Новите си купиха ТВ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Новите си купиха ТВ

Мнениеот DrAvalanche » 25 авг 2015 15:24

Много сте сладки като се самонавивите. Значи Инджов е пръв строител на дпс-то, но не е свързан с тях. Но прасан е собственик на Левски, защото всички захлупени кармъзяни сополанковци го знаели или подозирали. :mrgreen:
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 25 авг 2015 15:25

Red Warrior написа:Ако Инджов имаше нещо общо с ДПС нямаше да играят двамата с Ганчев, на който ДПС му пусна Цацаров. Това, че навремето му е строил сарая нищо не значи. И вие да имате строителна фирма и да ви наемат за строителна работа ще я свършите. Най-вероятно Ганчев ще си разчисти сметките с Инджов като го наеме за строителните работи на базата и всичко пито-платено. Но за вас е на 100% ясно, че Шиши ви е собственик. Досега той не се водеше в нито една фирма, но всички знаем, че контролира Виваком, Булгартабак, Лафка, Труд, 24 часа, Стандарт, Преса, Тема и т.н. Дори като ви чета, че искате някакви доказателства си помислих, че пише адвоката на Пеевски и новият ви фиктивен собственик. :mrgreen:

Кои всички бре?
Откакто ви взеха 4-ти километър се скитате немили недраги и няма кой да ви наглежда. :lol:
Инджов му бил строител.Хахахахахахах
Кандидатът за кмет от ДПС-Инджов, нямал нищо общо с ДПС.Хахахахахах
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 25 авг 2015 15:29

peliforewer написа:
korteneca написа:
warhead написа:
korteneca написа:Преди авторчето да реве за Боковци, ДПС-та и подобни нека види как техния отбор и фенове целуват задниците на споменатите от него.

Силният човек в ЦСКА Гриша Ганчев лично е дал нареждане да бъде пусната декларацията, с която ръководството на "червените" призова феновете да спрат с обидните квалификации към министър-председателя на България Бойко Борисов.

Преди началото на мача с Чепинец, един от тарторите на Сектор "Г" е взел микрофона и е обявил това на агитката. Така по време на двубоя този път нямаше подвиквания и обиди по адрес на премиера.

Очаква се скоро да има среща за базите на ЦСКА и Гриша Ганчев е на мнение, че това държане на феновете няма да помогне на клуба, а само ще навреди. Явно и самите привърженици са го разбрали...

Това от вестник на Пеевски ли го преписа или е "от достоверен източник"!

Прегледай спортните сайтове от вчера и ще видиш... Адски сте смешни. Когато нещо се отнася за вас искате достоверни източници и доказателства, но когато е за Левски е достатъчно и вестник "Шоу". Дори от В група се занимавате само с Левски и ви вълнуваме повече от аматьорското ви отборче, нищо, че цялото е затънало в депесари.

#КОЙ е новият собственик на Левски

Адвокатът на Делян Пеевски стана част от триумвирата, който ще наследи Тодор Батков начело на „сините“

Човек на скандалния депутат Делян Пеевски е сред приемниците на Тодор Батков, който днес се отказа от акциите си във футболния клуб Левски. Това е юристът Александър Ангелов, който е известен като архитекта на „цигарената сделка“ за Булгартабак“. Ангелов е човекът, който е наел швейцарската консултантска компания ILC International Legal Consultants, която е консултант по дубайската схема на Пеевски.

Именно Ангелов е договарял детайлите за разпределението на собствеността във фирмите в Дубай и самата собственост на „Булгартабак“ с основния свидетел на прокуратурата по делото за източването на КТБ – Бисер Лазов. Преди години Ангелов беше член на Съвета на директорите на Издателско-полиграфическия комбинат „Родина“ след придобиването му от Ирена Кръстева. Като представител на майката на Пеевски той се появи на търга за покупката на недостроената сграда на ИПК „Родина.

Освен Александров, новите собственици на Левски са Иво Тонев и бизнесменът Николай Иванов. Първите двама бяха в управата на „сините". Първоначално се очакваше цялата власт да бъде прехвърлена на Иво Тонев, който от година сам се грижи за намирането на средства за издръжката на първия отбор. В последния момент обаче Батков е решил да раздели акциите си между тримата, които ще управляват клуба.
По принцип никога не съм коментирал връзката ФК Левски и ДПС и сега пак няма да го направя,но е факт близостта между Левски и доверен човек на Пеевски.Не ти ли е неудобно да кориш цесекари че се интересували от Левски,след като ти си заврян в почти всички теми за ЦСКА.Колкото до Инджов,той е един от виновниците да сме във В група и да се направи шпалир пролетта на Лудогорец за първото място,почти съм сигурен че не той в момента дава пари за ЦСКА,а за сведение на всички форумни сини герои Инджов не е член на ДПС.Не знам защо се премълчава факта че на всеки мач на Армията феновете вкарват в касата на отбора около 50-60 хил.лв.,което си е сериозен приход за отбор от В група и е доста сериозно перо в издръжката на отбора.

И като се събуди г*за ти беше захапал чаршафа нали? Айде стига съчинени простотии, които не са доказани. ГА доста добре се е погрижил да ви промие мозъците.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 авг 2015 15:45

Red Warrior написа: И вие да имате строителна фирма и да ви наемат за строителна работа ще я свършите.

И аз да съм адвокат, ако ме наемат ще свърша работата :shock:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 25 авг 2015 15:52

Ами нормално. Като искат да предават мачове на ЦСКА собственикът на Левски купува телевизията, та да не могат да предават мачове на ЦСКА. Логично!

:shock:

:mrgreen:

:oops:

П.С. Абе защо всички твърдят, че Пеевски е начело на Левски, аз мисля, че е майка му! :idea:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 25 авг 2015 16:03

W84me написа:
Red Warrior написа: И вие да имате строителна фирма и да ви наемат за строителна работа ще я свършите.

Има една мааааааалка разлика. Инджов, а за Ганчев да не говорим имат финансовата мощ да издържат ЦСКА. Ха, сега ти кажи какви кинти се вадят от адвокатлук? :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 25 авг 2015 16:12

W84me написа:

Няма нищо случайно в природата и живота.Батков преди няколко месеца искаше пари за да прехвърли акциите си и то на човек,за когото е абсолютно убеден,че
ще може да издържа Левски.И сега какво стана.Подари ги на трима души,доказано без финансови възможности.Какви факти,какви документи.Достатъчно е човек
да помисли малко,да не е предубеден,да не лъжец като политиците и нещата си идват на мястото.Другото е ала-бала.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 авг 2015 16:13

Red Warrior написа:Има една мааааааалка разлика. Инджов, а за Ганчев да не говорим имат финансовата мощ да издържат ЦСКА. Ха, сега ти кажи какви кинти се вадят от адвокатлук? :lol:

Хаххаха, Инджов има финансовата мощ, откъде? От ДПС! За Ганчев няма смисъл да говорим, такава финансова мощ има, че го съдят за укриване на 700 000 ЛЕВА данъци, ако имаше финансова мощ дали щеше да се опитва да ги укрие?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 авг 2015 16:13

petko.h.markov написа:
W84me написа:

Няма нищо случайно в природата и живота.Батков преди няколко месеца искаше пари за да прехвърли акциите си и то на човек,за когото е абсолютно убеден,че
ще може да издържа Левски.И сега какво стана.Подари ги на трима души,доказано без финансови възможности.Какви факти,какви документи.Достатъчно е човек
да помисли малко,да не е предубеден,да не лъжец като политиците и нещата си идват на мястото.Другото е ала-бала.

Като почнете да смятате парите на хората... Ходи му виж данъчната декларация :mrgreen:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 25 авг 2015 16:17

W84me написа:
petko.h.markov написа:
W84me написа:

Като почнете да смятате парите на хората... Ходи му виж данъчната декларация :mrgreen:

Гледай я ти защото ще чакаш пари за селекция и заплати.Мен лично въобще не ме интересуват.Писах само защото се правите на улави.

Върни се в “Кошче за отпадъци”