КБ София 2010 (София) - ЦСКА (София) FT 1-4

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: КБ София 2010 (София) - ЦСКА (София)

Мнениеот TristaNNN » 19 авг 2015 21:31

Teo написа:ИСТИНАТА е че ако ви хванем в момента ви удряме 5-ца, ТРИСТАНЕ... :roll:

Най-малко! :lol:
onegavon написа:Този отбор на ЦСКА, ако играе в А група със сигурност няма да изпадне.Не са по слаби от една Славия например.Ще видите по -нататък за купата ,че съм прав.

:shock: :shock: :shock: Даже според мен, ако този отбор е в А ПФГ, най-сетне ще опердаши и Лудогорец. :P
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

draki75

Мнениеот draki75 » 19 авг 2015 21:33

Паднем ли се лилЯвите ще е интересно. Ако ги пляснем, ще си запишат в мизерната история отпадане от аматьори. :lol:
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 19 авг 2015 21:34

draki75 написа:Паднем с лилЯвите ще е интересно. Ако ги пляснем, ще си запишат в мизерната история отпадане от аматьори. :lol:

100йчо ги би с куфарите през 2012 есента... Ицо сега ще ги бие и с юношите!
@ И веднага да се закрива подуяне... ще има масово инфаркти след мача :!:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 авг 2015 21:43

onegavon написа:Този отбор на ЦСКА, ако играе в А група със сигурност няма да изпадне.Не са по слаби от една Славия например.Ще видите по -нататък за купата ,че съм прав.

Потресаващо...наистина ще сме любопитни да видим това страшилище. И внимавайте какво си пожелавате, да не се сбъдне.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 19 авг 2015 21:47

sin4ec написа:

Потресаващо...наистина ще сме любопитни да видим това страшилище. И внимавайте какво си пожелавате, да не се сбъдне.

Sin4ec, няма да имате шанс срещу нас... ако е директен мач още по-зле за вас :!:
@ Ще видиш, че ще ви биеме без проблеми... надявам се колкото е възможно по-скоро да се паднем с вас!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 авг 2015 21:49

Teo написа:
sin4ec написа:

Sin4ec, няма да имате шанс срещу нас... ако е директен мач още по-зле за вас :!:
@ Ще видиш, че ще ви биеме без проблеми... надявам се колкото е възможно по-скоро да се паднем с вас!

Айде и ти ли си завря главата в торбата като него.Браво. :lol: Той често го прави и неведнъж е удрял на греди,ама и ти не му отстъпваш. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 19 авг 2015 21:55

delqnski47 написа:
Teo написа:
sin4ec написа:

Айде и ти ли си завря главата в торбата като него.Браво. :lol: Той често го прави и неведнъж е удрял на греди,ама и ти не му отстъпваш. :lol:

Делянски братле, ако мача е директен (само един) нямат шанс... на 1001% съм сигурен, че ще ги бием!
@ На Краев нема му се верва Кикарин какво ще му причини :idea: Чорбата и Вожда отзад.. Курдов не го виждам изобщо :!:
@ От дясно Ачo.. GG

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 19 авг 2015 22:00

sin4ec написа:

Ти определено не си гледал мачове от а група.Кое му е потресаващото освен Литекс,Берое и турците всичко останало е сбирщина от посредствени средняци начело с вас.Вие ,ако си мислите ,че Наско Курдов е по- добър примерно от един Хазуров жестоко се заблуждаваш за аборигените от Зимбабве и Сомалия на които чакате да ви вдигнат класата няма да дочакате.Един Дайо от Радомир е с класи над тях ,ако му махнеш едни 5 години.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 авг 2015 22:30

Teo написа:
draki75 написа:Паднем с лилЯвите ще е интересно. Ако ги пляснем, ще си запишат в мизерната история отпадане от аматьори. :lol:

100йчо ги би с куфарите през 2012 есента... Ицо сега ще ги бие и с юношите!
@ И веднага да се закрива подуяне... ще има масово инфаркти след мача :!:

Не съм съвсем сигурен дали "куфарите" на 100йчо удариха толкова силно по нас. Така, като гледам, част от тези пълни с фалш куфари ви повлякоха, даже направо си ви завлякоха към дъното, което се зове АФГ ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 авг 2015 22:34

onegavon написа:
sin4ec написа:

Ти определено не си гледал мачове от а група.Кое му е потресаващото освен Литекс,Берое и турците всичко останало е сбирщина от посредствени средняци начело с вас.Вие ,ако си мислите ,че Наско Курдов е по- добър примерно от един Хазуров жестоко се заблуждаваш за аборигените от Зимбабве и Сомалия на които чакате да ви вдигнат класата няма да дочакате.Един Дайо от Радомир е с класи над тях ,ако му махнеш едни 5 години.

Вашият новоизлюпен капитан от днешния мач ще го разнасят из терена като куцо пиле домат.
Пр.Йорданов е един от най-яловите център-нападатели,които съм виждал в А група.
Узунов може и да е бил "звезда" в Хасково,ама само според Н.Александров! :)
Играчи от "калибъра" на Головодов,Динчев,Чорбаджийски и т.н. изобщо не заслужават да се обсъждат!

Върни се в “Кошче за отпадъци”