Към ръководството на ПФК Черно море Варна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

DanielGeorgiev
Контакти:

Към ръководството на ПФК Черно море Варна

Мнениеот DanielGeorgiev » 31 май 2015 17:51

След 7 години сме отново в Европа, за което трябва да благодарим и на ръководството на отбора, не само на треньора, и на играчите!

Драги Господа от ТИМ, благодаря ви, не само че донесoхте такава радост на мен и цяла Варна. Благодаря ви и затова, че се започна ремонтна дейност на стадион Варна. Благодаря ви, че сме един от малкото отбори, в които се плащат редовно заплати и на всичкото отгоре имаме добри футболисти. Благодаря ви, че от както вие сте на пост, Черно море в нито един мач не е играл симулативно с настройка за загуба, а напротив - мъжки от 1-та до 90-та минута. От ВАС не се иска много. В днешно време, да играеш в Европа всяка година не е трудно, а Варна го заслужава! Защо? Феновете ни не са толкова колкото феновете на левски и цска, НО за сметка на това манталитета ни е различен. За разлика от Тодор Батков, вие, много, ама много рядко получавате глоба, заради нас. Ние не трошим седалки, не целим футболистите на другия отбор с кутийки от кока-кола, не палим огън на стадиона. Не целим ДЕЦА с бомбички. Не целим ПОЛИЦАИ със седалки, въпреки че имаме право да го правим доста повече от левски в случая. Защо? Всеки един фен, различен от феновете на левски видя, как съдията ги подпира. Остави ни да играем 100 минути с човек по-малко, не свири явен червен картон на Борислав Стойчев и още много...много. Ако някой трябваше да чупи седалки от яд, то трябваше да сме ние, но ние имаме акъл в главите, за разлика от някои други. ВАРНА заслужава много повече купи и участия в Европа от София. Заради феновете, заради ръководството, заради отбора!

Благодарим, че ни има!

Потребителски аватар
triffi
Контакти:

Re: Към ръководството на ПФК Черно море Варна

Мнениеот triffi » 31 май 2015 18:12

Живея във Варна и съм почти напълно съгласен с теб. Не оправдавам вандалите на стадиона, но така поставяш въпроса, че се питам за не отсъдената дузпа в полза на Левски, малко преди втория гол на моряците, причина ли е за чупене на седалки?

ПП. Редовно ходя на мачове на "Черно Море" и с удоволствие бих ходил на техни евромачове във Варна!
Човек не може да има всичко. Къде ще го сложи?

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 31 май 2015 18:17

triffi написа:Живея във Варна и съм почти напълно съгласен с теб. Не оправдавам вандалите на стадиона, но така поставяш въпроса, че се питам за не отсъдената дузпа в полза на Левски, малко преди втория гол на моряците, причина ли е за чупене на седалки?

ПП. Редовно ходя на мачове на "Черно Море" и с удоволствие бих ходил на техни евромачове във Варна!

Според мен, не е причина да се чупят седалки. Ние счупили ли сме нещо, когато се дадоха два пресилени жълти на Стеньо? Хайде сега, такива нарушения, каквито той направи, се правят по 30-40 пъти на мач. И точно за 2 безобидни нарушения = 2 жълти и на всичкото отгоре спестен червен на Стойчев, след като беше последен в защита и спря Ернандес, който излизаше сам срещу вратаря? След това ние чупихме ли?

Но това няма значение, тази тема е за ръководството, има си теми за мачовете.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 31 май 2015 18:17

Не съм фен нито на Черно Море , нито на Левски.Какво и да свири съдията това не оправдава рушенето.И не отборите да плащат за тези щети ,а тези които рушат.Не вярвам някой от р-во на Левски да е дал инструкции да се чупят седалки.Крайно време всеки да плаща за деянията си.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
triffi
Контакти:

Мнениеот triffi » 31 май 2015 18:28

Извинявам се, че не е по темата, но къде ще играят домакинските мачове в Европа моряците?

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 31 май 2015 18:31

triffi написа:Извинявам се, че не е по темата, но къде ще играят домакинските мачове в Европа моряците?
Наставникът на Черно море Никола Спасов, който вчера изведе тима си до първи трофей в турнира за Купата на България, разкри, че в скоро време Варна ще разполага с модерен стадион. Специалистът призна, че към днешна дата "моряците" са заявили Градския стадион в Ловеч, на който ще приемат съперниците си в Лига Европа през следващия сезон.

"Не очаквайте гръмка селекция. Ще работим като досега. Ще гледаме да запазим ядрото на отбора. Холдингът, който ни издържа, върши чудесно своята работа. Къде ще домакинстваме в Европа? Последното, което знам е, че сме заявили стадиона в Ловеч. Вярвам, че съвсем скоро ще имаме модерен стадион. Това е въпрос, който не би трябвало да е към мен, но имам информация, че има напредък в тази насока. Убеден съм, че скоро ще имаме нов стадион във Варна", заяви Спасов пред БНТ.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
triffi
Контакти:

Мнениеот triffi » 31 май 2015 18:33

Благодаря!

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 31 май 2015 18:37

DanielGeorgiev написа: Не целим ДЕЦА с бомбички. Не целим ПОЛИЦАИ със седалки, въпреки че имаме право да го правим доста повече от левски в случая. Защо? Всеки един фен, различен от феновете на левски видя, как съдията ги подпира.

И как по-точно ни подпира??? Защото във 116 минута имаше 100 % дузпа за Левски! Какво ще кажеш за тази ситуация, смешко ?

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 31 май 2015 18:38

triffi написа:Извинявам се, че не е по темата, но къде ще играят домакинските мачове в Европа моряците?

Ловеч
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Върни се в “Кошче за отпадъци”