Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:Здравейте, колегиПускам темата, защото забелязвам известно неуважение на футболните фенове в България към неизвестна за мен личност, чийто рожден ден беше отбелязан по време на Вечното дерби през миналия април
Имам и снимков материал, ще помоля привържениците да не проявяват неуважение и да поздравят рожденика
![]()
![]()
![]()
PAJO написа:boabbb написа:Здравейте, колегиПускам темата, защото забелязвам известно неуважение на футболните фенове в България към неизвестна за мен личност, чийто рожден ден беше отбелязан по време на Вечното дерби през миналия април
Имам и снимков материал, ще помоля привържениците да не проявяват неуважение и да поздравят рожденика
![]()
![]()
![]()
Или си глупав или нас правиш на глупави ! Снимката която си сложил провери от кой мач е и не пускай тъпотии да ти се смеят хората.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
russia написа:PAJO написа:boabbb написа:Здравейте, колегиПускам темата, защото забелязвам известно неуважение на футболните фенове в България към неизвестна за мен личност, чийто рожден ден беше отбелязан по време на Вечното дерби през миналия април
![]()
![]()
![]()
Или си глупав или нас правиш на глупави ! Снимката която си сложил провери от кой мач е и не пускай тъпотии да ти се смеят хората.
Не е важно от кой мач е! Важното е, че ЧЕСТИТИТЕ! Все едни такива са ви кумирите
modor написа:Автора на темата за пореден път счупи тъпометъра
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост