ББ забрани на Витоша да играе срещу ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: ББ забрани на Витоша да играе срещу ЦСКА

Мнениеот GOLEADOR » 16 окт 2015 19:01

PFC Litex написа:
GOLEADOR написа:При нас всеки който се занася с ЦСКА си го получава.Всеки един -Мулти,Черепа,Титан,Томов,Новите Боклуци!А вие кога сте му пяли Кор или това е било на тайна сбирка и никой друг не е разбрал?
Както казах,ГГ ще ви бърчи както си иска и вие ще си мълчите като мишки.Вие няма да протестирате срещу ГГ а ще църкате против ЦСКА!И всеки твой пост в тази тема го доказва!

Запомни едно, ГГ ще е този, който ще бутне капака на червения отбор.

Убийците на ЦСКА са Титан и Новите Боклуци!Трудно някой ще успее да спаси клуба след тяхното управление и последвалото ни изваждане от А група.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 окт 2015 19:02

k_oleto написа:
PFC Litex написа:
GOLEADOR написа:При нас всеки който се занася с ЦСКА си го получава.Всеки един -Мулти,Черепа,Титан,Томов,Новите Боклуци!А вие кога сте му пяли Кор или това е било на тайна сбирка и никой друг не е разбрал?
Както казах,ГГ ще ви бърчи както си иска и вие ще си мълчите като мишки.Вие няма да протестирате срещу ГГ а ще църкате против ЦСКА!И всеки твой пост в тази тема го доказва!

Запомни едно, отборът ни е по-голям от отборът ти :)

Как мисли, дали ми пука за същото?
Изображение

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 16 окт 2015 19:05

PFC Litex написа:
k_oleto написа:
PFC Litex написа:

Запомни едно, отборът ни е по-голям от отборът ти :)

Как мисли, дали ми пука за същото?

Мисля, че ти пука толкова, колкото на ГГ за Литекс, но.......темата не е такава. Няма ли как да си пишеш във форума на ОСЪМ, заедно с другите младежи, които са фенове на други отбори, но са най-активни във форума на ЦСКА

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 16 окт 2015 19:06

@ k_oleto - Защото съм левскар и съм активен защото обичам да споря .
- И за да не кажете ,че съм трол или нещо такова ще се аргументирам . Един от най-добрите ми приятели е цскар заедно си тръгваме от мачаве . Надявам се да се оправите , че някак си не е същото без вас , но и вие трябва да се погледнете от страни . Не може всички да са виновни освен вас . Ако не бяхте изгонили черепа сега нямаше да протестирате . И ако не бяхте оставили Томов пак да се върне ( защото той даваше 50 К заплата ) . По- добре направете като Локо излезте като мъже отидете в А окр. и се докажете . Защото отбора са феновете , а не титлите , купите тренерите и подобни .
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 окт 2015 19:08

k_oleto написа:
Кашчей написа:
k_oleto написа:
PFC Litex написа:
k_oleto написа:Ми гледай си ОСЪМ, аз не ги знам и не съм ги гледал, а и никога не съм се вълнувал. Но е странно: каква тръпка ще да е имало в мачовете на ОСЪМ ?

Лесно е да избереш силния за деня, вместо отбор без никакво отличие, ей това никога няма да го разбереш наистина.
Айде вече тая мишка микренска няма ли вече официално да обяви, че ви е собственик и да остави отбора от Ловеч на спокойствие.

GOLEADOR, ама на нас не ни пречи бре, просто ти споделям факти, просто в Ловеч му пяха кОр и толкова, парите му няма как да ни купят, но като гледам вие, как сте му го налапали ми доставя удоволствие да ви гледам, как се продавате та ако ще да е целия с ташаците.

Ти няма да разбереш, какво означава да си фен, а другото го остави. Това да отидеш на мач на ОСЪМ или на Ловеч /Литекс/ и да не изядеш 2 кила слънчоглед - значи не си ходил на мч

Тоест, ако не скача като маймуна, не крещи и не вика, не пали факли и не развява знамена то той не е фен. А аз наивникът, си мислех, че всеки има право сам да прецени как да е фен.

ПП- Явно имаш опит в люпенето на слънчоглед, след като си в състояние да изядеш 2кила за два часа :mrgreen: Иначе е яко да си фен на ЦСКА..от Бургас, нали, защото там няма футбол?!

Да, от Бургас съм, какво лошо има в това ?
А иначе........не можеш да прецениш как да си фен :) Но ти няма как да го знаеш това :mrgreen:

На мен ли го казваш, дето през декември при минусови температури и 10 сантиметра сняг съм гледал мачове в Б група и съм скачал и викал, но всяко нещо с възрастта. А и....аз никога не бих предал родният си град за няколко долара повече!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 16 окт 2015 19:09

maxi1914 написа:@ k_oleto - Защото съм левскар и съм активен защото обичам да споря .
- И за да не кажете ,че съм трол или нещо такова ще се аргументирам . Един от най-добрите ми приятели е цскар заедно си тръгваме от мачаве . Надявам се да се оправите , че някак си не е същото без вас , но и вие трябва да се погледнете от страни . Не може всички да са виновни освен вас . Ако не бяхте изгонили черепа сега нямаше да протестирате . И ако не бяхте оставили Томов пак да се върне ( защото той даваше 50 К заплата ) . По- добре направете като Локо излезте като мъже отидете в А окр. и се докажете . Защото отбора са феновете , а не титлите , купите тренерите и подобни .

Аз вече писах на тази тема: А група НЕ може без ЦСКА, но питай твоя приятел: липсва ли му А група ? Тогава ще разбереш кой как и защо е виновен

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 окт 2015 19:10

k_oleto написа:Мисля, че ти пука толкова, колкото на ГГ за Литекс, но.......темата не е такава. Няма ли как да си пишеш във форума на ОСЪМ, заедно с другите младежи, които са фенове на други отбори, но са най-активни във форума на ЦСКА

Никога няма да усетиш тръпката от факта да си подкрепяш отбора от града/региона без значение, в каква група играе и с кой играе. Във форума на ЦСКА не бях писал от много време, но днес писнах, че ми писна от микренски дребни номера.
Да взема вече да ви плаща, да ви опъне по един път и да се приключва, че вашето реване вече стана хронично и дразнещо.
Изображение

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 16 окт 2015 19:11

Кашчей написа:
k_oleto написа:
Кашчей написа:
k_oleto написа:
PFC Litex написа:
k_oleto написа:Ми гледай си ОСЪМ, аз не ги знам и не съм ги гледал, а и никога не съм се вълнувал. Но е странно: каква тръпка ще да е имало в мачовете на ОСЪМ ?

Лесно е да избереш силния за деня, вместо отбор без никакво отличие, ей това никога няма да го разбереш наистина.
Айде вече тая мишка микренска няма ли вече официално да обяви, че ви е собственик и да остави отбора от Ловеч на спокойствие.

GOLEADOR, ама на нас не ни пречи бре, просто ти споделям факти, просто в Ловеч му пяха кОр и толкова, парите му няма как да ни купят, но като гледам вие, как сте му го налапали ми доставя удоволствие да ви гледам, как се продавате та ако ще да е целия с ташаците.

Ти няма да разбереш, какво означава да си фен, а другото го остави. Това да отидеш на мач на ОСЪМ или на Ловеч /Литекс/ и да не изядеш 2 кила слънчоглед - значи не си ходил на мч

Тоест, ако не скача като маймуна, не крещи и не вика, не пали факли и не развява знамена то той не е фен. А аз наивникът, си мислех, че всеки има право сам да прецени как да е фен.

ПП- Явно имаш опит в люпенето на слънчоглед, след като си в състояние да изядеш 2кила за два часа :mrgreen: Иначе е яко да си фен на ЦСКА..от Бургас, нали, защото там няма футбол?!

Да, от Бургас съм, какво лошо има в това ?
А иначе........не можеш да прецениш как да си фен :) Но ти няма как да го знаеш това :mrgreen:

На мен ли го казваш, дето през декември при минусови температури и 10 сантиметра сняг съм гледал мачове в Б група и съм скачал и викал, но всяко нещо с възрастта. А и....аз никога не бих предал родният си град за няколко долара повече!

Хаха, това няма нищо общо с града, но и това няма как да го знаеш. А родният ми град съвсем не е Бургас, ако това те успокоява по някакъв начин, пък ако ли не - ми е все тая

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 16 окт 2015 19:12

k_oleto написа:
maxi1914 написа:@ k_oleto - Защото съм левскар и съм активен защото обичам да споря .

Аз вече писах на тази тема: А група НЕ може без ЦСКА, но питай твоя приятел: липсва ли му А група ? Тогава ще разбереш кой как и защо е виновен

С него на глава не се излиза тва е болен цскар .
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 16 окт 2015 19:13

Добре бе, нали Бойко Борисов и платените му телевизии твърдят, че ЦСКА е жертва на своите управници ?
Защо тогава Борисов се страхува да излезе пред червените фенове ?
Нали той няма вина за състоянието на клуба ?
Значи, когато затриваха ЦСКА бяха смели, а сега се нас.раха от страх !
Бойко Борисов е доказан страхливец. Факт !
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Върни се в “Кошче за отпадъци”