Аз милея за ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Аз милея за ЦСКА

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 15 сеп 2015 17:44

BRF написа:
stefani написа:От милеещите някой ще ми каже ли, защо отнемат 15 точки на ЦСКА без да включват в това число 3-те за Тангариня :?: :)

Питай покровителите си от бфс!

За тези покровители от "синьото БФС" ли иде реч?!... :roll:
"Още преди две години, като взехме лиценза на ЦСКА за УЕФА трябваше да пратим клуба в "Б" група, но направихме компромис и го спасихме", каза пред Ринг.бг президентът на българската футболна централа Борислав Михайлов.
"Поведението на феновете на ЦСКА е недопустимо. Те трябва да подкрепят, а не да вандалстват. В Англия няма огради и феновете са на два метра от терена. Защо не нахлуват", пита президентът. "В ЦСКА няма какво да се оплакват, а да си оправят нещата. Сами си признават, че може да имат проблеми с лиценза. Няма какво да коментираме стадиона в Мездра. Идете в голяма община и вижте кои стадиони са с най-много забележки и са в окаяно състояние. Това са "Народна армия" (б.р. - цитираме дословно) и "Надежда". За малък град, като Мездра, стадионът си е много добре", категоричен е Михайлов."

http://www.prosport.bg/news/12175/%D0%9 ... 0%BF%D0%B0

Годината е 2010, месецът е март... 8-) Както се казва в такъв случай: Пет години и половина по-късно - нищо ново под слънцето... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 15 сеп 2015 17:54

icko65 написа:Успех!Ти си пич и ще стане!

Подкрепям и аз!Нема начин да не стане!
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 15 сеп 2015 18:07

dafquezz написа:Да бе, разбрах ви за ключовете всичките.
Ама обяснете ми моля, с какво моя проект е по-различен от останалите такива. Резултатът все е смърт за отбора ни. Просто в другите случаи ще се създаде някакъв нов, в който ще се наливат пари и сигурно ще е добър. Ама то такъв си има, що не станем фенове на Лудогорец направо? Лудогорец има също толкова общо с ЦСКА, колкото ще има и новия отбор, също е богат и стабилен. Каква е разликата?

Има тема за ЦСКА!Още една просто е излишна.Преместване на тази или ключ,това е положението!
Изображение
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 15 сеп 2015 18:10

GOLEADOR написа:
dafquezz написа:Да бе, разбрах ви за ключовете всичките.
Ама обяснете ми моля, с какво моя проект е по-различен от останалите такива. Резултатът все е смърт за отбора ни. Просто в другите случаи ще се създаде някакъв нов, в който ще се наливат пари и сигурно ще е добър. Ама то такъв си има, що не станем фенове на Лудогорец направо? Лудогорец има също толкова общо с ЦСКА, колкото ще има и новия отбор, също е богат и стабилен. Каква е разликата?

Има тема за ЦСКА!Още една просто е излишна.Преместване на тази или ключ,това е положението!
Изображение

Е тук по-скоро си прав. Ама нерви, брат, години неяснота, човек не издържа в един момент и ражда подобни брейнфарт-и :lol:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 15 сеп 2015 18:28

Успех :mrgreen:

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 15 сеп 2015 18:39

ЕМИЛ написа:Успех :mrgreen:

феновете на Леевски ,какво правят в темата надувай бузуте на свинята и не ни занимавай с глупости!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 15 сеп 2015 18:46

Captain Stottlemeyer написа:
BRF написа:
stefani написа:От милеещите някой ще ми каже ли, защо отнемат 15 точки на ЦСКА без да включват в това число 3-те за Тангариня :?: :)

Питай покровителите си от бфс!

За тези покровители от "синьото БФС" ли иде реч?!... :roll:
"Още преди две години, като взехме лиценза на ЦСКА за УЕФА трябваше да пратим клуба в "Б" група, но направихме компромис и го спасихме", каза пред Ринг.бг президентът на българската футболна централа Борислав Михайлов.
"Поведението на феновете на ЦСКА е недопустимо. Те трябва да подкрепят, а не да вандалстват. В Англия няма огради и феновете са на два метра от терена. Защо не нахлуват", пита президентът. "В ЦСКА няма какво да се оплакват, а да си оправят нещата. Сами си признават, че може да имат проблеми с лиценза. Няма какво да коментираме стадиона в Мездра. Идете в голяма община и вижте кои стадиони са с най-много забележки и са в окаяно състояние. Това са "Народна армия" (б.р. - цитираме дословно) и "Надежда". За малък град, като Мездра, стадионът си е много добре", категоричен е Михайлов."

http://www.prosport.bg/news/12175/%D0%9 ... 0%BF%D0%B0

Годината е 2010, месецът е март... 8-) Както се казва в такъв случай: Пет години и половина по-късно - нищо ново под слънцето... 8-)

Да, само дето ти от милиционер,вече си заптие :mrgreen:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 15 сеп 2015 18:56

Ти първо си сложи аватара след присаждането, тогава прави изявления и създавай нови клубове, че този ти е от на бай Тошо времето. :) Ще ви видя в коя дупка ще се наврете. когато синият ви прокажен отбор потъне като нас догодина до амина! :)

Ние ще затрием някой отбор, споко, и пак ще оцелеем, а за вас никой и марсола няма си даде! :P
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 15 сеп 2015 19:04

dreben23 написа:Ти първо си сложи аватара след присаждането, тогава прави изявления и създавай нови клубове, че този ти е от на бай Тошо времето. :) Ще ви видя в коя дупка ще се наврете. когато синият ви прокажен отбор потъне като нас догодина до амина! :)

Ние ще затрием някой отбор, споко, и пак ще оцелеем, а за вас никой и марсола няма си даде! :P

Дребчо , остър език използваш .Нервен ли си ?Вълнуваш ли се ?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 15 сеп 2015 19:05

dreben23 написа:

Ние ще затрием някой отбор, споко, и пак ще оцелеем,

Това е ясно и на кучетата. Та вие така сте създадени и продължавате да се придържате към този ви принцип.
За оцеляването обаче няма как да стане. Никой няма да плати десетките милиони, краят е близо.

Върни се в “Кошче за отпадъци”