Къде е лиценза на Черно море ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
charlitobg
Контакти:

Къде е лиценза на Черно море ?

Мнениеот charlitobg » 14 май 2015 19:58

По последни данни от БФС три отбора все още нямат лиценз.ЦСКА,Локомотив СФ и Черно море .Въпроса ми е къде е лиценза на Черно море ???? Явно няма смисъл да играем повече дори и на финала в Бургас ..

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Къде е лиценза на Черно море ?

Мнениеот dreben23 » 14 май 2015 20:00

Пълно подсигуряване на "отбора на народа". Това вече е прекалено! :lol:

Това първенство трябва да се закрие с указ от президента, станахме за смях- ще пратим отбор на седмо място в ЛЕ, това само в топ първенствата на Европа може да се случи, нашето не мисля, че е съвсем топ! Ама поне е много забавно..:lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 14 май 2015 20:06

charlitobg написа:По последни данни от БФС три отбора все още нямат лиценз.ЦСКА,Локомотив СФ и Черно море .Въпроса ми е къде е лиценза на Черно море ???? Явно няма смисъл да играем повече дори и на финала в Бургас ..

Ама вече са изпратени уведомителните писма по клубовете и Черно море не са го получили ли?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 май 2015 20:08

dreben23 написа:Пълно подсигуряване на "отбора на народа". Това вече е прекалено! :lol:

Това първенство трябва да се закрие с указ от президента, станахме за смях- ще пратим отбор на седмо място в ЛЕ, това само в топ първенствата на Европа може да се случи, нашето не мисля, че е съвсем топ! Ама поне е много забавно..:lol:

Безголовите да се съсредоточат върху дербито с безпобедните, а не да коментират неща, от които не разбират. Морето ще вземе лиценз, за разлика от вас!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 14 май 2015 20:12

Разглеждат документите.Това не означава,че няма да вземем евролиценз.Ние да спечелим КБ,нищо лошо не виждам, да спечелиш един трофей e само положително за самочуствието на отбора,няма гаранция ще е спечелим,но можем да опитаме,това е ние според възможностите.На европейските мачове българските отбори по принцип не стигат далеч,кирията е да влезеш във групите ЛЕ.За съжаление е много трудно за всеки български отбор. ;)

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 14 май 2015 20:12

Абе, само на мене ли ми се стори, че по новините направо си казаха: Без лиценз за Европа остават ЦСКА, Локо Сф и Черно море?! Не уточниха... "за сега" или "на този етап" или нещо подобно, а направо си отсякоха - без лиценз!!!??? Дано не съм чул правилно или пък нещо да не са разбрали новинарите :roll: Защото, едно е.. още не са прегледани документите на трита отбора и още не е решено и съвсем друго - без лиценз. Че и за първенството казаха без лиценз?! Хм... дано не съм разбрал или недочул аз ;) Не виждам какво би попречило да вземем лиценз за Европа, доколкото знам с финансите сме топ. Айде, за първенство да кажем стадион имаме да оправяме, но то има време. Казаха, че ще го правят, а и толкова други има с окаяни стадиони...
Последна промяна от Iceberg на 14 май 2015 20:15, променено общо 1 път.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 май 2015 20:15

moreto vn написа:Разглеждат документите.Това не означава,че няма да вземем евролиценз.Ние да спечелим КБ,нищо лошо не виждам, да спечелиш един трофей e само положително за самочуствието на отбора,няма гаранция ще е спечелим,но можем да опитаме,това е ние според възможностите.На европейските мачове българските отбори по принцип не стигат далеч,кирията е да влезеш във групите ЛЕ.За съжаление е много трудно за всеки български отбор. ;)

Абе, вие да не сте пропуснали да подадете документи за евролиценз? :shock:
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 14 май 2015 20:16

dreben23 написа:Пълно подсигуряване на "отбора на народа". Това вече е прекалено! :lol:

Ако Левски вземе купата,ако искат и във В група да са ,ще играят в Европа
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 14 май 2015 20:16

Iceberg написа:Абе, само на мене ли ми се стори, че по новините направо си казаха: Без лиценз за Европа остават ЦСКА, Локо Сф и Черно море?! Не уточниха... "за сега" или "на този етап" или нещо подобно, а направо си отсякоха - без лиценз!!!??? Дано не съм чул правилно или пък нещо да не са разбрали новинарите :roll: Защото, едно е.. още не са прегледани документите на трита отбора и още не е решено и съвсем друго - без лиценз. Че и за първенството казаха без лиценз?! Хм... дано не съм разбрал или недочул аз ;) Не виждам какво би попречило да вземем лиценз за Европа, доколкото знам с финансите сме топ. Айде, за първенство да кажем стадион имаме да оправяме, но то има време. Казаха, че ще го правят, а и толкова други има с окаяни стадиони...

http://www.bfunion.bg/news/5433

Съобщение на Лицензионната комисия към БФС

14 май 2015 18:15

След проведени заседания на ЛК към БФС към настоящия момент са взети решения за издаване на лицензи, както следва:

1. Лиценз за турнирите на УЕФА

- Лудогорец

- Литекс

- Берое

- Левски

2. Лиценз за вътрешните първенства и турнири

- Ботев Пловдив

- Локомотив Пловдив

- Славия

Документите на останалите клубове са в процес на разглеждане.

Bсички заинтересовани страни ще бъдат своевременно уведомени при вземане на решения.

Председател на ЛК: Пламен
Последна промяна от greenpeak на 14 май 2015 20:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 14 май 2015 20:18

sin4ec написа:
moreto vn написа:Разглеждат документите.Това не означава,че няма да вземем евролиценз.Ние да спечелим КБ,нищо лошо не виждам, да спечелиш един трофей e само положително за самочуствието на отбора,няма гаранция ще е спечелим,но можем да опитаме,това е ние според възможностите.На европейските мачове българските отбори по принцип не стигат далеч,кирията е да влезеш във групите ЛЕ.За съжаление е много трудно за всеки български отбор. ;)

Абе, вие да не сте пропуснали да подадете документи за евролиценз? :shock:

Да ти кажя нямам представа,но по новините казаха че разглеждат документите. :)

Върни се в “Кошче за отпадъци”