Гришо отново показа среден пръст на родината
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Гришо отново показа среден пръст на родината
За мен той не е българин още от времето, когато се помъкна със същество от путиновата империя.
- damyanov1963
Гришо, като участваше в цирка в Арена армеец, не каза ли през сълзи пред журналистите - "Аз винаги съм бил с вас", или нещо подобно?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
damyanov1963 написа:Гришо, като участваше в цирка в Арена армеец, не каза ли през сълзи пред журналистите - "Аз винаги съм бил с вас", или нещо подобно?
Евтин пиар, за стадото.

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
metal1111 написа:а бре защо му обръщаш толкова внимание на тва дупе , има цигани които говорят по добре книжовният език от него. А пък аз лично се съмнявам , че той е Българин докато не му видя личната карта
Ти не си от тези цигани

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
iliev72 написа:Някои хора отново са пропуснали да си пият хапчетата![]()
И защо Гришо да е длъжен да участва в този турнир ако не му носи достатъчно точки ?!
И не му носи достатъчно точки защото този който го организира трябва да плати за определен рейтинг.
Като стане част от АТП 500 или АТП 1000 тогава Гришо ще е първият заявил участие.
Да, ама само дето за следващата седмица след турнира в София е заявил участие в турнир от същата категория- 250.

-
Чудно ми е, великият Доктор Стоичков , дали щеше да си играе бенефиса в България, ако не я беше закъсал с борчовете
Тука му идва тамън добре. Наема на кочината "Васил Левски" ще му излезне 500 лева, а от заблудени селяни, дето не са виждали звезди като папагала Хорхе Кампос и наркомана Марадона, ще си напълни джебовете.

James Beattie написа:Чудно ми е, великият Доктор Стоичков , дали щеше да си играе бенефиса в България, ако не я беше закъсал с борчоветеТука му идва тамън добре. Наема на кочината "Васил Левски" ще му излезне 500 лева, а от заблудени селяни, дето не са виждали звезди като папагала Хорхе Кампос и наркомана Марадона, ще си напълни джебовете.
Теб в параолимпийските отбори по футбол няма да те вземат, защото си прекалено сакат и умствено изостанал, а си тръгнал да коментираш футболисти като Стоичков и Марадона.

-
diplomat написа:James Beattie написа:Чудно ми е, великият Доктор Стоичков , дали щеше да си играе бенефиса в България, ако не я беше закъсал с борчоветеТука му идва тамън добре. Наема на кочината "Васил Левски" ще му излезне 500 лева, а от заблудени селяни, дето не са виждали звезди като папагала Хорхе Кампос и наркомана Марадона, ще си напълни джебовете.
Теб в параолимпийските отбори по футбол няма да те вземат, защото си прекалено сакат и умствено изостанал, а си тръгнал да коментираш футболисти като Стоичков и Марадона.![]()
Аз умствено ще наваксам, но за доктора е вече късно

То и Стоичков се отказва няколко пъти от България, но накрая му простиха. Щем , нещем ... и на Гришо ще простим след време. Сега селчоците го плюят, но като вземе някакъв трофей от Големия Шлем, ще се тупат в гърдите и ще му скандират името.

Хора които си нямат представа как този спорт оперира дават мнения. Интересно!
- damyanov1963
ivan56 написа:damyanov1963 написа:Гришо, като участваше в цирка в Арена армеец, не каза ли през сълзи пред журналистите - "Аз винаги съм бил с вас", или нещо подобно?
Евтин пиар, за стадото.
По-скоро ПАНАИР, но карай да е весело!
Празници идат все пак

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч