Честит рожден ден !?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Честит рожден ден !?

Мнениеот boabbb » 20 апр 2015 16:37

Здравейте, колеги 8-) Пускам темата, защото забелязвам известно неуважение на футболните фенове в България към неизвестна за мен личност, чийто рожден ден беше отбелязан по време на Вечното дерби през миналия април :roll: Имам и снимков материал, ще помоля привържениците да не проявяват неуважение и да поздравят рожденика :lol: :lol: :lol:

Изображение
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Re: Честит рожден ден !?

Мнениеот McLovin » 20 апр 2015 16:56

Поздрав с песента която звучи в момента по Дарик:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FchMuPQOBwA[/youtube]

:shock: :lol:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
PAJO
Контакти:

Мнениеот PAJO » 20 апр 2015 17:08

boabbb написа:Здравейте, колеги 8-) Пускам темата, защото забелязвам известно неуважение на футболните фенове в България към неизвестна за мен личност, чийто рожден ден беше отбелязан по време на Вечното дерби през миналия април :roll: Имам и снимков материал, ще помоля привържениците да не проявяват неуважение и да поздравят рожденика :lol: :lol: :lol:

Изображение

Или си глупав или нас правиш на глупави ! Снимката която си сложил провери от кой мач е и не пускай тъпотии да ти се смеят хората.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 20 апр 2015 17:18

PAJO написа:
boabbb написа:Здравейте, колеги 8-) Пускам темата, защото забелязвам известно неуважение на футболните фенове в България към неизвестна за мен личност, чийто рожден ден беше отбелязан по време на Вечното дерби през миналия април :roll: Имам и снимков материал, ще помоля привържениците да не проявяват неуважение и да поздравят рожденика :lol: :lol: :lol:

Изображение

Или си глупав или нас правиш на глупави ! Снимката която си сложил провери от кой мач е и не пускай тъпотии да ти се смеят хората.

Не е важно от кой мач е! Важното е, че ЧЕСТИТИТЕ! Все едни такива са ви кумирите :mrgreen:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
PAJO
Контакти:

Мнениеот PAJO » 20 апр 2015 17:26

russia написа:
PAJO написа:

Изображение

Не е важно от кой мач е! Важното е, че ЧЕСТИТИТЕ! Все едни такива са ви кумирите :mrgreen:

Само информативно който има глава на раменете ще схване ... снимка от същия мач http://www.fanface.bg/images/Litex-Levski_svastiki_4.jpg
Моля модераторите да изтрият темата ... Пусната е "ей така понеже няма какво да правя докато мама си дойде от работа"

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 20 апр 2015 17:55

Автора на темата за пореден път счупи тъпометъра :(
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 20 апр 2015 18:05

modor написа:Автора на темата за пореден път счупи тъпометъра :(

Да не би да е тъпомер "тъпометъра"? :roll:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
arsenvengerin
Контакти:

Мнениеот arsenvengerin » 20 апр 2015 18:14

И какво сега, ?
Обичам Левски

Потребителски аватар
Ivan951
Контакти:

Мнениеот Ivan951 » 20 апр 2015 19:13

Честит рожден ден на чичко Ади 8-) о/
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 20 апр 2015 19:31

Днес от много време няма публикация, че червените отиват към закриване и ето ги - наскачаха - бодри, бодри - пашмъклийската борика, африканското дърво, Русиян-русото - цялата кохорта! Здравейте, юнаци! Червените легиони ви поздравяват!

Върни се в “Кошче за отпадъци”