ББ забрани на Витоша да играе срещу ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

maxi1914
Контакти:

Re: ББ забрани на Витоша да играе срещу ЦСКА

Мнениеот maxi1914 » 16 окт 2015 18:35

GOLEADOR написа:
PFC Litex написа:
GOLEADOR написа:Ето отговор на въпроса ти http://topsport.ibox.bg/news/id_554106155.А протести в Ловече кога?Нещо от рода на "Вън джуджето от Микре!Гриша махай се от Ловеч!" или там каквото ти е на сърце,кога?

За какво ми е да протестирам срещу някой, който ни е безразличен?
Лапайте му там пачките и стига сте ревали като пред заколение.

Страха е по силен от тока и вие няма да кажете "гък" на ГГ каквото и да направи с вас!Ако иска и на задна или друга да ви извози вие само ще му се нагодите.За това няма да видим протест в Ловяеч.Микрето ще си се гаври с вас и вие с пълна уста ще му викате "Мерси"!

Демек сега ще протестирате с/у ГГ така ли ? Ми той и вас ви извози заедно с камата ма не помня да сте излизали на протест . Пак си въртите на вас как ви е удобно .
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 окт 2015 18:35

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
А на Берое и Лудогорец разрешено ли им е да вземат най-добрите играчи в България, без да плащат нищо? А да правят трансферни врътки, за да прецакат я клуб, я цялата А група? Разрешено ли им е сега да не плащат и да искат, да искат, да искат..само да искат?
Вие, освен "искам" и "дай", други думи не познавате!

Значи когато протестираме против Титан,ти си против нас,а сега ни натякваш за селските тарикатлъци на Боклуците.Е,цар си!

Вие не протестирахте срещу ТИТАН заради врътките и тарикатлъцте им, дори напротив-радвахте се и ги аплодирахте. Мъката ви беше, че с политиката им нямаше как да станете шампиони. Аз не прочетох от нито един цесекар в този форум неодобрение на историите с Платини и Анисе, дори напротив. Дори си спомням, че като искаха да вдигнат цените на билетите за сектор Г пак имаше протести и ги оставиха на символична цена. Иначе сте протестъри-да, и това се видя ясно, когато тръгнахте на протест срещу ТИТАН, а потрошихте сградата на БФС.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 окт 2015 18:36

Хаха, ебаси цирка. :lol: ББ извади Витоша, да не би случайно да застанат на победния път на червените и без да искат да забавят #трийсетивтората с един сезон. :mrgreen: Ей Богу, няма такъв купон! 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 16 окт 2015 18:36

PFC Litex написа:
k_oleto написа:
PFC Litex написа:
GOLEADOR написа:Ето отговор на въпроса ти http://topsport.ibox.bg/news/id_554106155.А протести в Ловече кога?Нещо от рода на "Вън джуджето от Микре!Гриша махай се от Ловеч!" или там каквото ти е на сърце,кога?

Хах, именно заради такива като теб, Гришата каза: Ловеч може и без футболен клуб и няма да е голяма загуба

НИЕ си обичаме отбора и сме фенове, а именно и затова - обикновените зяпачи - като теб - не разбират

Аз съм фен на отбора от Ловеч още когато Ганчев е бил никой и се казваше ОСЪМ.
На този отбор не съм станал фен заради титлите му, а ти това никога няма да го разбереш.
ОСЪМ в която и група да играе аз пак ще си го обичам и посещавам мачовете му без да квича, като пред заколение.
Все ми е тая Ганчев, къде ще ходел, да си взема партакешите и да остави отбора на спокойствие, ние ходим заради спорта и тръпката. Да пали с 200 ако може да си вземе и завода за джипки дето никой не иска да бачка в него е как ще иска като заплатите които дава са по 400лв.

Ми гледай си ОСЪМ, аз не ги знам и не съм ги гледал, а и никога не съм се вълнувал. Но е странно: каква тръпка ще да е имало в мачовете на ОСЪМ ?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 окт 2015 18:38

PFC Litex написа:Аз съм фен на отбора от Ловеч още когато Ганчев е бил никой и се казваше ОСЪМ.
На този отбор не съм станал фен заради титлите му, а ти това никога няма да го разбереш.
ОСЪМ в която и група да играе аз пак ще си го обичам и посещавам мачовете му без да квича, като пред заколение.
Все ми е тая Ганчев, къде ще ходел, да си взема партакешите и да остави отбора на спокойствие, ние ходим заради спорта и тръпката. Да пали с 200 ако може да си вземе и завода за джипки дето никой не иска да бачка в него е как ще иска като заплатите които дава са по 400лв.

Ми протестирай!Вън ГГ и завода му от Ловече.Колкото и малко да сте феновете на Литекс все ще се съберете 10 човека да изкажете мнението си за Микрето!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 окт 2015 18:40

djd написа:
Кашчей написа:А на Берое и Лудогорец разрешено ли им е да вземат най-добрите играчи в България, без да плащат нищо? А да правят трансферни врътки, за да прецакат я клуб, я цялата А група? Разрешено ли им е сега да не плащат и да искат, да искат, да искат..само да искат?
Вие, освен "искам" и "дай", други думи не познавате!

Сакам да те питам нещо. Ама честно да ми кажеш.
Ти като гледа мачовете на ЦСКА с Ливърпул и Байерн, радваше ли се или рИва?

Радвах се..и си ядосвах, че ЦСКА изтърва Байерн в София. Това беше тогава. Сега нещата са много по-различни и то благодарение на "журналисти" и "фенове" на отбора.
Панта рей!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 16 окт 2015 18:41

k_oleto написа:
PFC Litex написа:
k_oleto написа:
PFC Litex написа:

Хах, именно заради такива като теб, Гришата каза: Ловеч може и без футболен клуб и няма да е голяма загуба

НИЕ си обичаме отбора и сме фенове, а именно и затова - обикновените зяпачи - като теб - не разбират

Аз съм фен на отбора от Ловеч още когато Ганчев е бил никой и се казваше ОСЪМ.

Ми гледай си ОСЪМ, аз не ги знам и не съм ги гледал, а и никога не съм се вълнувал. Но е странно: каква тръпка ще да е имало в мачовете на ОСЪМ ?

Не си гледал Осем Ловеч? :mrgreen:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 окт 2015 18:41

k_oleto написа:Ми гледай си ОСЪМ, аз не ги знам и не съм ги гледал, а и никога не съм се вълнувал. Но е странно: каква тръпка ще да е имало в мачовете на ОСЪМ ?

Лесно е да избереш силния за деня, вместо отбор без никакво отличие, ей това никога няма да го разбереш наистина.
Айде вече тая мишка микренска няма ли вече официално да обяви, че ви е собственик и да остави отбора от Ловеч на спокойствие.

GOLEADOR, ама на нас не ни пречи бре, просто ти споделям факти, просто в Ловеч му пяха кОр и толкова, парите му няма как да ни купят, но като гледам вие, как сте му го налапали ми доставя удоволствие да ви гледам, как се продавате та ако ще да е целия с ташаците.
Последна промяна от PFC Litex на 16 окт 2015 18:42, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
miti4nia
Контакти:

Мнениеот miti4nia » 16 окт 2015 18:41

Кога ще се спазят тези закони,та всичко да преключи, веднъж завинаги?

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 16 окт 2015 18:42

Мистри написа:
парци написа:... гъзовете от задниците...

:lol:

Хименно. :geek:
Изображение

Върни се в “Кошче за отпадъци”