Наблюдавам тревожна тенденция да се насочват коментарите да бъдат под статиите за сметка на форума:
1. Закрихте форума на sportni.net
2. Не инвестирате в развитието му - единствената новост е, че сложихте лента към сайта най-отгоре във форума
3. Подновихте коментарите под статиите - за разлика от предния път, сега не са през фейсбук, а през отделна регистрация
4. И това е най-лошия признак - под много от статиите слагате линк за коментари, сочещ към дъното на статията, въпреки че всяка публикация се коментира във форума.
На кого е неудобен форумът на Гонг и защо изглежда като да планирате да го закривате?
Има ли планове форумът да бъде закрит?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Има ли планове форумът да бъде закрит?
НЕ ГЛЕДАМ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ
Re: Има ли планове форумът да бъде закрит?
hue написа:Наблюдавам тревожна тенденция да се насочват коментарите да бъдат под статиите за сметка на форума:
1. Закрихте форума на sportni.net
2. Не инвестирате в развитието му - единствената новост е, че сложихте лента към сайта най-отгоре във форума
3. Подновихте коментарите под статиите - за разлика от предния път, сега не са през фейсбук, а през отделна регистрация
4. И това е най-лошия признак - под много от статиите слагате линк за коментари, сочещ към дъното на статията, въпреки че всяка публикация се коментира във форума.
На кого е неудобен форумът на Гонг и защо изглежда като да планирате да го закривате?
Много добър въпрос, дано не си прав обаче.
- metodito
- Контакти:
Хм... доста любопитен въпрос. Аз съм тук почти от самото начало на форума. Повече чета, отколкото поствам, но посещавам страницата на форума поне по веднъж на ден. Само от мен имат по едно от 15 до 70-80 импресии на ден сигурно. Да не говорим, че има хора, които правят много повече. Да вкарат реклама и да видят. Лично за мен би било голяма загуба изчезването на форума и не знам какво ще равя. Със сигурност няма да отида в официалния форум на "Левски", поради много причини.
Изключително малоумното дизайнерско решение с интеграцията на страницата на форума със страницата на сайта, въпреки че вече имаше такова и вашето предположение, би трябвало да подскаже, че в IT екипа на Гонг работят хора, които плачат за метла! Това най-вероятно няма да се случи... По-скоро вие ще познаете. А тези sportni, ни съм ги чувал, нито искам да ги чувам.
А темата, защо я няма на главната страница, а е тук отстрани?
Изключително малоумното дизайнерско решение с интеграцията на страницата на форума със страницата на сайта, въпреки че вече имаше такова и вашето предположение, би трябвало да подскаже, че в IT екипа на Гонг работят хора, които плачат за метла! Това най-вероятно няма да се случи... По-скоро вие ще познаете. А тези sportni, ни съм ги чувал, нито искам да ги чувам.
А темата, защо я няма на главната страница, а е тук отстрани?
Когато и да го закрият все ще е късно .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- dreben23
- Контакти:
Old_death написа:Когато и да го закрият все ще е късно .
Малко остана, ЦСКА и Левски отиваме в А окръжна и ще останат десет човека. Форум на кого ще му трябва след това?

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- modor
- Контакти:
За сега няма планове да се закрива форума.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Върни се в “Кошче за отпадъци”