Кога ли ще имаме по велик футболист от Стоичков!?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кога ли ще имаме по велик футболист от Стоичков!?
И в момента имаме... Казва се Спас Делев, но не му дадоха достатъчно шансове в Барселона да се докаже. 

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
-
- Контакти:
korteneca написа:И в момента имаме... Казва се Спас Делев, но не му дадоха достатъчно шансове в Барселона да се докаже.
Да, а Влади Гаджев е новият Шави
damyanov1963 написа:ФИтбилст едвали ще се намери някога, а футболист имаше един - Казваше се ГУНДИ!
Без да влизам в допълнителни полемики,с какво Гунди е по велик от Стоичков?Сам си отговори на този въпрос.Аз се сещам за няколко неща с които е по-по-най,но няма да ти харесат.Затова,дай да отговорим на момчето както трябва,а не както ни се иска.Аз съм на мнение,че подобни играчи са явление в световния футбол и все по рядко ще виждаме подобни такива.Не просто в БГ,а в цял свят.Вземете за пример един Неймар-с класи е под Камата,за какво говорим?Радвам се че успях да гледам такъв играч на живо.Респект пред хъса и таланта му!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Футболист с качествата му- може би някога.
Футболист с успехите му- златна топка, след като е стигнал полуфинал и е станал голмайстор на мондиал с България- най-вероятно никога.
Футболист с успехите му- златна топка, след като е стигнал полуфинал и е станал голмайстор на мондиал с България- най-вероятно никога.
Подкрепям горният пост.......
dindan написа:http://vbox7.com/play:bd8dbd3d64
това ли е,аз помислих,че сега го дават
Не е този. Новия е, който излезе преди 2-3 години. Наистина не го намирам никъде в нета...
[center]

[/center]

Стоичков е голям,но Гунди беше по-добър футболист.
Не говорим за фенщина,а за чисто футболни качества.
Не говорим за фенщина,а за чисто футболни качества.
- Captain Stottlemeyer
Готвача написа:damyanov1963 написа:ФИтбилст едвали ще се намери някога, а футболист имаше един - Казваше се ГУНДИ!
Без да влизам в допълнителни полемики,с какво Гунди е по велик от Стоичков?...
Елементарно, готвач, дори ти би трябвало да се сетиш, но омразата не ти дава...

П.П. Не че е толкова важно, но "по-велик" се пише с тире. Неграмотни сте и ти, и авторчето на темата като вашия любимец - доктора хонорис кауза на ПУ...

П.П.П. И Божин Ласков (за когото ти сигурно не си и чувал) е по-голям футболист от Стоичков, а ако през 1949 година е била учредена наградата "Златна топка", именно той щеше да я вземе, но си остана само с признанието на "Франс футбол" като най-добър нападател на Европа...

Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 21 сеп 2015 21:43, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Не знам какъв е бил Гунди щот не съм му съвременник,но на Стоичков му се радвах,и ако ми кажеш какво повече е спечелил Гунди от Стоичков ще те пшризная.Имам в предвид футболните им успехи
- Captain Stottlemeyer
dindan написа:Не знам какъв е бил Гунди щот не съм му съвременник,но на Стоичков му се радвах,и ако ми кажеш какво повече е спечелил Гунди от Стоичков ще те пшризная.Имам в предвид футболните им успехи
Повече от това, което Стоичков спечели с ЦСКА, подчертавам умишлено с ЦСКА, не с БарЦИлона...

П.П. Не че е толкова важно, но думичката "предвид" се пише без предлог (учи се във втори клас)...

П.П.П. Аз сядам да гледам мача по Нова Спорт. Лека нощ.

Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 21 сеп 2015 21:50, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Върни се в “Кошче за отпадъци”