от левски в случая. Защо? Всеки един фен, различен от феновете на левски видя, как съдията ги подпира. Остави ни да играем 100 минути с човек по-малко, не свири явен червен картон на Борислав Стойчев и още много...много. Ако някой трябваше да чупи седалки от яд, то трябваше да сме ние, но ние имаме акъл в главите, за разлика от някои други. ВАРНА заслужава много повече купи и участия в Европа от София. Заради феновете, заради ръководството, заради отбора!
Благодарим, че ни има!
Към ръководството на ПФК Черно море Варна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Към ръководството на ПФК Черно море Варна
Живея във Варна и съм почти напълно съгласен с теб. Не оправдавам вандалите на стадиона, но така поставяш въпроса, че се питам за не отсъдената дузпа в полза на Левски, малко преди втория гол на моряците, причина ли е за чупене на седалки?
ПП. Редовно ходя на мачове на "Черно Море" и с удоволствие бих ходил на техни евромачове във Варна!
ПП. Редовно ходя на мачове на "Черно Море" и с удоволствие бих ходил на техни евромачове във Варна!
Човек не може да има всичко. Къде ще го сложи?
-
- Контакти:
triffi написа:Живея във Варна и съм почти напълно съгласен с теб. Не оправдавам вандалите на стадиона, но така поставяш въпроса, че се питам за не отсъдената дузпа в полза на Левски, малко преди втория гол на моряците, причина ли е за чупене на седалки?
Според мен, не е причина да се чупят седалки. Ние счупили ли сме нещо, когато се дадоха два пресилени жълти на Стеньо? Хайде сега, такива нарушения, каквито той направи, се правят по 30-40 пъти на мач. И точно за 2 безобидни нарушения = 2 жълти и на всичкото отгоре спестен червен на Стойчев, след като беше последен в защита и спря Ернандес, който излизаше сам срещу вратаря? След това ние чупихме ли?
Но това няма значение, тази тема е за ръководството, има си теми за мачовете.
Не съм фен нито на Черно Море , нито на Левски.Какво и да свири съдията това не оправдава рушенето.И не отборите да плащат за тези щети ,а тези които рушат.Не вярвам някой от р-во на Левски да е дал инструкции да се чупят седалки.Крайно време всеки да плаща за деянията си.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Извинявам се, че не е по темата, но къде ще играят домакинските мачове в Европа моряците?
- Себастиан Фетел
- Контакти:
Наставникът на Черно море Никола Спасов, който вчера изведе тима си до първи трофей в турнира за Купата на България, разкри, че в скоро време Варна ще разполага с модерен стадион. Специалистът призна, че към днешна дата "моряците" са заявили Градския стадион в Ловеч, на който ще приемат съперниците си в Лига Европа през следващия сезон.triffi написа:Извинявам се, че не е по темата, но къде ще играят домакинските мачове в Европа моряците?
"Не очаквайте гръмка селекция. Ще работим като досега. Ще гледаме да запазим ядрото на отбора. Холдингът, който ни издържа, върши чудесно своята работа. Къде ще домакинстваме в Европа? Последното, което знам е, че сме заявили стадиона в Ловеч. Вярвам, че съвсем скоро ще имаме модерен стадион. Това е въпрос, който не би трябвало да е към мен, но имам информация, че има напредък в тази насока. Убеден съм, че скоро ще имаме нов стадион във Варна", заяви Спасов пред БНТ.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
Благодаря!
DanielGeorgiev написа: Не целим ДЕЦА с бомбички. Не целим ПОЛИЦАИ със седалки, въпреки че имаме право да го правим доста повече от левски в случая. Защо? Всеки един фен, различен от феновете на левски видя, как съдията ги подпира.
И как по-точно ни подпира??? Защото във 116 минута имаше 100 % дузпа за Левски! Какво ще кажеш за тази ситуация, смешко ?
- Долно уйно
- Контакти:
triffi написа:Извинявам се, че не е по темата, но къде ще играят домакинските мачове в Европа моряците?
Ловеч
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Върни се в “Кошче за отпадъци”